onsdag

hej i lingonskogen!
vad gör alla? känns som att alla har så seriösa saker för sig som t ex uppkörande & tentor.. btw, GRATTIS TILL KÖRIS SANNA!!

igår var jag och min kära mor på stan och shoppedishoppade. hittade många fina saker. sen var pappa här en sväng innan nathalie kom och vi lagade mat. sen kollade vi idol & sen gick jag och lade mig på ett ungefär. trött tjej!

nu ska jag och marro åka ner på stan och fika och sen ska jag jobba, tjing tjing

måndag

fyfan vad jag är trött. tror jag dör for real

idag har jag som sagt jobbat, dock bara mellan 10-16 så det var skönt. sen var jag och solade och nu har vi ätit tunnbrödrulle här hemma & nu väntar jag på idol

*LäNGtAr TilLls JaG FåR SoVA*

söndag

oj, det är söndag idag liksom .. jeez vad det inte känns så! har jobbat sen igår och nu på kvällen ätit mat från aspentos, handlat & haft lite söndagsmys med mina fina roomies.

egentligen skulle jag vara ledig imorgon, sen skulle jag komma och hjälpa till en sväng på kvällen, men nu ska jag jobba 10-16. kan jag någonsin lära mig att säga nej!? aja, pengar iaf and that's good! missar iaf inte idol och svenska hollywoodfruar. måste ju få se lite maria montazami innan jag somnar.. VIKTIGT

godnatt katt!

håll tummarna åt mig imorgon

lördag

gårkvällen var jättelyckad! mys hos bella först med mycket gott snäääcks och sen bar det av ner på stan. jag, maria, rebecca & linda. när vi är typ vid kungsgatan ramlar linda med cykeln. 50 meter längre fram ramlar rebecca hah. blev lite svårstartat då kedjan hade hoppat av men det fixade vi med hjälp av lite människor i förbipasserande bilar haha.

på birger var det cplång kö & vi tröttnade rätt fort och begav oss till firman efter många om och men .. där drack vi shotar, drinkar, vin OSV, vågar verkligen inte kolla mitt kontoutdrag .. sen vidare till o'connors & drack lite mer (eller iaf jag? ingen aning om dom andra eftersom jag var själv haha) ska också tilläggas att rebecca ramlade igen med cykeln när vi var på väg till o'connors. sen red felicia på lindas rygg och även dom ramlar och flyger över asfalten

när jag och maria sen ska gå och hämta cyklarna borta vid svandammen ramlar även jag, dock UTAN cykel..
vad fan är det med oss?! hur mår ni andra? själv vrickade jag foten, har tappat lite av en nagel, fått blodblåsa & skrapat upp knänen

nej nu måste jag springa till jobbet, ciaaaao

torsdag

idag är det torsdag och jag har varit ledig! himla skönt ska jag säga er. började dagen med att städa mitt rum, eller mja, det tog väl ungefär hela dagen och fy satan vad fräsht det är nu! sen var jag och handlade och det blev medges ej .. ganska pinsamt dagen innan löning, hade ju faktiskt pengar på mitt andra konto! doooh. haha

sen nu ikväll har jag varit hemma hos mamma och ätit middag. kollade på gabriels nya tattoo & på idol och sådääär. och nu ikväll har jag och maria varit på förhandsvisningen av, hmm, vad kan den hetat? allt för min syster kanske? den var mycket fin och sevärd! har aldrig varit på en bio där "publiken" gråtit så mycket, här snackar vi inte lite lätta tårar som rann utan alla satt verkligen och stortjöt haha. det var ganska ovanligt så till slut kunde jag inte hålla mig för skratt mitt i allt gråtande

och nu är det 25 och lönen har kommit! väldigt efterlängtat!


