hillsan

okej måste tillägga en grej. sista avsnittet av the hills var helt stört bra & ledsamt. fyfaaaaaaan vad jag grinade. även om ni inte följt det så måste ni kolla, spolade tillbaka slutet för att se igen tom.. så jävla snyggt slut. dog. ska nog kolla igen nu innan jag somnar...HIHI

torsdag

jag har faktiskt packat idag. känner mig jätteduktig FAAAKTISKT! kommit ganska så långt. imorgon kommer och ska jag få det klart och även börja packa ner i min blivande källare så ma/pa/bo ska slippa göra allt.

jag kom iaf iväg en sväng med stövlarna idag, var tvungen att gå till ica och kirra kartonger.. fick tre banankartonger och det var väl ungefär det jag hade. men det är bra det! fyra eller fem vändor till sophuset också..hmm.

min cykel var tom sönder upptäckte jag. punka och lite mer. men jag blev liksom inte så ledsen som jag normalt blir.. jag äääääääär sååååååå lyckliiiiig. ursäkta om det sticker i folks ögon! idag var jag på skivstång igen, tycker det är så stört kul, FÖLJ MED MIG!? sen tog jag bussen till sanna för att äta kräftor med henne och sanne. mycket gott! sen nu ikväll har jag försökt packa lite mer, hängt med nattis, duschat i kallvatten, pratat med andreas & kollat satc.

nu ska jag nog försöka sova, är dock döööödspigg! men har som sagt lite å göra imorgon innan jobbet.. sen är det lördag och flyttdag. flytt&don&jobba. sen ska jag sova första natten i lägenheten & när jag vaknar kommer andreas!

PUZZ!

torsdag

NU SKA JAG PACKA!!!! okej. fattar du det nathalie. vill också tillägga hur mysigt det är att det regnar ute. kanske kan få använda mina stövlar idag, måste nog komma på någon anledning att få gå ut! måste nog även i studens (regnets) hetta sätta på lite kärleksmusik och låtsas att jag är med i en film.. men då måste jag sätta på mig några fina underkläder att glida runt i.. har inga rena.. måste nog tvätta om jag väntar besök till helgen.. heh nu blev ni nyfikna va.

NÄÄÄEJ. på med trosor. eventuellt en bh också så inte grannarna behöver se mina vita pattar.. det gick väl an förrut när kroppen iaf hade en jämn hudton... CIAO

onsdag

jag är hemma, älskar mitt liv, idag har jag börjat banta, sjuk utgång igår, vår lägenhet är kaos, nu ska jag njuta av sista avsnittet av hillsan ever. har längtat efter detta ögonblick

onsdag

fy vad jag har flängt idag. känns som att jag har varit andfådd hela dagen,
Meeeen idag har jag bla varit till barnmorskan dårå, det var inte en behaglig upplevelse kan jag säga.. men för er skull är det nu fritt fram att fråga vad ni vill om pessaret osv!

nu ska jag försöka somna, iaf innan klockan ett för då får jag faktiskt sova i fem hela timmar! ska bli mycket skönt.

tisdag

hej frieeeendz.
ska inte slacka ihop så jag skaaa blogga! kan ni inte också göra det? ROLIGT.

idag har varit en stressig dag. eller jag känner mig stressad enda tills på fredag faktiskt. igårkväll gjorde jag ett schema på mobilen så jag inte ska glömma något. inte okej att ha ett schema över sitt liv hah

jag har iaf jobbat dagpass idag som vanligt, jobbade dock över och stressade hem och lagade mat & började plocka ur förrådet. kollade lite på min nya soffa som jag köpt också som mamma var och hämtade åt mig imorse. väldigt snelt på hennes semester och allt. har försökt börja packa till gotland också men det gick sådär. sen var jag iväg till willys, tränade & kom hem och slängde mig direkt till tvättstugan. duuuschade och har sen varit och träffat camilla också.

nu har jag just ätit världens största fat med frukt och har ont i magen & kollar på satc. ska nog försöka sova då mitt sömnintag inatt inte var okej. 45+20 minuter. ja, på hela natten, svar ja .. så jag är inte helt på topp, men ska försöka beta av mitt dagsschema innan jag går och lägger mig (....)

berätta om era liv! puuzz

måndag

fyfan vilken underbar helg jag har haft! ord är överflödiga därför lägger jag ist upp fyra vimmelbilder. ja ni läste rätt, vill inte alla vara med på det?








