tisdag

helgen blev relativt lugn. efter jobbet i fredags slängde jag mig till träningen samt systemet och hade hoppats hinna sova en skvätt när jag kom hem, men icket! jag maria sanne sanna och rebecca spelade spel och några av oss drack. fick skjuts ner av sanna och tanken var väl birger.. men när vi fick reda på av vakterna att det var en in - en ut och kön var SJUK så bangade vi den idén i 16 minus och gick till firman istället

på lördagen bakishängde jag med sanne hela dagen.. och på kvällen kollade vi skräckfilm & åt chips. sen kom maria hem och vi tre gjorde roliga saker som att t ex hitta på kärlekshistorier hihi

på söndagen var jag och maria ner på stan för att hon skulle handla lite julklappar samt att kolla på idol. det var mysigt! sen kollade vi filmen igen (haha jag blev lite besatt) innan vi åt en utomordentligt god middag & hyrde flickan som lekte med elden


igår var jag på stan och fixade dom sista julklapparna. sen lekte jag med sanne en stund och fikade med henne, sanna & maria på barista. sen följde jag och sanne med maria när hon skulle jobba. lekte med nathalie samt försökte klura ut vilket projekt jag ska sitta på i januari.

nu är det två dagar kvar till julafton och det är snö ute. så himla pöööörfeeeect!

torsdag

gårdagen på ulfs avtackning var jättetrevlig faktiskt. åt massa goda snittar och doppade jordgubbar från chokladfontänen. NAJSBAJS!

nu har jag fått ganska mycket gjort så här innan jobbet. halvt fixat mammas julklapp, vilket är en lättnad!
och nu ska jag strax sticka iväg och jobba mitt näst sista 24-timmars pass. känns konstigt faktiskt

trailer

visste ni att det ska komma en tvåa?


tisdag

hej snöuppsala! jag älskar dig. hah

idag började jag dagen med att vakna innan väckarklockan ringde. mycket bra av mig att gå upp och inte sova vidare. vilket jag såklart helst ville, men nu för tiden försöker jag slänga mig ur sängen så snabbt som möjligt och få mig pigg. skulle så himla gärna vilja vara en sån människa som tycker det är "att sova ut" när man vaknar halv elva.

what ever, jag började alltså dagen med att vakna innan väckarklockan ringde? haha vad är det för formulering egentligen.. men självklart började jag dagen med att vakna! ehm.. sen städade jag lägenheten & bäddade även rent i min säng. så det är i en mycket skön och härlig säng jag nu ligger och skriver!

efter ett tag kom maria hem och efter lite lätt övertalning fick jag med henne en sväng på stan där jag inhandlade pappas eventuellt sista julklapp och en kofta till mig. sen fikade vi på chagall innan vi åkte hem och lagade middag. som ni förmodligen redan läst så gjorde vi hemmagjorda vårrullar. haha, mycket seriöst & det blev lyckat!

nu på kvällen kom jill och hämtade oss innan träningen och sen efteråt var jag hemma hos mammi och myste. nu ska jag nog beta av ett avsnitt av family guy (skoja. ville bara vara cool. menade första säsongen av ensam mamma söker) och sen sova. imorgon ska jag jobba lite på mitt gamla jobb SAIF. ska bli sköj!

 

ps, jag maria & sanne inbjuder härmed till UTGÅNG med SPELFÖRFEST på fredag! vilka är på? KOM IGEN, JAG ÄR SÅ JÄVLA PARTYSUGEN!


måndag..eller vad är det för dag?

igår hade jag en riktigt mysig luciadag på jobbet. vi såg hela lucian på morgonen med massor av ljus och jag gick runt med glitter i håret hela dagen. slutade 16 som vanligt och var och tränade och när jag kom hem hade marro gjort middag! sen blev det mys framför "solstorm" med massor av gott. tom han som jobbade på brantan blev lite förundrad över vår blandning, vad sägs om colanappar med ädelost gott folk?

idag har jag varit på personalmöte och sen lite julmys med jobbet. socialåt lite julgröt också, vilket jag nog inte gjort på.. äh, kan inte ens minnas. kanske 15 år? näejdå. men men. var inte ASAäckligt men inget jag direkt skulle äta frivilligt. efteråt var jag och tränade med rebecca och jill och när jag kom  hem hade maria gjort middag IGEN! who the fuck needs a boyfriend!? söööta du.

haha för att vara mer jag så måste jag kopiera ett stycke jag läste på cimon i ph's blogg.
"Har unnat mig själv lite fantasi idag. Gått runt och låtsas som att jag är riktigt kär och lever i ett sunt förhållande. Har kollat på dyra fina julklappar. När jag stod och handlade middagen tänkte jag "Vad vill min älskling där hemma ha?" Och nu ska jag laga en lyxig middag, och sedan gråta en skvätt medans jag sitter i fosterställning inklämd i duschhörnet." så jävla rolig.

