29 april,

heeej folks!
idag är det tordag och det innebär fredag imorgon. och inte vilken fredag som helst utan även valborg! ska bli fett kul, eh tror jag? haha är inte ett dugg taggad men det kommer väl imorgon förhoppningsvis. känns ändå rätt skönt att inte ha så mycket förväntningar på dagen

idag har jag jobbat såklart, träffade på sören vid cykeln så hängde lite med honom i morse. haha lite ovanligt! efter jobbet var jag ner på stan en snabbis och när jag kom hem påbörjade vi en köttgryta som blev klar sisådär tre timmar senare. nu ikväll har jag mest tränat, ätit middag, duschat & kollat på köping hillbillies. fett bra program, det ska jag följa

nej nu bör jag med veckans sömnbrist faktiskt gå och lägga mig. finns en rätt stor risk att ni kommer hitta mig sovandes imorgon och det vill jag ej ska hända. säg åt mig att dricka mer om jag börjar säcka ihop!

nu  ska jag bara kolla the city som jag medvetet sparade till idag haha. sen försöka sova, måste bara vänta på vår tvätt först.. tjoho! baaaj!

onsdag

tja!
hha älskar ordet tja!
idag är jag på hugget som ni märker! skulle vilja ha en ny design på bloggen och jag pallar verkligen inte när jag har bärbar-data-mus. någon som känner sig manad?

idag har solen skinit! trots att det regnade nu ikväll så har jag uppskattat vädret.. det är liksom varmt jao! idag har jag jobbat. gick och lade mig innan tolv igår så kände mig pigg som en lärka idag när klockan ringde. fick lära mig idag att man (typ enligt gamla bondepraktikan? haha) brukar säga att alla timmar man sover innan kl tolv räknas dubbelt. kan la stämma.

sen var jag hem en snabbis, åkte och tränade & sen var jag hem till elin & pärs nya lägenhet på middag. nu har jag duschat och ska äntligen få kolla på älskade hillan hehe.

snart fredag! pöss!
(ps hur mycket alkohol har ni?)
(ps2 någon som vill låna ut en ryggsäck till mig?)

tjoho. insåg just att det är gratis för...

tjoho. insåg just att det är gratis för mig att blogga via mobilen! fett skoj, nu kan jag ju göra det när som helst! typ när jag kissar och det är ju ganska ofta som ni vet!


tisdag

hej vänner!
nu ska jag försöka börja blogga igen, men låt poängtera försöka! brukar ju gå sådär så att säga

tänkte göra det lätt för mig och inte berätta om alla grejer som hänt sen sist, även om det hänt mycket sköjigt!

igår var en bra dag, det var sol & jag gjorde roliga saker!
och idag var också en bra dag. har jobbat & varit på hjärt- och lungräddningskurs (igen!)- på väg hem hoppade kedjan av så att man inte ens fick på den, men det var nästan lite tur för jag har skjutit på att gå och fixa min cykel och nu har jag äntligen fått det gjort hos vår söte lilla cykelnisse här i salabackehoods. sen var jag hem och åt smaskig makaronipudding, haha så jävla 90 men så sjukt gott. efter det hämtade jag då cykeln och åkte hem till mamma och lekte. sen tränade jag med jill och nu har jag kollat desperate med marro. nu tänkte jag gotta mig med nya säsongen av the hills men det hade inte kommit än. får välla vänta till imorgon!
i morgon är en ny dag i mitt härliga liv! tjooooho. puss från er positiva vän nathalie

-

hej godingar! (mitt nya favoritord)
är det några som vill gå och se premiären av satc den 28e maj med mig?
vet dock inte när man kan boka!

RSS 2.0