SÅ JÄVLA DRÄGGIGA!!!


hittade istället nya vänner...?

fredag

hej vänner!
nu ska jag iväg på hälsokontrollen och jag mår lite illa över tanken på blodprovet. men om dom anser att jag är fullt frisk så kommer det ju nästintill bli vardag för mig så det är bara att bita ihop! thinking 22 500 and i think ill be fine.

torsdag

amen nice dag va!
mamma ringde imorse och frågade om jag ville med och bada och jag kände verkligen hur dödstrött jag var, men jag pallrade mig upp och tog med mig maria och åkte till lyssnaängen. otroligt skööönt!

sen slängde vi oss hem och snabbhandlade på willan innan jag mor och bosse åkte och spinnade. fattar verkligen inte hur man böjer det ordet.. spann? åkte hem och duschade och sen cyklade jag och marro till gränby och hängde lite.. kom hem och åt god, sen middag ute & spanade mest på alla fester som pågick på gården.

sen gjorde jag lite tårta till min familj (kände att jag var tvungen att skriva det så ni ej förväntar er cake på lör! filåt) myste ner mig mig marro i soffan och förväntade mig en lugn kväll hemma, men jag blev lite rastlös så då åkte jag hem till bella och lekte med henne och min fina linda. sen blev det framfickan med dom plus sanna, observera att jag hade tänkt vara hemma och hade därmed inget smink

sa ju det, NICE DAG!

IMORGON ÄR DET FREDAG!

onsdag

yo bitches and hoes! hah, så jävla mycket carro-uttryck.

maria sa att jag var duktig som bloggade så nu känner jag lite press att fortsätta. har precis duschat och ätit middag med maria på altanen. inte duschat då, bara ätit middag.. låååvar. innan dess var jag en snel syster och cyklade och lämnade en film åt min bror. men för att slippa prata (skriva..) baklänges så har jag haft en ytterst skön dag. solat en skvätt med sanna och maria i förmiddags och sen läst lite i en ny bok jag lånat av marro och ätit glass. sen var jag hem till mamma och lekte med niklas och sen blev det träääning på mannes pass. en av mina nya favvoledare jao!

nu ska jag ner på stan och kolla på ecplise & sen ta mig ett glas med dom som vill.
TJO!


tisdag

igår var en härlig dag! så synd bara att vi måste sitta inne på jobbet i detta väder.. men på fredag fungerar hissen igen så det ska bli skönt. jag dog igårmorse av trötthet förövrigt. visste inte hur jag skulle orka upp men jag beslutade mig för att snabbt slänga mig upp och blev som vanligt klar 20 minuter innan jag måste cykla iväg. dooh. efter jobbet var jag på skivstång & sen åkte jag hem och åt smarrig middag innan jag maria bella och elle åkte iväg och badade på okänd badplats. klockan var nio och vi låg typ och torkade i solen. fääääntastiskt! efteråt blev jag dock frussen då vi tydligen inte hade något varmvatten hemma. så det blev te i soffan med marro framför lite snoppar på tvn

idag har jag varit ledig, skrev jag, men det har jag inte alls det? haha. var och svettades på gymmet med några tappra få människor när jag vaknade. utan fläkt. det var nästintill olidligt men kändes då desto duktigare. sen åkte jag hem och tvättade, duschade & hängde innan jag åkte och jobbade. sen nu ikväll har jag varit och tagit ett glas (för min del COLA!! (dubbelparentes: ofrivilligt)) på riverside med marro bello gustav och hans kompis fredrik. skulle nu vilja försöka se klart new moon, försökte igår men somnade efter 20 minuter.. det bådar gott inför imorgon!

tooodels


[before and doing-posing. lyckat.]

