torsdag,

nu är mitt PM inlämnat, tjo-fucking-ho! var på språkverkstaden idag. dit kan man skicka in sin inlämningar så får man komma dit några dagar senare och få massa synpunkter och hjälp. sjukt bra, ska alltid utnyttja det! är väldigt glad att jag gjorde det kan jag säga, ändrade väldigt mycket innan jag lämnade in det..


nu ska jag sova, imorgon är det fredag!

alla som vill leka med mig på stan får höra av sig!

onsdagkväll,

tjingeling lovers, hur måååår ni? jag mår bra. är mätt och trött och lite deppig, men det börjar ju bli en vana nu så. HÄHÄ! min dag har flutit på i lagom tempo! gick (inte) upp (förrän) kvart över sju i morse och då var det ljust och sol och allt, mycket skönt! alltid härligt att fixa sig på en toalett. gick inget bra att ta blodprov i morse heller. det gjorde ont & hon fick sticka flera gånger.. okej, två, men ändå. sen bajkade jag iväg till skolan och mötte upp min grupp för att öva lite för ett lektionsspel vi har haft idag. jag slutade redan klockan tolv så det känns som att jag hunnit med massor!

efter skolan cyklade jag hemåt i solen och åt lunch innan jag åkte och handlade på lidl. alltså va, varför har ingen berättat att det är helt vanliga märken där? trodde bara att det var massa tyskt skit typ. hem en snabbis innan jag åkte och drack kaffe med mamma & niklas. sen var jag och handlade igen haah. på brantan dock, behövde komplettera med granatäpple! måste ha det hemma vättni. samt lite shopping på apoteket.. hah. väl hemma var jag och tvättade. insåg dock när jag hängt min tvätt att det var imorgon min tvättid var. fan vad elak jag kände mig mot den som hade den hah.

och vet ni vad som hände idag? min cykel gick sönder! OVANLIGT VA!! efter mycket gnäll, telefonsamtal, bök & slit fick jag iaf hjälp av en på gatan. tydligen hade bara bromsen fastnat hårt.. därför inte bakdäcket fungerade. fan vad dum jag kände mig haha. men i vilket fall, det visade sig att denna man var min granne & han bodde även under mig. han visste iaf vem jag var och han verkade pika på att han hört ljud härifrån.. fick känslan av att det var något jobbigt. här är mina alternativ på vad
1. min härliga sångröst som jag använder mig av kanske 3 timmar om dagen
2. förra tisdagen när jag ylade, skrek och tokgrinade en hel dag
3. mitt och andreas sexliv

hmm. tåls att tänka på. eller så tänker jag verkligen inte på det & mår lite bättre då ingen av förslagen är särskilt smickrande. åter till problemen. när min cykel väl blev lagad stressade jag till friskis mot skivstången men jag kom 25 minuter försent & fick därmed en varning. samtal mellan mig och kärring i receptionen (som förövrigt såg trevlig ut..skenet bedrar)
jag - finns det någon chans att man kan slippa sin varning om man har en bra anledning varför man kom för sent?
hon - nej. det finns inget att göra
jag - okej. värt ett försök.. min cykel gick iaf sönder om du undrade
hon - eh okej. har du några varningar sen tidigare eller?
jag - ja, det var därför det var lite jobbigt
hon - ja då får du se till att passa dig nu då. ??????
jag - passa mig!? JA DET VAR INTE SÅ ATT JAG ÖNSKADE ATT CYKELN GICK SÖNDER. TACK SNÄLLA FÖR DIN HJÄLP. sen gick jag därifrån och kollade inte på henne när jag gick hem sen efteråt heller. satmara. önskar ni vart där och fick känna av stämningen

oj vilken lång blogg det blev. nu ska jag sova för jag är trött. vill egentligen vänta så jag får se idolreprisen men är lite kluven om jag inte borde prioritera sömnen.. natti natt min skatt

tisdagkväll,

hej vänner, hoppas att ni mår bra & att ni som är ute och kalasar har asbajsroligt! som tidigare skrivit (kanske femton gånger) har jag häckat på quintiles hela dagen. det har varit skönt och tråkigt på samma gång. har varit så otroligt rastlös, känner att jag skulle behövt få gå ut och rört lite på mig i solen. eller fått gått på annalenas pass. höehö. men icke! tvingade grabbarna i den andra studien att kolla på idol med mig mot att dom fick se two and a half man innan. det var roligt. annars har jag inte gjort så mycket ikväll. jag tänker på andreas hela tiden och det gör mig stört ledsen. nu ska jag iaf sova! datorn ska vara avstängd om 12 minuter så i better hurry.