- -
vila i frid, evy.


onsdag

idag är jag jätteglad!
för vet ni vad, idag fick jag brev av krille! fanns ju ganska många anledningar till att jag inte skulle fått det egentligen, men nu fick jag det & det var fint. finaste hittills! mys.

ikväll har jag kollat idol & haft tvättstugan en snabbis. nu är jag dödstrött efter mina 45 minuters sömn inatt (+24 h jobb)

sleep tight lovers

tisdag

nu åker jag iväg och jobbar

& faan vad jag behöver tvätta!

måndag

hemma från malmö, and i loved it!

onsdag

herre min vad trött jag är!
men snart ska jag packa lite och sen får jag äntligen sova.
imorgon ska jag på första hjälpen-utbildning och sen åker jag och linda till SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNE!
ciao!

måndag

idag har jag varit hos tandläkaren på återbesök sen cykelolyckan och allt såg bra ut. otroligt skönt!
glömd dock att betala haha så nu får jag väl snart få brev från kronofogden eller hur det nu går till.

sen var jag på personal möte innan jag åkte hem och jag och nathalie gjorde en fabulös fisksoppa! har aldrig gjort någon soppa förrut och jag tycker den blev jättegod

sen kom linda och bella förbi en snabbis för att sen bli utbytta av rebecca och sanne som var här och drack te & kollade på lyxfruarna


söndag

gårkvällen var sådär. jag nathalie linda sanne emely frida & matilda var hos oss innan och drack lite vin innan vi drog till gillet. sen var vi på kalas en stund men jaa, allt var sådär helt enkelt!

idag har jag typ sovit hela dagen. grinat lite till ensam mamma söker & paris new BFF, inte okej program att grina till för övrigt!

vad har ni gjort då?

lördag

alltså tror jag är full sen gårdagen, är så sjukt speedad och taggad på allt som finns att göra hah!
nu ska jag ner på stan och möta sandro från bryssel, ska bli skitkul att träffa honom. men nu innan ska jag möta sanne på kvarnen för vi måste handla mer alkohol inför kvällen!

om ni undrar varför jag råkade få med mig en assnygg blå herrklocka värd några tusen hem igår så kan jag tyvärr inte svara på det HEHHE

torsdag

imorse när jag vaknade var jag så sinnesjukt trött, trodde jag skulle avlida typ

åkte iaf och jobbade, blev bara till 16 så det var skönt. sen var jag och solade och sen spenderade jag kvällen hemma hos mamma, åt god mat och massa ost och kex. mina syskon är nog helt seriöst dom roligaste jag känner. älskar att vara med dom!

provade min klänning som jag råkade klicka hem under en liten deppkväll idag och den satt inte så bra.. den var rätt kort, och om jag säger att något är kort .. aa ni fattar. men den blir fin att kolla på i garderoben bland mina andra älsklingar!

imorgon är det fredag och jag är ledig
JA JA JA

onsdag

sådääär jaaa. klockan är inte ens halv elva och jag funderar på att avsluta den här dagen! ovanligt, men ack så välbehövligt när man sover så lite som jag gör då jag jobbar.

jobbade som sagt 16-16 och sen åkte jag och maria och handlade, lagade mat & städade lägenheten.. fy vad slut jag är, pluspoäng till mig som INTE gick och lade mig när jag kom hem!

sleep tight lovers

tisdag

som sagt .. jag blandar ihop dagarna så sjukt mycket nu när jag jobbar så oregelbundet. men tisdag idag känns helt okej, verkligen .. imorgon när jag kommer från jobbet är det liksom onsdag! och sen är jag ledig på fredag, sköönt!

