åland

någon som vill följa med på dagskryssning till åland på lördag? bussen går kl 13 och är tillbaks 21:15!
buss, båt och påskbuffé 198 kr,
bokar i möööra!

..

ja så kan man ju också göra

vdv

onsdag

hej bloggen!!
aslänge sen. hehe NEEJ! nu blev ni glada va när jag är så flitig på uppdateraknappen!

har dock inte mycket att uppdatera om.. är kissnödig fast jag just kissade dock. allt för mig, hej!

neeej. såklart inte. måste ju berätta om min skitintressanta dag. har varit i skolan och tränat. hade asont i huvudet efter föreläsningen och kände mig jättesjuk på träningen. var sjukt opepp, men sen lekte jag med jillsan ett tag och kom hem och fick mat i magen och kände mig mycket piggare. lyx att komma hem till lagad mat, som dessutom var god hihi. tack nattis!

nu ska jag gå och kissa och kolla på dating in the dark som jag missade igår när jag jobbade & sen dess LÄNGTAT efter att få se. om ni inte sett det programet så har ni missat något fo sho!

jalla baj

tisdag

hej bloggen!
fyra inlägg på 1½ månad. bra jobbat !!

helgen var en trevlig helg! var ledig på fredagen, var en snabbis på stan och sen åkte jag pappa gabriel och elin till elenore på middag och fredagsmys. älskar att vara där trots alla spöken och gabriels allergidödsanfall.

på lördagen kom anna hit, vi drack kaffe vid ån och njöt av solen innan vi åkte hem och åt lite korv med bröd till lunch höh. så jävla gott!! på kvällen förfestade vi här med jill karin emely och kim innan vi hängde hela natten på platina! hade en fett rolig kväll/natt. har dock lite skrapsår över hela benen för jag råkade ramla hihi ovanligt va?

på söndagen var vi bakis och myste i min säng tills vi tog oss i kragen och gick och köpte cola och chippa och kollade på the hills hela dagen. sen följde jag henne en bit till tåget i snöstormen, för det hade blivit vinter igen

igår jobbade jag, hade personalmöte, träffade min seminariegrupp & tränade. och myste i soffan med marro! undra hur många gånger jag har använt ordet myste nu?

nu ska jag packa ner min matlåda och bege mig mot bussen så jag kan jobba.

hörs någon gång (kanske)

-

åh jag är så glad. gentleman kommer till URF!

RSS 2.0