tisdag

det är tisdag! ...natt!
jag är ensam hemma och anna har flyttat hit haha. jag vågar verkligen inte sova här själv.. igår gjorde jag inte mycket för världen. inte mycket för mig själv heller haha. på kvällen var dock jag och anna och tränade och sen kollade vi några avsnitt av 24. har lånat säsong 5 och 6 av niklas nu så nu ska här plöjjas!

idag har jag varit på franska och sen lunchade jag med felicia mikaela och sanna efteråt, medan anna var och jobbade. hon jobbar denna vecka, heldagar. och jag är ledig. känns lite orättvist haha.

nu ikväll har jag och anna ätit fin middag här hemma, tre-rätters tom haha. nu ligger hon här och sussar och jag är inte det minsta trött. ska nog kolla lite på sjukhuset.. håll tummarna för att hon inte vaknar

BTW, ofta maria kommer hit om 1½ dygn .. LÄSKIGT nästan!!

tävling

nu ska jag ha min första tävling
det handlar om vem som snokar runt bäst på face
där med, är mest besatt av mitt liv
den som säger flest namn rätt på denna bild vinner!
priset är hemligt.....nu kör vi


helgen är över

eftersom jag var hemma igår under dagen så har ni ju redan hört vad jag gjorde i fredags. vad skönt det känns att slippa skriva ner allt .. hoho

i lördags, eller jag rättare sagt igår åt för jag middag med e och s, jättegod sallad med halloumiost och chokladmousse till efterätt innan jag begav mig till anna på förfest. började lite trögt, men sen kom vi igång och jag och anna shotade upp det sista av shotblandingen vi hade. det var sån där man kunde köpa på house hold förrut, sån där flarra med smaksättning i som man häller sprit i. vi hade lakrits och den var skitgod oavsett hur mycket jag hatar liknande shotar.

gick till celtica och började i vanlig ordning dricka tequila haha. fattar inte vad jag tänker på när jag beställer det!? men det var helt okej denna gång med.. jesus jag är så grym!  trodde att jag aldrig mer skulle kunna dricka det faktiskt.

vi lekte med ett tvillingpar + kompis ganska mycket under kvällen, några killar som brukade hänga i samma park som vi gjorde i somras haha och nu har vi blivit vänner haha. det är sött. jag och anna delade taxi med huss och daniel hem och hade massa hyss för oss på vägen från taxin hah. dom hängde hos anna ett tag innan vi körde ut dom för att vi ville sova, det var trevlans

idag har jag mest legat i annas säng och kollat på satc och sen var jag ner och fikade som vanligt på cheesan klockan fyra. nu på kvällen har jag varit hos daniel och kollat på film heheeh.

pözz

och en lista på det

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(X) En locktång
(x) Designparfym
(X) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(X) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 13

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 0
(HAHAH)

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 17

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


kväller

klockan är 01:18 och jag är hemma. och det är fredag. haha askalas!

har varit hemma hos felicia med mikaela, sandro, sanna & emelie och avnjutit god middag bestående av potatisgratäng, kött, rödvinssås och grönsaker. chokladmousse till efterätt. gudars vad gott det var! några goda hallonöl till det och sen var kvällen slut. haha jag är så mogen, alla utom mikaela gick ut efteråt. men jag har kört tvådagars i fyra veckor nu och känner mig lite halvslut. okej det gjorde jag inte hos felicia så jag vet inte vad jag försöker lura i er, men pengarna sinar som jag sagt och nu när jag väl är hemma känns det skönt att få krypa ner och sova om jag ska vara ärlig! det är ju lördag imorgon lirre!


sådär skabbig slipper man se ut om man avrundar kvällen vid halv ett.  MVH fru persson

fredag

grattis alla i sverige som får lön idag! själv är jag fattig som en kyrkråtta .. Varför nu dom skulle vara fattigare än andra råttor.. hm, de har ju tom Gud vid sin sida? känns lite jobbigt att vara såhär fattig när man har lagt ut typ 1200 på sin naglarna senaste tre veckorna, haha .. VADÅÅ det handlar om prioritering!

nu blir det en snabb kaffe innan jag hämtar barnen, borde slänga i mig en alvedon också för min huvudvärk är inte nådig .. jallabajj

torsdag

hej era horor!

haha det var ni inte beredda på va... så kommer jag och är lite sådär halvspexig så här på torsdagskvällen.. heeh kul att ha en sån vän va! som livar upp!