-

jag blev antagen!

måndag

it sure looks like its gonna be sunny todääääj så ut och njut för att ni är lediga! jobba, klapp klapp klapp! jobba!
tjing tjing ha en fin dag mina fina

söndag

men åååh vad jag älskade gårdagen. helt perfekt hela dagen!
älskar att kunna hitta på lite vad man vill utan att behöva tänka på klockan. jag och maria började kvällen med god mat ute i hettan, innan vi fixade oss och började färden hem till sanna för förfest. sjuukt kul. sjuukt kul utgång. asbra dag och kväll helt enkelt.  TAAACK!

idag dog jag av bakfyllehuvudvärk och sömnbrist. men åkte ändå med mamma & badade och hade en jättemysig dag. på kvällen åt jag och nathalie smarrig middag & sen kom sanne sanna och bella och kollade fotbollen.

nu borde jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och jobba men det är ju så mkt roligare att vara vaken hihi

onsdag

wöööö. TRÖTT ÄR JAG! undrar varför jag inte kan sova när jag är dödstrött. sov kanske 2- 2½ timme inatt. inte okej. ska nog stänga av datorn innan satc idag så jag inte ens blir sugen på att vara vaken hah. men gud det låter som att jag inte har någon kontroll över mig själv (okej, har inte)

idag fyllde m år så jag har bakat en fin tårta som alla älskade. plus att jag blev bjuden på bla silltårta (som jag också bäjkade. me so housewifey) till lunch. så sjuukt gott. jobbade över lite och gick ner på stan och handlade lite nödvändiga grejer. sen var jag och tränade och hämtade ett paket med kläder jag beställt. är mycket nöjd! med iaf hälften av grejerna. beställde bla en klänning som jag nog ska ha på min födelsedag. (ja. nu för tiden får jag planera utgångskläder cirka tre månader i förväg eftersom jag aldrig går ut) den är mycket fin men inte optimal i storlek så får tänka lite påt. (vad gillar ni mina parenteser btw?)

nu har jag kollat fotboll, duschat & måla naglarna. SKA GÅ OCH BORSTA GADDARNA NU OCH SEN SOVA
(intalar mig själv) PUSS!

jag har typ en avatareffekt på min kamera

tisdag

jobbat 5 dagar av 8 i rad - CHECK! känns himla bra.
så det innebär att jag är ledig lör & sön. snälla rara uppskattade fina vänner, VILL NÅGON GÅ UT MED MIG PÅ LÖRDAG? jag behöver gå ut och ha kul!

igår blev en fin dag. kan ju numera inte vistas ute så inget bad för mig, men jag och pappa åkte till elenore och hälsade på mina älskade tjejer. och vet ni, jag övningskörde både dit och hem! det är så jävla kul att köra bil. och läskigt. hehh. sen åkte jag och jobbade. idag har jag ju som sagt också jobbat & sen var jag och handlade och lagade mat. sen var jag och tränade & när jag stod i duschen råkade jag krasha typ mitt tredje fucking solpuder på två månader. STÖN! fråga inte hur man kan förstöra ett solpuder i duschen pliiiis.

sen har jag ju faktiskt inte berättat att jag ska leka försökskanin & tjäna lite pengar om några veckor. hehe exiting va, hoppas jag inte dör!! eller att det händer något annat läskigt hehehh...

måndag

vi är hemma! och har varit i några dagar haha.  även fast vi fick sol cirka 2½ dag så hade vi det ändå skönt. vi har ju liksom kunnat kolla på avsnitt av the good wife som inte kommit till sverige än ;D dooh.

fick en kompis runt fem på morgonen en kväll. han har världens coolaste batman-sunessommar-ringar. älskade dom, erbjöd honom hundra kr styck men han totalvägrade.. GE MIG!!


RSS 2.0