så ska det låta

maria, nathalie, emely & jill; nu har vi fått 5 biljetter till inspelningen den 25 november. vi ska vara där kl 19, kan någon fixa bil tro? om någon inte kan så säg till nuuu för dom måste veta "snarast"!

onsdag,

vad gör man dagen innan man får sin hemtenta om man inte ska gå i skolan? strukturerar upp /läser det man kan tänkas behöva? sitter i sin soffa och bokstavligt kollar in i sin fula smutsvita vägg? själv valde jag tydligen alternativ två

tisdag,

hej lovers. idag är det tisdag, vilket bara innebär 1 dag till min hemtenta.. är lite orolig faktiskt. & rädd. heeh. har varit i skolan idag iaf, försökt reda ut massa begrepp & frågor inför tentisen och haft info om hemtenta-grejs med min snyggolärare. sen cyklade jag ner på stan och lekte & åt middag med sanna och rebecca. när vi hade skilts åt råkade jag hitta en vinterjacka som man tydligen inte fick hänga undan så jag bokstavligt SKRAPADE ihop alla småmynt, rabattkuponger, rabattcheck & de sista pengarna jag hade på kortet. haha. sen var jag och tränade & nu ikväll har jag kollat på desperate och betalat räkningar!

läsvärt


tisdag,

haha vilken jävla diss på mitt förslag! hatar er!

nejdå älskar er

förresten, duktig du är som tog blodis idag nathalie! (är allvarlig haha vet hur det känns)

ska vi battla lite? käätshing.


måndag,

helgen var kanon! vi fikade på stan, flängde&hängde, förfestade med lite klassisar till anna & var ute.
dagen efter åt vi bakisrostmackor, bakispizza, bakisgodis, bakiskakor, bakislasagne, bakischips & bakisdip. inte okej någonstans och jag mådde så jävla dåligt. hade så jävla ont i magen alltså. höll i sig i 2 dygn. haha. så igår när jag kom hem däckade jag av smärta och hade dragit på mig någonsorts feber. fattade noll hah.

idag har jag bara varit i skolan & handlat & varit på ett roligt skivstångspass. sen åt jag världens godaste linssoppa

okej, här kommer en idé som jag tycker vi ska följa! varje vecka ska man (förslagsvis i sin blogg, sanne du får skicka mail på facebook haha!) skriva ett middags-förslag + recept om så är nödvändigt. för oss som har problem att komma på saker att laga & som är goda och så vidare är det perfekt för att vi får inspiration & blir själva tvingade att ge inspiration. för er som gladeligen dagligen lagar olika maträtter blir det en lätt match så gör det för oss andra vettja! jag börjar och ger receptet på linssoppan som jag gjorde igår som jag tycker är ASGOD. den gick skitfort att göra, det var inte jobbigt & kostar verkligen ingenting.

2 msk olja
1 gul lök
1 stor morot
1,5 dl röda linser
1 msk curry
1 grönsaksbuljongtärning
1,2 dl vatten
(förstod inte detta så jag vågade inte chansa att det stod 1,2 l så jag tog typ 9 dl plus lite grädde jag hade hemma.. hmm that didn't make sense.. what evah)
salt
peppar


Skala och strimla morötterna fint. (jag hyvlade med en osthyvel haha.. vet nån från gg vart rivjärnet tog vägen btw?) Skala, finhacka och fräs lök och strimlade morötter tillsammans med curry i oljan. Skölj linserna och tillsätt dem. Häll på vatten, buljong och låt koka i ca 10 minuter eller tills linserna är mjuka. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd! mmmmmhmm..


varsågoda! next up is .. (ja för att göra det ännu roligare kan vi väl typ skicka ansvaret vidare!? vad tycker ni?)
sanna, din tur!

måndag,

jag vet att det är måndag men vad ska ni göra i helgen? vill någon/några gå och se the social network med mig på lördag?

fredag

hej vänner, sitter på tåget nu.. och ja, jag har med mig skolgrejer att läsa så frågan är varför jag sitter här och skriver meningslös inlägg haha. vad ska ni göra i helgen btw? jag och anna ska gå ut ikväll and it makes me jäävligt hääppy alltså! var ju ett tag sen så att säga. annars ska vi nog mest mysa och kanske äta goda grejer, det är vi ju ganska bra på. ingen träning imorgon med andra ord.. skönt, insåg att jag inte har haft en träningsfri dag på tre veckor om inte mer, sjukt dåligt för kroppen i know! måste styra upp mitt träningsupplägg när jag kommer hem, intressant info. nä nu hoppas jag att jag är framme snart för jag är både kissnödig och hungrig! puss

torsdag,

hej vänner idag är det torsdag och det är svinkallt ute! jag hade nog glömt bort lite hur kallt det blir på hösten. undra hur det kommer bli i vinter..