idag har jag varit på franska. sen kom anna hit och åt lunch. sen var jag och fixade naglarna igen. sen jobbade jag en snabbis. sen tränade jag. haha jag vet hur tråkigt det låter .. varför berättar jag ens vad jag gör!? ni vet ju typ.. eller iaf är det ju inte kul? ehmm SNART HELG!

hdfh
jag lite spexig

onsdag

dagarna bara rullar fram. det är sinnes vad tiden går fort, fatta att jag har varit här i 14 månader. minns ni när man gick i skolan, ett ååår där tog ju sån tid och här nere bara svishar tiden förbi. det är läskigt.. och jag vill aldrig åka hem!

okej vad har nathalie gjrot idag dåå?
lets see .. vaknat, gått och handlat, jobbat, haft playdate med sandro, varit och tränat och sist men inte minst varit hos anna. ni daaa? något mer spännande än mig? ni är så dåliga på att svara när jag frågar här så jag blir gaaalen

nu ska jag gå och gosa ner mig i min nybäddade säng och kolla sjukhuset. myzpyz

tisdag



idag har jag varit på bra humör! det gillas. yepps!
började dagen med franska och helt mitt i allt fick jag mens haha. asså jag är bara virrig, jag visste ju det men vad fan gör man? jo lite panik fick jag allt  .. okej ska inte underdriva nu. aja, det löste sig efter många om och men haha.

efteråt var jag och anna sanna och fia och lunchade på pulp och sen hänkade anna på hem till mig på en kaffe innan hon började jobba.

idag har jag även ringt och fått tid för att firra naglarna igen. på torsdag, äntligen ! wii
på tal om naglar så kroszade jag min ringfingernagel på ki-boxen idag. det gjorde jävligt ont. eller ja, det gör fortfarande ont. hoppas hon kan fixa det på torsdag men det antar jag .

jag har förövrigt fått några utslag på kroppen, små röda prickar, eller ja inte så jättesmå.. jag undrar vad det kan bero på. imorgon ska jag byta lakan i min säng. försvinner dom då så är det pinsamt.

världen är liten

jag: men sanna, visst kom du från sollefteå?
hon: japp
jag: jag känner en där! hon heter jessica
hon: är det sant! gidlund!?
jag: eeh .. ja?

för några år sen .. närmare bestämt sommaren då ag skulle fylla 14 så var jag i spanien med familjen och träffade där en tjej som heter jessica som jag umgicks jättemycket med. vi träffades flera gånger efteråt i sverige och var jättebra kompisar, men nu hörs vi ingenting. nu fick jag reda på att denna sanna ( som är en kompis här i bryssel) var bästa kompis med denna jessica under den här perioden! FATTAR NI HUR SJUKT DET ÄR?! hon har sett massa bilder på mig och sa saker som "men var du inte blondare då..jätteblond liksom?","träffade du inte en kille där?" "du var lite fjortis då va?" och "har du inga bröder som var med också?" eh och allt är ju sant och det är liksom hon.. nu har hon till och med fått för sig att hon träffade mig när jag var uppe och besökte jessica, men det är vi dock inte säkra på.. världen är liten .. men cosy haha


sanna och jag med fina utslag

måndag

i fredags blev det alltså en liten spontanutgång på celtica. jag hade så där kul. eller jag flera stycken hade haft den roligaste utgången i bryssel (dom kom i augusti alltså..) jag skulle nog påstå att det var den tråkigaste. typ. hahah vadå gör JAAG nåt fel? haha.. slutade lite kaosartat, som tur var dock ej för mig!

på lördagen åkte jag ner på stan med felicia, fia och sanna en sväng. höll hårt i mina slantar då jag är fattigare än fattig och det gick bra! (gick in i två affärer, hrmpf)


på kvällen var samma gäng hemma hos fia och förfestade och sen blev det celtica igen, hade jätteroligt och jag, ja ni läste rätt..drack tequila! det är ungefär det äckligaste jag vet efter sambucca o ouzo men det gick ner och jag kände knappt den där äckliga lukten! coolt

kvällen slutade med en kebab på sultan och en taxichaufför som frågade om han fick följa med in och sova med mig? haha

vaknade vid halv tre igår och stack ner på stan och fikade med fika-gänget.. sen var vi på bio och vi såg mamma mia, igen för mig dock .. men det gjorde inget!

