tisdag,

idag är det tisdag och jag har jobbat! har planterat blommor nästan hela dagen så det har varit nice. fick dock en allergisk reaktion av någonting och fick prickar & fläckar på hela höger armen.. lite läskigt men efter diverse krämer, sjuksköterskeråd och husmorstips blev det bättre efter några timmar som tur va!

efter jobbet var jag en snabbis på stan med sanne & sen hem och åt middag. var till uppsala hem och sen kirrade jag lite matsäck till imorgon. efter det var jag till mamma & sen tränade. nu har jag försökt packat det sista, betalat räkningar och så vidare. imorgon åker vi så no more update! hoppas på sol åt oss & glad midsommar mina vänner!

jag på midsommar förra året


måndag,

det är så himla skönt att vara ledig! tjoho! har hunnit med massor idag känns det som. var och handlade, har packat det jag kunnat till bulgarien, fixat lite med min nuvarande och blivande lägenhet, mejlat asaviktiga mail höhö osåååvidare. blev nästan rastlös där ett tag! sen var jag och tränade och efteråt var min älskade kära mor här och hängde lite med mig. och idag började segemyhr! så jäkla roligt program, lika roligt som jag mindes det.

imorgon ska jag upp och jobba så nu ska jag stänga av datorn och invänta satc. hoppas dom har kommit till några avsnitt som jag inte sett så många ggr nu. förra veckan orkade jag inte ens kolla! doooh.

godnatt katt!

måndag

hej vänner!

helgen har varit väldigt bra, fick ju ledigt fredagkväll så efter jobbet for jag iväg och hämtade mitt nya pass & kollade in rean lite innan jag var på magnus pass halv sex. på kvällen åt jag och maria god mat & hyrde film. en skitläskig svensk/norsk skräckis, usch

på lördagen var jag och marro på skivstång/konditions-pass med en snygg ledare och svettades lite. (hehe i mitt fall mycket of course) sen kom rebecca sanna och sanne förbi och kollade bröllopet och hängde. sen jobbade jag igen, kollade  bröllopet och åkte hem och fortsatte haha.

igår var jag och tränade på morgonen & sen var jag bara hem och käkade och duschade innan jag och mamma åkte till IKEA och myste. jag började tidigare igår så jag slängde jag mig hem och cyklade i spöregn till jobbet. på kvällsingen var jag och maria tvungna att leka tvättstugeleken då vår tvättmaskin krashade när vi tvättade på dagen. kul jul!

nu sitter jag här och har precis ätit frukost och duschat. var ute och sprang lite i morse (??!!) haha. kände att man får ta tillfället i akt när man  känner för det. kommer nog inte hända på ett bra tag igen nu liksom.

nej nu ska jag ut och hämta min resväska och försöka börja packa. fullt schema innan avresa sen väättni!

bjussar på en bra låt som ni kan parta till när jag är borta


BRÖLLOP

jag har inte gråtit så här mycket på en och samma dag på flera flera år. ni ska ju inte tro att det blev bättre på jobbet och kulmen nåddes garanterat nu när daniel höll tal till victoria. så himla jäkla underbart vackert!

torsdag,

HEJ BLOGG!
tänkte börja med att säga att jag inte har någon fungerande mobil så om ni vill få tag på mig är det hemnummer eller facebook som gäller. kul jul!

idag har jag varit ledig och haft det skönt. dock har jag plågats med huvudvärk hela dagen som fortfarande sitter i så det har varit lite mindre trevligt. jag har iaf handlat & varit och kollat på tapeter & grejer till lägisen. makes me happy! sen var jag rebecca nathalie och sanne till fullerö som jag så himla gärna ville till, och sen var vi på ulva kvarn och åt lunch och strosade lite. sen kom jag hem och hängde en stund. tappade t ex mobilen i toaletten (thats why it doesn't work..) har alltid undrat hur folk gör såna grejer men nu vet jag. det ba' händer! sen var jag på bräda och skivstång som är min nya grej.  när jag kom hem åt jag slurpig sill-ägg-lax-potatis middag med maria.

nu borde jag försöka sova för jag ska jobba dag istället imorgon då en av tjejerna var tvungen att byta. eller jag ska nog kolla på sex and the city först visserligen.. men min headache is killing me.. (my drinking's killing me.. my heels are killing me osv..)