idag har jag varit på seminarium & ätit lunch med fina vänner på panini. när jag kom hem var köket fixat. alltså jag är så jävla glad! ni förstår inte. äntligen känns det som att jag kan börja bo.. leva.. haha skoja. men nu får jag ju mersmak och vill bara få väggarna fixade NU! är jättenöjd iaf, ska prata med uppsala hem och fråga om jag får måla listerna svarta bara

på eftermiddagen var mamma här en sväng och sen var jag och tränade med jill och karin. idag fick jag ett paket på posten att jag vunnit någon tävling med bandit rock. hehe, varför det är bra att ha en iphone del 1 typ. (hade väl inget liv någon gång och rycktes med i nån tävling) nu ska jag borsta tänderna och gå och sova tror jag. trött är jag! puss gullisar

söndag

sitter i min soffa och bloggar. hehe det gör jag ju jämt tänker ni nu va? korrekt, men idag gjorde jag slut med min depression och det känns mycket bra att äntligen bli av med den så jag unnade mig en liten iphone, det tycker jag att jag var värd! nu får vi alla hoppas på att han inte är en efterhängsen jäkel och ska försöka få tillbaka mig, in that case i'll try to stay strong! har ni haft en trevlig helg då raringar?

lördag,

jag är så extremt jävla trött på att må så här. tror att jag är deprimerad på riktigt. nu ska jag sova.

fredag,

har haft en tokmysig dag med sandro och anna!

men nu ikväll har jag så jävla ont i magen att jag inte kan sitta upp och allt annat är också allmänt dåligt så nu ska jag sova. (inga mer bitterbloggar på en månad nu. minst. lovar)

fredag,

nog för att en av mina nya favoritsysselsättningar är att äta frukost i lugn och ro framför tvn, men jag behöver inte gå upp så tidigt att jag är KLAR en timme innan skolan börjar.. lyx att börja tio för övrigt! hörs sen babes.

fortfarande torsdag,

idag har jag varit på mammas styrkepass. det var en tjej där som hette nathalie persson som hade lagt på lite mycket vikter igår på skivstången och därmed var rätt utpumpad idag. men det gick bra! sen åkte jag och mammi hem till henne och duschade och hon bjöd på världens godaste taco-paj-grej och lars kom förbi och hjälpte oss med våra datorer. snelt. igår efter skolan cyklade jag till mamma för att tigga åt mig typ en kaffe och ett digestivekex, men fick istället världens godaste & lyxigaste fisksoppa som de ätit dagen innan. vissa har det bra! (på kvällen åt jag också mamma-middag som jag fick i helgen.. hah, ja hon vet att jag har det lite dåligt på pengarfronten, svar ja..)

imorgon efter skolan ska jag åka och fika med sandro och anna i stockholm, it makes me really happy i denna dystra vardag.
8 minuter till paradise hotel. ska nog slänga mig och kolla på det i sängen. vet inte ens varför jag kollar, inbillar mig att det kanske blir bättre? dessutom finns det inga snygga killar. inga liggbara liksom. bleeeng.

torsdag,

igår var liksom inte heller någon bra dag. det är tråkigt att ha massa dåliga dagar tycker jag. är ytterst ovan. idag har jag varit ledig, eller ledig ifrån att gå till skolan iaf. har haft massor att göra, MEN har även fått det gjort så det känns jävligt skönt. förstår inte hur jag ens övervägde att hinna åka på kryssningen haha! är klar med det som skulle göras till imorgon iaf, även om jag har massor av grejer kvar att göra till måndag.. men det får jag ta till helgen för nu har jag tagit paus. har städat & donat & skrivit lite listor på vad jag vill ha gjort i lägenheten. ni förstår inte hur mycket jag längtar tills allt blir gjort alltså, blir galen på hur jag bor nu. har iaf fått tag på ena företaget som ska göra luckorna nu & de skulle höra av sig imorgon om när det planeras göra. känns mycket skönt!