idag har jag varit och tränat på dagen med fia och sen hämtt barnen med sandro och sen ikväll lekt med anna som har kommit hem from paariiiss! det var myysoo

10 dagar kvar till marro kommer! jag längtar efter dig honey!


ser ni att vi ser lite kära ut

fredag

tills för ganska rätt så nyss så skulle jag gått på bio ikäll. mysigt sådär tänkte jag och så fetparty imorgon då istället. men nu sitter jag här färdigmejkad och ska snart iväg och köpa alkohol och sen bege mig på förfest hos sandro.. vad gick snett undrar ni nu .. NEJ det är faktiskt inte mitt fel denna gång!

alla andra ville helt plötsligt gå ut och jag är inte den som är den..nöär ni hör vad jag har på mig kommer ni dock få en chock.. men va fan, jag skulle ju inte gå ut idag så detta gills inte som en utgång..men jag har jeans.....

okej tror ingen här bryr sig förutom sanna men det är en ganska stor grej för mig..har inte gått ut i jeans på över 1 år.. ha en lovely fredag mina käraaa puss

torsdag

okej jag måste starta igång bloggen igen.. jag älskar ju att skrivish av mig .. yeyhh så varför inte göra det? jaa hörrni det är la question..

vi börjar med att tycka lite synd om nathalie.. jag vet inte om jag sagt det (förmodligen inte eftersom du aldrig skriver din jävla idiot) men jag ramlade ju lite tjusigt i sannes trappa i fredagskväll och råkade skrapa upp armen. so far so good, jag bryr mig inte så mycket. men nu har jag typ fått BÖLDPEST!! jaa jag lovar!! hah aokej ta ej i så du spricker mowgli.. men asså det är typ ett infekterat köttsår. och det är på riktigt. idag efter träningen var jag tvungen att kolla till armbågen min och alla plåster var genomdränkta i var och det sipprade var längst armen till min mun!!!! äckligt va!!! jag åt mitt eget var! nej okej. men det sipprade tom med utanför. sipprade. sipprade! inatt ska det få lufta lite. mitt lilla sår.

tycka synd om nathalie grej 2: jag klämde mina fingrar idag så jag började grina nästan. eller okej det gjorde jag inte för anna var här. heheh nu tror ni att jag är en liten mes som inte vågar grina inför mina kompis. hehe
det är inte sant

okej jag började inte grina och kände inte riktigt att jag behövde. jag grinar aldrig längre. tror jag grinade slut mina tårar när jag var liten. jävla grinunge var vad jag var. fick inte ens gråta för mina föräldrar för dom sa alltid "vi vet ju inte om du ligger och håller på att dö eller om du råkade dra lite för hårt med borsten i håret.. SLUTA BÖLA UNGJäVEL!!" det är sant.. nästan. grinunge

men det gör faktiskt fortfarande ont.. dunkar i naglarna lirre! nu vill jag göra en ledsen smiley.. inbilla er att ni ser en här!

tredje grejen är självförvållat men gör likförbannat bajsont.. träningsvärk! fast det är lite skönt känsla ändå.. var på världens roligaste och jobbigaste ki.-box pass i tisdags.. jesus amalia i found my call in life!

yo broes nu orkar jag inte skriva mer. fingrarna värker..

tänk om jag skulle lägga in en liten  bild som livar upp lite.

ska jag. hehe nej. kanske imorgon! om ni har tur. pöööösss

hemkommen

och i vanlig ordning orkar jag inte blogga när jag har massor att skriva ..

 men i fredags satte jag mig på tåget som skulle ta mig till amsterdam ceeentral! resan gick rätt fort och jag hann bli hög innan vi ens kom fram typ. alltså ej på eget bevåg, utan pga att folk suttit och hashat inne på toaletten jao.

sanne kom och mötte mig efter tretusen samtal och massa letning haha och sen tog vi bussen tillsammans hem till hennes lya hoho! där väntade en festklädd (HAH skratta gärna åt mitt ordval) nathalie! jag och sanne fräshade snabbt till oss innan vi började dricka lite vin tillsammans med nathalie, vera och som... det är sannes kompisar höhö

en väldigt rolig kväll med gratis absinth av bartendern, tjaffs med sannes kompis.hrmpf jag och han alltså. och sen hjäpte jag och nattis en 15årig kille från danmark som höll på att dö av fylla typ, haha nej men det var så synd om han och jag fick lite panik när jag tänkte på att han var 93a.