är fortfarande skittrött sen helgen. fick tvinga upp mig själv runt 12 då jag snoozat sen klockan 11. skulle inte kunna sova någonting inatt om jag sovit längre och då är det kört haha

näej, nu bär det av mot ännu ett 24timmars pass, ciaao

nighty

nighty night darlings. eller okej, ska inte sova än, men man kan ju låtsas
(varför är jag inte trött när jag har sovit så cplite senaste dagarna?)

måndag

då har jag klarat av ännu ett 24timmars pass på jobbet och igårkväll blev det ju så ska det låta och det var verkligen skitkul! ska lätt göras om!

sen stannade jag kvar i stockholm hos anna och idag har jag mest lekt med henne och anton, varit och fikat och lite sånt.

nu är det en ny vecka, känns dock som söndag och inte måndag .. men det innebär ju att det är en dag mindre till helg!

igår pillade (minns ni när jag jämt sa att jag knaprade? haha ganska äckligt sagt) jag bort min sista sårskorpa på mitt knä, faan vad skönt det är verkligen haha.. nån som har några sår dom vill få pillade? näej fy fan vad jag pratar.. pillade, låter som rebeccas handpillade räkor eller något hha
okej gå och sov nathalie.

sist men inte minst; är det någon som vill ha kräftskiva på lördag?

lördag

hej vänner!
gårdagen hos alicia och limila var jättemysig. åt god mat och fika & myste med mina favvisar. sen kom jag hem och följde med nathalie maria och sanne till gillet (NYKTER)

nu har jag stått och gjort matlådor och ska ev åka till rebecca och fika lite. sen ska jag jobba 16-16 & efter det ska vi åka på inspelningen av så ska det låta! haha ska bli fett kul!


fredag

gud vad det känns som fredag nu när jag var ledig igår och även idag. och så ska jag jobba imorgon, förvirrande!

gråtkvällen igår gick inte så bra, jag och nattis kom inte riktigt i stämning och förskökte få tårkanalerna att börja fungera genom att kolla på diverse youtube-klipp med t ex ryan och marissa, lizzie och alex och sist men inte minst carrie och big. sen kom jag på den fina idén med christian the lion och då rann det väl äntligen en tår. har sett den så många gånger, så det kan lika gärna ha att göra med att jag stirrat in i en dataskärm  och fått torra ögon haha

nej nu ska jag dricka upp mitt älskade snabbkaffe och sen åka och klippa mig. sen ska jag åka och fira alicia som fyllde 3 år i onsdags. shieeet vad tiden går fort.

natt

godnatt mina fina, imorgon får ni helg!


torsdag

idag har jag varit ledig och varit hemma och lekt med min mor som kommit från turkiet. och fått presenter. jag gillar presenter! frågade varför jag fick så många och hon sa "men du ville ju ha mycket" jaha är det så det funkar?

sen har jag fikat med  linda! kikade på presenter till alicia också och vi hittade massa roligt. sen var jag på förhandsvisning av filmen prinsessa med linda, nathalie och sanne. den var ganska gullig!

nu ska vi mensmonster här på gg gråta lite i soffan. joina om ni vill!

-

craaaaaap. börjar tröttna lite på dessa motgångar nu.
underdrivet; börjar tröttna MYCKET


tisdag

idag är det tisdag och det är ganska varmt ute, trots att det är första september. det gillar vi!

för tillfället har jag ont i huvudet och borde ta mig en alvedon innan jag far iväg och jobbar 16-16.
hörs imorgon da!


måndag

jobbade min sista schemalagda dag på provoice på ett bra tag idag. kändes faktiskt hur bra som helst, är väldigt trött på det för stunden .. i ett av mina sista samtal sa personen i fråga "vad tjurig du låter" haha, blev så chockad så jag var tvungen att fråga vad han sa igen. men jag hörde rätt och tror det var rätt läge för mig att ta ett litet uppehåll. har slitit där på tok för länge nu, tär sjuukt mycket på en. dessutom jobbar det verkligen inga roliga människor där nu för tiden. nej, nytt jobb var ett bra drag!

igår träffade jag en kille som jag pratat med på msn och så ett tag. det var väl trevligt, men nu håller han på och hör av sig och det gör mig bara äcklad och irriterad. (och sen tänkte jag på krille ungefär hela tiden) men seriöst alltså. förstår inte hur mycket man orkar hålla på så utan respons, varför vill man vara den som hela tiden hör av sig?

puuzz

RSS 2.0