fredag

alltså jag älskar mitt liv något förjävla mycket! hade en så jävla rolig kväll igår och nu har tom nathalie följt med mig till ica så jag fick cola och mozarellapizza. och vet ni, jag börjar inte ens jobba förrän om 2½ timme, AWESOME!

-

FREAAAKING LOVING MY LIFE!

onsdag

bara en dag kvar att jobba tidigt denna vecka nu rå! såå nice. och idag fick jag faktiskt börja 8. dock kom jag typ kvart i, men fan vad underbart det var att gå upp halv sju, känns mer som en normal tid. och så hade det började ljusna när jag gick till bussen! har ni förövrigt märkt att det är ljust mycket längre nu? idag gick den inte ner förrän 16'09!

vet inte hur länge sen det var jag uppdaterade.. men igår jobbade jag iaf som vanligt, tränade och färgade håret. som ni redan läst i nattis blogg hoho! idag jobbade jag också och sen var jag ner på stan och panikköpte nya träningsskor då jag fick asjävlaskitont i benhinnorna igår. gör fortfarande ont så jag får helt enkelt bara hoppas på att vila och nya dojjor hjälper.

imorgon ska jag joobbish och sen färga ögonbryn+fransar samt göra en permanent ögonfransböjning. hoppas det blir bra! sen blir det stocken, VILKA VILL MED!?

måndag

lovade (eller blev tvingad) av nathalie att blogga innan imorgon haha. så, nu är det gjort, gört mer i morgon hohoh

btw, idag piercade jag mig typ! asglad över den

RSS 2.0