you said you would love me 'til you die, but as far as i know youre still alive

gud vad det inte känns som lördag.. men så blir det när man jobbar helg! ska iaf få äta tacos ikväll så lite lördagskänsla har jag sannerligen!

har just kommit hem från jobbet & var förbi mamma en snabbis efteråt. hon ville att jag skulle gå dit och se till att dom inte har fest typ haha. jag var lite dålig lägenhetsvakt, ingen var hemma så jag städade alla rum & skrev ett litet kärlekbrev istället

fredag

nu är det fredag! och jag ska åka och jobba. nu har vi julpyntat liiiite här hemma, samt dragit en snabbisstädning! TRIVSAMT skulle jag kalla det! nu fattas bara lite adventsstjärnor och kanske en liten apelsin med nejlika, heheh

torsdag

hej dudes!
idag är det torsdag vilket innebär helg imorgon! kul för er, tråkigt för mig som ska jobba hela helgen!
idag har jag varit på stan med linda och rebecca och shoppat lite roliga saker. sen fikade vi med nathalie på waynes innan jag åkte hem och lagade lite majssoppa som inte blev så lyckad. sen var jag och tränade och vet ni vad jag (och en till, men vet inte om hon vill ge sig till känna haha) gjort nu: SÖKT TILL ETT DEJTINGPROGRAM! haha fett kul

onsdag

jag har inte skrivit på länge! vet inte om ni noterat det eller ej. hehe ..
förra helgen var iaf anna här och det var verkligen jättemysigt, är så sjukt glad att vi bor nära varandra..   vet inte  vad jag skulle tagit mig till om hon bodde borta på gotland. vi var på birger på lördagen och jag har fått tillbaka mitt partyhumör! vill hela tiden gå ut. helst till birger! haha

och i förra veckan gjorde jag inte så mycket vad jag minns, hade lite hårfärgningstema här hemma med emely och linda. jobbade.. tränade. shoppade en ny klänning (förlåt till mig själv.) var och sminkade mig osv! på fredagskvällen var vi ju hos linda på en mycket lyckad förfest, sen birger & sen två olika efterfester med heelt olika typer av människor haha

på lördagen var hela gröna gatan 19a nr 34 dödströtta och orörliga typ. jag var dock inte så jättebakis så det var najs. uppskattas! på kvällen kom rebecca och sanne hit och åt chips och myste!

på söndagen var jag hemma hos mamma och lekte lite med mina bröder och sökte lite jobb. blev lite sentimental när jag insåg att jag aldrig mer kommer bo där. på kvällen åt vi smarrmiddag och sen tränade jag och marro

måndag-tisdag jobbade jag och det gick jättebra och var roligt. igår myste jag och maria hemma framför despan bara! idag har jag faktiskt varit på jobbintervju som gick jättebra. får väl se  hur det går, dom behövde någon omgående och jag kan ju inte börja förrän i januari och det tyckte han var lite jobbigt. var jättemånga på intervju så kan någon börja nu och har lika dålig erfarenhet som jag så kommer ju jag knappast få det liksom!

sen var jag och lunchade med linda på stan och lade undan lite fina kläder och så som vi tänkte köpa imorgon! ville hitta lite julklappar, men det dök liksom inte upp några framför näsan på mig? varför? tänkte att det var ett tecken och att jag därför får shoppa åt mig själv.

nu ikväll har jag och maria varit och handlat så nu är både kyl & skafferi fett med fyllt. blev lite dyrt, som vanligt.. men får väl köra på rotfruktsvecka sista veckan denna månad också. funkar ju! haha. sen var jag och tränade och där var även elin och rebecca. var ett fett roligt pass som jag verkligen ska gå på så ofta jag kan!

 nej nu har jag skrivit massor. nu orkar jag faktiskt inte skriva mer! eller okejdå.. orkar och orkar. har inte så mycket av värde att dela med mig av!

ciao bellas


tisdag

asså åååh har precis kollat sista avsnittet av förra säsongen av ensam mamma söker.. FYFAN så fint, har gråtit massor!

ska dock vänta tills nästa vecka med att ge mig på första säsongen tror jag. får se om jag kan hålla mig dock haha!

-


bb

ååh kollar klippet med blondinbella och nils från efter tio och fy vad fint! haha har man ens hört nils röst någongång?
tror typ inte det! är kär i deras förhållande :')

fredag

ååh jag vill göra något!


men ingen vill göra något med mig.

idag hittade jag en låt med gavin degraw som jag aldrig hört. den var dock inte så bra så det gjorde inte så mkt heheh.

torsdag

idag har jag och sanna varit hos rebecca och ätit lunch. slash frukost slash fika eller vad vi nu kallade det haha. sen har jag & sanna hängt ungefär hela dagen på pias jobb haha.

sen på kvällen lekte vi plus emely och maria här innan vi hämtade upp sanne för att åka ner en sväng på tjejkvällen på stan. där joinade såklart rebecca också, men kom på nu; linda skulle vi inte möta upp dig någonstans haha? goodiebagsen var dock inte så mycket att ha, sminkproverna lös verkligen med sin frånvaro så att säga ..

tre saker jag uppskattar idag:

jag har hängt med robin
jag har pratat med robin
jag har myst med robin

okej lugn ..

jag har hängt med robin
jag har köpt en fin blus som jag ville ha
telefonsamtalet med både far och mor


natt

hallååå bloggen!
försökte faktiskt göra ett inlägg nyss med lite bilder. men då fuckade datorn upp sig och jag orkar inte prova igen. tänk om datorn skulle stängas av. då skulle jag ju nästan bli tvungen att sova. vill jag ej! funderar dock på att läsa lite.. har börjat läsa "aldrig fucka up", men är inne på ett lite tråkigt kapitel så känner mig inte så taggad.
har lite ont i huvudet också. men det gör inget.. idag har jag sökt ett jobb som jag vill ha, det var roligt! och pratat med anna, det var såklart också roligt. sen lekt med er här hemma ju och det var också roligt! eeh okej. sov nu.

onsdag

tre saker jag uppskattar idag

  • mina fina fina vänner. verkligen
  • att jag får "träffa" robin imorgon
  • att vi har fått igång tvättmaskinen


det här ska jag göra som en vana!


måndag

hejhej, nu ska jag åka och jobba

RSS 2.0