nighty.

tidsfördriv

Är du kär? ja väldigt
Är du en sportfåne? nej det skulle man väl inte direkt kunna säga
Är du likgiltig? nej
Är du röksugen? absolut inte
Är du rik? nej, anses tom vara fattig i sverige med min "inkomst"
Är du fattig? jo det verkar så.. hah
Är du trött? jajemen
Är du shoppingsugen? ytterst
Är du töntig? rätt så
Är du ressugen? otroligt
Är du skolsugen? jajemen
Är du irriterad? nä. finns väl alltid något att irritera mig på men orkar inte lägga ner energi påt
Är du festivalsugen? mja, kanske lite
Är du alkholsugen? med rätt sällskap, oh yes!
Är du saknad av nån? ja
Smeknamn? natta nattis beeebiiis rumpan goding
Bästa åldern? 17-19
Bästa tidningen? i form
Hur sminkar du dig? foundation, vit, brun och svart kajal, solpuder, highlighter, ögonskugga, eyeliner, mascara
Höstens accessoar? mööööössa, älska mössor!
Hur många timmar sov du inatt? 5
Vilken film såg du senast? i rymden finns inga känslor
Vilken internetsida besökte du senast? youtube
Vad sa du senast till vem? tror klockan elva, mm, kanon, till någon ny sjuksyrra
Vem fick du senast sms från och vad stod det? anna "Äntligen! Äntligen ska vårt lilla kollektiv få ett namn. Detta måste firas. Den 15 oktober tänkte vi ha en namngivningsfest och du är såklart varmt välkommen. Vi börjar runt 18-tiden, men droppa in när du har lust. Ta med egen dryck, vi bjuder på bål. Vi tänkte ha knytis, så ta med lite mat (vegansk) Hör gärna av dig om du har lust att komma. Kärlek /Anna Peter och Madde"
Vad gjorde du i förrgår? inget vettigt, var bakis
Vad har du gjort idag? cyklat hit, ätit frukost, lunch, fika, middag och kvällsmål, druckit massa kaffe, hängt med killarna, kollat på idol, läst tusen bloggar, skrivit på mitt PM, pratat med mamma, läst tidningar, kissat, tagit blodprover
Vad ska du göra idag? ska sova strax!
Hur många msn-kontaktetr har du? vet inte.. kanske 98% för mycket
Vilket land besökte du senast? bulgarien
Hur många snälla känner du? många!
Vad såg du senast på tv? idol
Vad är det för märke på din dvd-spelare? har ingen dvdspelare. jag är misslyckad
Senaste köp? bakiscola frukost och snacks
Vad har du dåligt samvete för? inget direkt sådär
Vad har du för skor? vardagsskor, festskor, träningsskor, stövlar, gummisar
Vad har du på dig nu? strumpor leggins trosor linne och nåt linne-tunika liknande
Vilken musik har du lyssnat på idag? massa olika
Skulle du säga nej till sex idag? beror på med vem
Är du vegitarian? nixpix
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? nixpix
Vad heter dina kusiner? har för många för att orkar rabbla
Är du feminist? ja
Vad drack du senast? varm oboy. me so healthy
Gillar du att laga mat? inte hemma hos mig
När sjöng du senast? till idol
Håller du det städat? japps
Vad gör dig lycklig? mina närmsta

tisdag,

jag är på quintilies och har tråkigt. är hungrig som ett djur också, GE MIG MAAAAAAAT
min favvosjuksyrra har gått för dagen och nu är det någon brud som gör illa mig hela tiden. trycker och grejer och har sig. inte behagligt. du kan inget

tror iaf jag har skrivit klart mitt PM nu. ska till språkverkstaden på torsdag och få det kollat på av några som kan så får vi se vad dom säger.

kan ni snälla blogga åt mig, jag har verkligen inget att göra.. orkar inte umgås med dom andra heller. heheh. social tjej.


måndagkväll

nu är det kväller, jag bah bloggar ååå bloggar, så jävla gött!


jag hann med en liten promenad sen iaf.. ytterst skönt var det, gick förbi en ica och fixade nya trisslotter mot den jag vann på som jag fått av sanna och marro. vann inget dock! heh. senare på eftermiddagen var jag och tränade. gick så sjukt bra idag! kändes som att jag kunde springa för alltid på löpbandet. i would like to keep that feeling please! skulle gå på pass med jill halv sex, undra hur länge man hade orkat annars, borde prööööva någon gång faktiskt!