imorgon ska jag nog ner på stan och kolla på killen som jag är lite lätt förälskad i! hihi älskar ordet förälskad

lördag

igår såg jag klart filmen och den var ju skitbra. längtar tills jag får se flickan som lekte med elden eller vad den heter! på eftermiddagen kom maria hem och vi var och handlade inför hennes lilla middag och tränade. på kvällen kom hennes klassisar hit och sen även rebecca bella och linda och myste framför idol

nu ska jag strax åka och jobba och jag är inte speciellt taggad. hade varit så skönt att bara ligga hemma och ta det lugnt idag!

fredag

igår var jag på stan och köpte fem stycken till julklappar. och en åt mig själv som vanligt! och ett nytt cykellås! känns som en otroligt onödig och tråkig utgift. men whatever, jag har kvar cykeln och det är ju det viktigaste! dooh!

sen på kvällsingen gjorde jag och marro en delikat friskgratäng haha och sen var vi och tränade. efteråt myste vi framför paradise med peppisar med smör och ost.. SMARR

nu funderar jag på att äta mig lite frukost, har precis hängt massa tvätt och gissa vad världens bästa tjej hade lämnat åt mig i köket! lussebulle, kexchoklad och lite annat godis! du är för fin mina fina. ska nog ligga kvar i sängen och kolla klart på män som hatar kvinnor som jag började se inatt. kan vara den sista i detta land som ser den men ändå!

ha en fabuuuulös helg lovers!

onsdag

i helgen köpte jag ett par nya skor som jag ska på nyår! it makes me happy!

phuu vad jag är trött.
igår sökte jag faktiskt lite jobb, haha som att det vore något speciellt liksom. och sen var mamma här på en spontanfika innan jag var och jobbade. på vägen till jobbet tappade jag någonstans mitt cykellås och när jag sen skulle cykla tillbaka för att leta ramlade kedjan av. paaanik lite grann. kände inte för att lämna min älskade cykel olåst mitt i stan liksom. det löste sig iaf till det bästa och idag efter jobbet trixade jag lite där nere i källaren och se på fan; jag kunde ju laga den själv! woooho. överdrivet stolt och glad

så jepps, 24 timmars jobb. och vet ni, jag fick en present av min brukares föräldrar som varit utomlands. blev så otroligt rörd, de sa ord som att "du förstår inte hur mycket det betyder för oss att få känna oss så trygga som vi gör när vi vet att du är här" osv .. fick serri tårar i ögonen

sen idag har jag och barro varit och tränat och sen varit och handlat i våra träningskläder! freeesh, oh yes.
nu på kvällkvisten har vi mest ätit middag (som var smarr!) och myst i soffan.

puuuuuuZzZ.

onsdag

yees.. the svinvärk continues. fan alltså .. idag när jag skulle trixa av mig sportbh'h så var jag halvt tvungen att ta upp armen och helt seriöst så svartnade det för ögonen av smärta.. detta är inte okej någonstans!

idag har jag haft en jättemysig dag med mammi, varit runt på massa affärer och gjort av med alldeles, alldeles för mycket pengar. har dock inhandlat 7 julklappar. tre miljoner to go

när jag kom hem pysslade jag i mitt rum och möblerade om lite. det blev mysigt .. sen var jag iväg och tränade, färgade marros hår & kollade greys.

nu är jag trött, vill sova .. men har inte sett senaste the city och det vill jag ju heller inte missa. då riskerar jag ju även att bli pigg igen. är det en chansning jag ska ta? ilands problem vadå?

fyfaaaaan

alltså fyfan vilken natt. har så jäävla ont i min arm! ledsen smilegubbe. har sovit så sjukt dåligt.. som de flesta vet så rör jag mig ganska mycket i sömnen så varje gång jag rört på mig och min vänsterarm följt med så har jag vaknat av smärtan.. fyfan vad ont det gör helt enkelt.

tisdag

ÄNTLIGEN! vet ni, jag har fått vaccin idag! så jääävla glad. slängde mig i morse för att se om det fanns något kvar på liljeforstorg & det stod att det var begränsat.. vågade inte riskera något så jag borstade tänderna snabbt och cyklade iväg. det var en familj före mig i "kön". observera, EN! från att jag gick in genom dörrarna var jag nog klar på fem minuter. herregud, vad hände där liksom? hon sa dock att jag hade tur för att de strax skulle stänga eftersom de inte hade mer vaccin. (som att jag inte såg det, på rummet jag var så fanns det ungefär fem sprutor kvar. ja ni läste rätt .. sprutorna låg härligt utplacerade synligt på bordet.) jag spelade iaf cool och låtsades inte vara rädd och det funkade ganska bra. hon stack dock lite fel för jag började blöda ganska mycket haha, what liksom?

nej nu ska jag kila ner på stan för lite sminkshopping och fika

måndag

har nu avklarat mina 40 jobbtimmar denna helg. väldigt skönt! kom hem strax efter åtta imorse och har annars inte gjort så mycket idag, sovit, ätit, tränat, kollat paradise hotel .. imorgon ska jag iaf försöka få mig en sprutjävel, HOPPAS att dom har fixat något bättre system då. jag står inte i flera timmar ute i regn och väntar på en kölapp.. helt seriöst, där går min gräns

något som gjorde mig mycket glad dock är att jag googlade lite nyss och insåg att sephora finns i florens! tjo-fucking-hoo!

RSS 2.0