CIAO!

onsdag,

idag har jag varit ledig! så himla skönt. dock var det några härliga människor som ville att jag skulle ligga och lyssna på massa borrande rakt in i min hjärna imorse istället för att få sovmorgon. så jag låg där och suckade och vägrade gå upp men lyckades sen tydligen somna om och vaknade HALV ETT! så jäävla länge sen jag sov så länge.

nu på dagen har sanne varit här och fikat med mig och sen tog vi en prommis och jag gick och tränade. sen gick jag hem igen eftersom det är min nya (ofrivilliga) grej.  MEN SEEEEEEEEEEEN, kom pappa hit och tog en titt på min cykel & vi åkte iväg till biltema och kirrade lite nya grejer och sen var det klart! (hehe. fan vad lätt det går när man inte kan något själv) så nu är min fina cykel helt kry igen och jag ska nog fira med en runda nu ikväll! är så otroligt lättad och glad!

nu gör jag mest ingenting, slökollar på lyxfällan & har precis duschat och ätit middag.. tjing tjing


tisdag,

denna tisdag har även den rullat på i vaaanlig ordning! blev lite lurad av vädret dock, vid 6 imorse var det solsken och klarblå himmel så jag trodde för en timme att det skulle vara sommar idag.. icke då! men men, jag tänker inte klaga eftersom att jag och sanne drar till (förhoppningsvis) värmen om en vecka!

efter jobbet så gick jag hem. ja, alltså det gör jag väl oftast, men inte gååår. alltså motherfuckingfuckshit vad jag saknar min cykel. (ni som inte förstår ens kärlek till sin cykel kan hoppa ner nu hihi) MAMMA SKA FIXA DIG SNART!! ska se till att det aldrig händer dig nåt igen! imorgon ska du få lite omvårdnad av någon bättre än jag och sen ska vi på äventyr igen, bah du o jag alfred! .. nej jag är inte hög.

väl hemma åt jag lite middag innan marro var supersnel och lånade ut sin cykel till mig så jag kunde åka och träna. nu är det kväll och satc & jag behöver inte stressa med att sova! tjofuckinghooo.

måndag,

idag var en bra dag! en helt vanlig jäkla vardag dock, men bra ändå. vardag är rätt bra tycker jag. slipper tänka så mycket, inte så van att använda hjärnan ni vet..

haha ska berättade något skrattretande dock om ni minns att jag skrev om min cykel igår. när jag cyklade till jobbet imorse så kände jag att bakhjulet kändes lite konstigt. eller ja, lite konstigt kanske var att underdriva.. jag kände att det var vääldigt dåligt med luft men försökte ignorera det och tänka att det nog bara kändes så för att den var nypumpad. ICKE! hann inte ens till ica innan jag ser att hjulet är i princip platt i bak. haha nästan kul faktiskt. alltså, nej förresten, det var verkligen inte kul alls egentligen. gör mig ledsen när min cykel är ledsen! efter ett tag insåg jag dock att det inte gick att cykla med den så jag fick gå med den, men efter ett tag så dumpade jag den för att jag ens skulle hinna till jobbet.

jobbet gick bra och sen tog jag mitt pick och pack till friskis. många människor man kände där idag! rooligt tycker jaaag. sen gick jag och maria hem pga min cykel innan vi gick till cykelgubben samt handlade. sen åt vi god räkpasta, om ni undrade...heh. nu ikväll har jag och nathalie även lekt händiga och mixat och trixat med våra cyklar. hah, det var roligt.

okej, ska sluta leka lite halvchill. JAG HATAR ATT MIN CYKEL ÄR SÖNDER!! vill gråta lite vid tanken. måste planera hela mitt liv nu efter hur jag ska ta mig någonstans och det är inte kul alls. fattar inte hur ni andra gör? tänker inte direkt börja åka buss i juni

nu må jag sova! puuuzz.

söndag,

det blev en väldigt bra helg ändå trots att jag missade utgången! jag sanne maria & bella blev bjudna på supersmarrig middag i sannas fina lägenhet igår. TACK igen..!! haha.. sen kollade vi på "it's complicated" och åt chirre med dirre. filmen kändes lite seg men  var stundvis skitrolig om ni undrade

idag har jag pumpat min cykel, vilket känns vääldigt skönt! däcken är så hårda så man nästintill studsar fram, är lite smårädd att jag ska spränga dom såfort jag åker nedför minsta kant hah. sen cyklade jag till mormor och morfar där min familj och lite kusiner var bjudna på mat. trerätters till lunch hör ju inte direkt till vanligheterna. var väldigt mysigt och trevligt! sen åkte jag vidare till friskis och tränade med jillsan.