nu ikväll har jag mest skrivit på mitt pm. hha SKOJA! har duschat och ätit kvällsmat och kollat på idol medmera. eeh ja vad nu medmera står för i denna mening har jag ingen aning om, för det där var nog det enda jag gjorde. heh

imorgon ska jag till quintiles! jobbigt att gå upp tidigt men det ska bli skönt att slippa tänka och att någon tar hand om mig hoho

nighty night sweetstuffs

måndag

idag är det måndag och jag har varit vaken sen klockan 9. försöker skriva på mitt PM, fast ska jag vara ärlig så har jag ju för fan det inte ens uppe på datorn längre. jag är verkligen dålig! det händer liksom inte mer nu, vet inte vad jag ska ändra eller lägga till. jag bara svamlar, kommer inte vara ett dugg nöjd när jag lämnar in detta (dock lättad och glad)

helgen har iaf flutit på, mysig shopping och fika i fredags med sanna, rebecca och maria, snabb träning med reb + jill & sen bio med sanna, maria och rebecca återigen. efteråt följde sanna och rebecca med mig hem och drack te. vet ni vilka sanna och rebecca är?

i lördags var jag upp i ottan och tränade, blev glad för nu har jag sänkt mig 5 kg till på chinsen, tjoho! sen började jag göra mig i ordning inför kvällen (haha det där var överdrivet, vi sågs kvart i tre på dagen) så det blev förfest & sen gasquen på göteborgs nation. väldigt lyckat!

igår var jag mest bakis och skakis och äcklig hela dagen. usch. försökte träna på kvällen med jillsan men det gick inte bra för fem öre. så jävla trött & energilös

jag vill gå ut i solen.. men jag känner mig sämre vad gäller pm:et om jag inte är hemma. eller så kanske jag faktiskt får lite inspiration om jag får frisk luft? så får det nog bli.. ska bara klä på mig något kanske..

-

SAKER PÅ TEVE SOM FÅR MIG ATT …
kräkas: det där programmet med smuts. fyfan kräks vid tanken. kungarna av tylösand
gråta: extreme home makeover
skratta: halv åtta hos mig
bli glad: ensam mamma söker
Bli uppgiven: haha vet inte
byta kanal: alla serier utan slut.. typ days of our lifes och hem till gården
inte zappa: the hills, the city, desperate housewifes
gilla motorprogram: finns inga. hatar dom alla

SENASTE …
äckliga lukt du känt: mitt handfat i badrummet
goda lukt du känt: kaffä
gången jag kände mig lycklig: igår när jag pratade med andreas
gången jag grät: fällde en liten tår samtidigt tror jag nog
inköpet: något att äta eller dricka tror jag
spanet: ehm, vänä
biofilmen: i rymden finns inga känslor. SE DEN!
palmen jag låg under: eh det var ett tag sen
person jag velat ge en käftsmäll: sånt vågar jag varken göra eller vilja heh

PEST ELLER KOLERA …
Gå naken över Sergels torg eller sjunga karaoke live i teve: oj.. kanske sjunga.
Aldrig mer få äta på restaurang eller aldrig mer få äta chips:
aldrig mer äta chips
I en veckas tid vara inlåst i en skrubb med Linda Rosing eller Helge Fossmo: hah linda helt klart
Maratonlyssna i 24 timmar på Carola som talar i tungor eller Ernst Kirchsteiger som drar sina bästa citat: haha ernst.
Göra en tarmröntgen eller ha hemmorojder i ett år: haha tarmröntgen


-

det här är egentligen ingenting jag vill skriva här, eller jag vill över huvudtaget inte uppleva detta för det är det värsta jag varit med om, men jag och andreas har gjort slut. eller snarare han har, orkar inte förklara, men ingenting har hänt, han orkar bara inte med avståndet. jag har varit helt förstörd & är fortfarande helt sinnesjukt jävla stört ledsen, men vill bara att ni ska veta för jag klarar inte av att berätta eller prata om det om jag inte har gråtit hysteriskt innan. så please be kind..