på lördagen var vi heeelt slut och gjorde inte så mycket, gick en liten sväng runt sannes hus typ hha och sen åt vi good mat tillsammans innan vi började förfesta igen och ännu en kväll på stan med några andra kompisar till henne och såå. jag och nathalie träffade våra drömkillar. åh det var så fint. min kille var förövrigt känd. typ., eller okej hade en känd pappa. COOLT VA jaa vissthörrniiii nu är ni impade va

på söndagen sightseeade vi lite och åt pizza på något litet hak i stan och hade det mysigt. tack för en jätterolig helg tjejer! var AsSaAaKUuLlL att träffa er!
dgg h jj
 kjj jkg 
ty h

and off away

nu har jag kirrat biljetten.. ofta det kostade 41 euro! haha det är ju ingenting.. jag har aldrig varit i amsterdam och jag ska få träffa mina fina vänner sanne och nathalie. vi hörs efter helgen mina vänner! puss

fredag

hejhejhej dagboken!
igår hade jag franska på morgonen sen var jag och lunchade med lite brudz efteråt. anna kom hit på en kaffe efteråt också och på kvällen tränade vi+felicia.

idag är det fredag och jag ska till amsterdam! wii! ska hoppa in i duschen nu så kan jag åka ner på stan och fixa lite gejer. kanske packa lite också hihiohoh puss

onsdag

yoyoyo!
jag skulle kunna skriva massor .. om massa roliga grejer, saker som händer och blabla! men jag orkar likzom inte! hehehe im soo craaaazy

idag har jag bara jobbat typ. och haft playdate med sandro som varje onsdag. sen bakade jag sockerkaka för att dom skulle komma också. visst är jag zöt. visst då.

nu ikväll har jag och anna varit och tränat och sen joinade vi emelie och beatrice som var och fikade på carpe diem. i träningskläderna. haha vi är så fräsha. men vadå vad gör man inte om man är värsta hypersociala tjejen likzom hiehee bara o pallra sig dit.. hhoahahaoa godnatt folks.

onsdag

FAN VILKET BRA HUMÖR JAG BLEV PÅ! helt utan orsak sådär..wii
(nästan så jag vill göra en smilegubbe men så långt ska jag inte gå)

tisdag

ursäkta min kassa uppdatering .. förlåt. men det händer så mycket på helgen så jag hinner varken blogga och sen när jag väl ska skriva så har jag så mycket att skriva om så jag inte orkar.

i fredags var jag, anna, felicia och sanna hemma hos fia och kollade på film och åt chirre med dirre. det var väldigt mysigt faktiskt, vi kollade på shrek 3. hade inte sett den och den var väl fin

på lördagen var vi fem plus mikaela på stan och åt lunch och shoppade lite. jag köpte nya skor och en ny klänning. och lite smink och örhängen!

sen åkte jag och anna hem till mig och gick till gb och handlade lite inför kvällen och så. jag åt middag där för killarna var på kalas så då tänkte jag att e och s kunde få äta i fred hihi. hos anna alltså, inte på gb haha.

sen blev det förfest hos anna och folk började rulla in efter mycket hets med mig och anna för att vi inte fick på dom jävla ögonfransarna haha. fy vad sura vi blev.

efteråt gick vi en snabbis till celtica, sen till le you. och sen hamnade vi på celtica igen. haha. jaja, det var en jätterolig kväll iaf. orkar inte berätta så mycker mer om den haha.

på söndagen låg jag och anna i sänge till halv nio på kvällen. observera att vi typ inte pratade, kollade på film eller liknande under dagen. utan typ bara låg och sov. hah det var sjukt. slitna eller vad..


fredag

wawawiwa! det är freeeedag! idag har jag varit och gjort naglarna, känns skönt. vad har ni för planer för helgen rarings?

och igen

förresten, idag blev jag tillfrågad ifall jag inte ville stanna ett år till. heheh


dagens dag

idag har jag varit på franska. sen åt jag och anna en jättegod scampimacka. alla äter mackor här till  lunch. så ni vet.
sen mötte vi upp sandro och åkte till svenska affären. där shoppade vi loss. sen åkte vi hem till anna och fikade. sen gick jag och sandro lite promenad. sen var jag på apoteket som vanligt och handlade lite mediciner. för jag är sjuk. sen åkte jag hem. sen hämtade jag barnen och jobbade en snabbis, sen tränade jag med anna. nu ska jag nog sova. hehehe

RSS 2.0