nu är jag inte så trött om ni undrade men borde ändå gå och lägga mig då jag ska uppi och jobbi imorgon. finns ju inte jäättemycket att göra på internet så kanske faktiskt somnar av tristress ;D

lördag,

hej och välkommen till min pensionärsblogg!!
(har inte druckit på typ 4 veckor, endast det jag ville berätta..)

alltså, trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag funderar på att byta blogg! tror jag skulle bli lite mer inspirerad till att blogga då haha. så nu vet ni det, vet att ni undrat!

sen sist har jag väl typ.. hmm.. varit och firat en av mina kusiners student i stockholm, hälsat på mina småtjejer, jobbat, tränat, shoppat & typ sånt.. så nu vet ni det också!

idag känner jag mig mycket bättre dock. så sjuuukt ovärt att vara sjuk när jag har min första lediga helg på 4 veckor. hade verkligen sett fram emot att få gå ut igår men insåg tidigt igår att det var rätt omöjligt. så jag hängde hemma hela dagen förutom ett besök på apoteket, alltså det är såå tråkigt att bara vara hemma verkligen. iaf en längre stund och nmär man inte gör det frivilligt. som tur var kom sanne förbi mig på kvällen och gjorde mig sällskap.

idag har jag, sanne & mamma varit på polisen och kirrat våra pass inför resan och sen har jag och mamma varit på stan tills typ nyss och shoppat och lunchat. mycket trevligt och mysigt!

mamma berättade också att jag inte behövde köpa så mycket grejer till lägenheten innan min födelsedag... så om ni tycker det osar lite 40+ över min lägenhet sen så slipper ni undra varför...

näej nu ska jag vänta in sanne för att åka till gränby och handla chips till ikväll. idag ska jag fira att jag inte ätit chips på 10 veckor nämligen. genom att äta chips dårå, givet! :D och innan det skulle vi bli bjudna på middag hos sanna också. good day..GREATY!


- - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - -

-

Nämn något som gjorde dig glad igår: att maria hade lagat mat när jag kom hem!
Vad gjorde du kl 08 imorse: förhoppningsvis sov, möjligtvis låg vaken
Vad gjorde du för 15 min sedan: läste kissies blogg..
Det sista du sa högt: "vi hörs ikväll"
Det senaste någon sa till dig: "det gör vi, hejdå"
Vad har du druckit idag: vatten, fil, te
Vad var det senaste du åt: banan! äter nu hih
Vad var det senaste du köpte: mat
Vad är det för färg på din ytterdörr: grå
Vad är det för väder hos dig nu: lite blåsigt, ibland sol & lite moln
Godaste glassmaken: hmm.. vanilj kanske. eller cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jag vill tro!
Sover du tungt: oftast inte
Drömmer du mardrömmar: inte så jätteofta längre faktiskt
Trivs du med ditt jobb: jättebra
Favoritklädsel: partykläder!
Favoritlåt just nu: jason derulo - the sky is the limit
Vad ser du om du tittar till höger: min byrå, en öppen dörr & en vägg te x
Vad gör dig glad just nu: mycket! t ex att det är juni. att jag inte tappat bort mina träningsskor
Vad ska du göra härnäst: stänga av datorn och åka och jobba
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: glad! lite frussen!
Favoritgodis: c h i p s !
Kläder just nu: svarta leggings, vita underkläder, grå strumpor och en vit tunika typ
Sommarplaner: sol!  & ta det lugnt och göra vad man vill. bulgarien, gotland, reggeafestivalen.. ta körkort förhoppningsvis! jobba. fylla år! flytta!
Hur många kuddar sover du med: fyra
Spelar du något instrument: haha nej, önskar dock att jag kunde..
Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: att mina nära mår bra!
Är du kittlig: ja.  eller skulle nog säga relativt, har varit mkt värre
Snarkar du: ibland säkert
Stjärntecken: kräfta
Äckligaste insekten: hmm.. allt är väl typ äckligt men det värsta tycker jag är dom där gröna som luktar kiss.
Stökigt eller välstädat: välstädat
Längtar du mest efter just nu: SOL!

jjj


RSS 2.0