känns som att jag iaf gör lite framsteg, har kunnat vara bland folk idag. dessutom har jag fått massor gjort hemma. gick upp kl 7 och tvättade, och skrev 3 sidor till mitt (det heter min har jag fått lära mig) PM. sen har jag köpt lite grejer på stan för att bli glad & fikat hos mormor och morfar. och tränat, bra grund där, har bara ätit massa mackor och bullar idag.. jag suger. (ja, jag åt chips igår till middag också. men det var faktiskt sanna & marias fel heh)
well, tack för att ni finns ♥

söndag

nu har nästan hela helgen gått! sjukt skönt med helg ska jag tillägga.

sista dagen på praktiken var tokmysig, alla ville ligga och gosa hela tiden & det var svårt att förklara att jag inte skulle komma på måndag för barnen. kom till stationen lagom så jag hann in en sväng på kvarnen innan jag gick och tränade. både jill, rebecca & elin var där. SKÖJ! efter det bajkade jag hem till sanna där jag snabbduschade innan vi plus sanne och rebecca åt god middag i form av enchiladas. kollade lite på idol & valdebatt innan jag tog mitt pick och pack hem och SOV! såå najs.

vaknade dock tjugo över nio igår och trodde att jag sovit bort hela dagen. men det hade jag ju inte så jag passade på att åka och träna en sväng innan jag fick skjuts av mamma att åka och handla till mitt tomma kylskåp. det blev dock inte speciellt mycket fullare även fast jag spendera x antal hundralappar.. hmmmz.

sen bjöd mamma mig och niklas på smarrig lunch innan jag åkte hem och försökte plugga lite.. gick sådär, jag kände mig mest hängig och trött och nere. på kvällen åkte jag, sanne & maria och handlade och sen lekte vi hemma i marias nya fina lägenhet, nathalie kom en sväng & sen kom sanna. mysigt!

idag har jag inte gjort så mycket för världen, städat lite, varit och röstat & pluggat massa. nu ska jag strax åka iväg och träna och sen bege mig mot sannas casa för lite valvaka. see you thäääär.

torsdag

torsdag och en dag kvar på praktiken!
shieet det har gått långsamt och samtidigt fort. barnen är så jäkla goa, hade det inte varit för avståndet hade jag nog gått dit en gång i veckan och myst.

jag har överlevet mardrömsdagen, eller ja.. det är ju fortfarande 2 timmar kvar till sängdags så jag ska väl kanske inte säga för mycket än haha. idag har jag även läst ut en bok & en av pdf-erna jag ska ha läst så det känns bra. 3 to go.

imorgon är det fredag, och jag behöver inte gå upp förrän kvar över fem. fan vad töntigt det där kändes att skriva, men det är verkligen så det känns! lycka!

just har jag ätit middag och fått besök av två socialdemokrater.. sa jag förresten att jehovas vittnen var hos mig i förra veckan? så stört obehagliga.. usch får rysningar av tanken.

nu ska jag snabbt åka och träna och sen sova! puss

ps kan ni uppdatera så jag fattar vad som händer i era liv, känner mig helt isolerad
(ps2 åkte på en släng av deprission idag, tror eventuellt att den kan ha gått över nu men får se. tänkte om ni brydde er)

onsdag

kära vänner! jag är heeeeeeeeeeelt slut. men jag har det jättebra på min praktik.
längtar till helgen när jag ska få sova.

nu ska jag iväg på skivstång-kondition, sen raka vägen i sängen.. klockan står på 3.20 imorgon. UTAN SNOOZE.
detta är inget skämt

njut om ni sover längre än så!


puss

tisdag

hinner inte.. sorri

måndag

natti lovers. hörs imorgon!
får sovmorgon imorgon för jag ska till quintiles kl 7! makes me happy!

söndag

ååååååååååååååhhh grrrrrrrrrrrrrrrrrr gaaaaaaaaaaaaaah
det gör så ont i mitt töntiga förälskade tonårshjärta!!!!!!!!!!!!!!
vet inte vad jag ska ta mig till, kan någon styra upp mig!? jag har aldrig någonsin känt såhär.. fattar inte hur man gör!


ska iaf sova nu. fast det finns tusen andra grejer jag borde jag göra. har inte börjat läsa några av mina 3 böcker & 2 pdf:er. eller gjort matlåda till imorgon typ. men vadå, hinner väl imorgonbitti.. får väl gå upp lite tidigare, ska ju trots allt bara gå upp 04:45. puuuuuuzz.

torsdag

idag har varit en bra dag! i morse satt jag och försökte få tag i en biljett men det var jobbigt & blev dyrt haha. så jag började pluggish, sen var jag iväg till gränby en sväng och handlade, fixade mig och åkte till skolan. hade seminarie & sen var jag iväg och tränade. nu kommer andreas strax och jag är lite pirrig hihi


onsdag

hej bloggen!

har inte uppdatera bra denna vecka... men jag har haft så stöööööööööört mycket att göra. idag har jag läst bloggar för första gången (förutom era dåå, dom är prio!)

i måndags var jag iaf i skolan hela dagen. hade en intressant föreläsning & lite VFU-förberedelser.. vi skulle egentligen vara i skolan till 18 (började 8) men vi som har praktik i västerås fick gå vid 16 så det var asabajsanajs! jag var dock kvar en stund och pluggade.. och eftersom vi slutade tidigare så hann jag tom till min och jills 3timmars-tränings-måndag. dock trodde ju jill att jag skulle komma sent så första passet fick jag köra själv ändå haha. på kvällen blev det mer plugg & typ ingenting annat. roligt

i tisdags var jag upp med tuppen igen, skulle ha min berättandeexamination kl 8, men en tjej i min basgrupp föreslog att vi skulle ses lite tidigare och öva för varandra så det gjorde vi(???) haha galet. det gick iaf bra, och alla var så jävla snälla & berömde mig som fan, blev nästan gråtfärdig haha. och jag fick vg trots att jag inte ens visste att det var betygssatt så jag är verkligen nöjd. efter lite bokletande på stan gav jag upp och åkte hem vid 14 och fortsatte läsa mina härliga böcker. sen var jag iväg och tränade lite & efteråt blev jag bjuden på jättesmarrig avokadosoppa hemma hos sanna. när jag kom hem kom jag på att jag glömt ta min medicin! wooooaaaah.

idag har jag varit ledig! tjoho. har längtat efter denna dag i en vecka nu haha. sov till tio över elva, så jäävla skönt! sen upp och hoppa & börja plugga. haha, ja det var det mitt liv gick ut på.. träffade madde en stund & så har jag även tvättat. duktig tjej! nu ikväll har jag varit på skivstång-kondition. så himla kul, HÄNG MED RÅ!?

nej girls, nu ska jag nog lägga mig i sängen och längta till imorgon
(vilka vill gå ut på fredag?)
PUSS!

-

läste just marias blogg om matuldans blogg.. hah den där meningen var konstig.
inlägget var sorgligt! och vet ni, idag är det faktiskt min farfars "dödsdag" också. konstigt. och fy vilket obehagligt ord dödsdag är. men vad  ska man säga då

tänker på dig farfar,
& på pappa! ♥


söndag

förlåt för mitt tidigare ytterst förvirrande inlägg. jag orkar och kan inte riktigt förklara vad som hände, för det hände egentligen inget.. vi har iaf pratat nu ikväll och allt känns bra. inte perfekt, men bra! är så jäkla glad att han kommer nu på torsdag så allt kan bli normalt, HATA DISTANS

men åter till mitt grinande, det är inte rimligt att gråta så mycket som jag har gjort senaste 24 timmarna. eller nu ikväll har det bara kommit några tårar samt lyckogråt men ändå. på riktigt så är det inte rimligt. jag försökte verkligen somna igår men det kändes som att det satt någon på min bröstkorg & kvävde mig av sorg. det är stört, aldrig känt så här tidigare. måste prata med en psykolog eller något. inte en chans att jag berättar för andreas hur mycket jag gråtit haha. han kommer bli rädd & tro att jag är störd. vilket jag iofs är .. imorse låg jag liksom där i sängen och kände att jag aldrig skulle gå upp. kollade ut över mitt kaosartade rum (nej nathalie, det heter lägenhet) och typ gav upp hela livet. jag måste fått ett jävla infall, man kan inte bry sig så mycket om en annan människa.

ja, så mycket mer uppdaterande har jag tyvärr inte, har liksom inte gjort något.. grinat & försökt plugga. sen blev jag glad & kunde plugga på riktigt. klädde på mig & älskade livet & åkte och tränade.. handlade lite & har lagat min favvomiddag.

en gång förra helgen grät jag också & så nu. haha det var nog mer tårar än på cirka 5 år. undra hur lång tid det tar innan jag gråter igen.. 10 år? kanske mitt bröllop?

hur ofta grinar ni darlings? tycker det är otroligt intressant.. önskar jag kunde böla lite oftare (inte vara ledsen dock) man får så ont i huvudet bara..

-

okej, nu har verkligen en sten fallit från mitt bröst. eller ja jag kan ärligt säga ett helt berg. orkar inte ens dra hela  historien haha, känner bara att jag måste få ur mig detta! var helt övertygad om att allt var över med andreas. alltså jag är inte paranoid, jag var helt säker.. har grinat kanske 20 ggr sen igårkväll. nä okej, snarare i ett sträck, minus den lilla stunden när jag lyckades somna av utmattning. FYFAN VAD JAG ÄR GLAD NU, JAG VILL GRÅTA AV LYCKA!!!!
(okej redan gjort 3 ggr, MEN ÄNDÅ)!!!!!

fredag

fan vad glad jag är att jag har er!!!

torsdag

HEJ FINA! gud vad jag tycker om er. uppskattar er så mycket, så glad att jag har er i mitt liv!!! ♥

idag har varit en bra dag, varit i skolan & nu blivit indelad i en grupp. en grupp som jag gillar! känns mycket lovande. sen var jag och handlade & insåg att jag fått mitt csn. firade med att köpa saft! wiho. LYX! blev glad! var hemma strax efter tre, fan vad det är skönt att vara hemma vid den tiden! även fast jag fortsatte plugga till 17 så känns det ändå jävligt skönt. nu ikväll har jag varit och tränat med jillan, skypat med anna & duschat.. nu har jag precis pratat med andreas. hah, har skrattat så jag gråtit.. fan vad jag är glad.

imorgon kommer bli en så himla bra dag! jag ska äntligen på magnus pass! längtar verkligen! och min föreläsning är inställd, så jag behöver ej gå upp kl 6! och jag ska få luncha med sanne! och sen shoppa! och på kvällen ska jag få mysa med fina människor och se nathalies lägenhet! sen längtar jag till frukosten! som jag förövrigt (nu slutar jag överanvända utropstecken btw) blivit helt besatt av. filmjölk med müsli, honung, banan & lite frön och skit. SMARR! nu blev jag hungrig

PUUUUUUUUUUUUSS!!!



onsdag

kul att jag sovit den bästa natten på flera veckor nu när jag sov på quintiles. stört.. tror jag gillar känslan av att vara bevakad hah. eller iaf att någon annan har allt ansvar att typ ta mig upp hah.
gårdagen gick iaf jättebra. det är liksom mysigt att vara där, som en liten familj.. det var 10-15 st andra som var där samtidigt, dom gjorde en studie som skulle hålla på i 3 veckor. hah jobbigt. men nu är jag iaf halvvägs. om jag fått läkemedel tidigare är det med andra ord placebo nu å vice versa.. så vi får se vad som händer, om jag märker någon skillnad..

sjuksyrrorna var så snälla i morse så jag hann iväg med matsäck i handen till min föreläsning i morse. så glad att jag inte behövde missa mer (än hela gårdagen menar jag). kände mig lite less där mellan förläsningarna.. var ute i regn o rusk, cyklade upp för carolina, hade inga vänner, visste inte vad som skulle hända med redovisningen och skit som vi tydligen skulle ha. dessutom somnade jag hela tiden när jag försökte läsa en bok jag har lånat. så rolig är den.

men sen hittade jag en människa från min nollningsgrupp som förklarade vad vi skulle göra så allt kändes så himla mycket bättre. haah sjukt hur snabbt man kan ändra sig..

vi ska nämligen prata inför maaaassa folk på tisdag i fem minuter själva. och allt material skulle vara färdigt till imorgonbitti så vi kunde öva med våra gruppet.. men nu har jag hittat en text, så allt känns lugnt. all kurslitteratur är fixad nu också om bara de sista två inte bangar på fredag. känns mycket bra.. förstår att ni är intresserade..

ikväll har jag varit på skivstång - kondition med christina. det var roligt! ska börja gå på det, det enda jobbiga är att det slutar kvart över nio så man kommer ju hem rätt sent. haha eh va, who am i kidding egentligen!?

NEJ NU SKA JAG SOVA!! fyfan vad jag längtar.. inte sovit många timmar senaste tre dygnen icke!

btw, jag och sanne ska luncha på fredag. det känns som att det var länge sen jag träffade er (trots att jag försökt!!) så om någon vill får ni gärna haka. vi tänkte gå på nation så att man är fattig gills inte som orsak att banga

puss gullrumpor

RSS 2.0