är det någon som är sugen på hotellfrukost på lördag? säg till eller dyk upp halv tolv utanför scandic vettja! myspys.

tisdag,

idag är en dålig dag.
(tur att det finns så inihelvete många bra)

-

uppdatering om datum för inspelningen (haah det var ett jävla tjat)


Inspelningen kommer ske följande dagar (med reservation för ändringar)
onsdag 24/11

Pgm 2 insläpp 18.30 (garderoben öppnar 18.00)
jag kan om vi tar bil, för jag sluter sent i skolan

torsdag 25/11
Pgm 4 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

jag kan om vi tar bil för vi hinner inte med sista tåget hem annars

söndag 28/11
Pgm 5 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 6 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

kunde du nån av tiderna marro?

måndag 29/11
Pgm 7 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 8 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

tisdag 30/11
Pgm 9 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 10 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)


onsdag 1/12
Pgm 12 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

jag kan om vi tar bil för vi hinner inte med sista tåget annars

maria, nathalie, jill & emely skriv dom tiderna ni kan så får vi ta den som flest kan & hoppas att det finns biljetter kvar...

måndag,

fyfan vad jag är trött! klockan är tjugo över tio men känns som typ två. så fort jag skrivit klart ska jag SOOOVA! längtar.

idag har jag varit i skolan. varit på en värdelös workshop & sen fikat med mikaela jessica och helena. sen var jag iväg och tränade & nu ikväll har jag mest skypat med anna!

angående så ska det låta; nathalie funkar den söndagen för dig annars? verkar som att marro erbjöd sig att köra isf och det vore ju väldigt skönt. söndag är man ju garanterat skolfri och behöver man plugga kan man ju planera in den någon annan dag. är det bara nathalie och maria som vill med förövrigt? jag mailar dom imööööra så please svara!

nej. sängen! jalla!

söndag,

hej vänner

idag är det söndag och helgen har varit mycket skönt. skola, fika, träning & lite vin på fredagen. och igår mest plugg. skulle gått på HIT med karin på dagen. HIT är ett tema-pass som inte finns i ordinarie schemat och står för högintensiv träning och är typ det jobbigaste av jobbiga haha, men hon kunde iaf inte och jag kände inte riktigt att jag vågade gå själv haha. så jag gick iaf på schlagerspinning. väl där kom jag på att jag hatar schlager så jag kände mig lite felplacerad men det gick bra hah. på kvällen var jag mest själv och kollade på ps i love you och försökte hata killar men det var svårt när jag fastnade vid andreas gamla sms.. blä.

idag har jag plöööggat & haft sanna här på lite kaffe. sen var jag och åt lunch hos mamma med niklas. åt så STÖRT mkt. äter ju typ aldrig mackor längre så tryckte 4 FETA skivor av nåt nybakt bröd hon hade gjort. det var skitgott men mest onödigt för nu har jag inte kunnat äta på nästan 9 timmar. lite ovanligt då jag äter varannan timma i vanliga fall. sen var jag och mamma iväg på expo i fyrishov, det var roligt! fick ligga i massagegrejer, mätte fett&muskel% och åt massa godis. efter det var jag och tränade med jill!

i fredags fick jag förövrigt mail av så ska det låta att vi gärna får komma som publik. jag vill skitgärna, men frågan är vilken/vilka dagar ni vill? svara typ NU så att vi hinner få bra tider och dagar.. puss

Inspelningen kommer ske följande dagar (med reservation för ändringar)
onsdag 24/11
Pgm 1 insläpp 14.00 (garderoben öppnar 13.00)
Pgm 2 insläpp 18.30 (garderoben öppnar 18.00)

torsdag 25/11
Pgm 3 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 4 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

söndag 28/11
Pgm 5 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 6 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

måndag 29/11
Pgm 7 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 8 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

tisdag 30/11
Pgm 9 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 10 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

onsdag 1/12
Pgm 11 insläpp 15.00 (garderoben öppnar 14.00)
Pgm 12 insläpp 19.30 (garderoben öppnar 19.00)

onsdag

höll på att skriva måndag som rubrik. eh va, det är onsdag. tycker förövrigt att denna vecka går extremt segt!!
imorgon ska jag blogga, nu är jag så trött att jag dör

-

let's have a toast for the assholes.

söndag

nu är det söndag! och jag gör ingenting. har suttit hela dagen och skrivit in mitt sjukt hektiska schema i min kalender och beställt böcker. blä, ser inte fram emot tempot i denna kurs.. gah.

fredagen var enligt mig jättelyckad! kan varit för att jag och sanna spenderade 90% av kvällen i en taxi hah.
lördagsdagen var mindre härlig.. hade en huvudvärk som inte var av denna värld. fyfaan! på kvällen tog jag en promme till sanna och åt pizza med henne hemma hos marro. på kvällen kom även sanne och vi kollade lite på film och hatade killar

nu ska jag åka och handla lite och sen träna. på tal om träning såg jag förövrigt att katrin, innan hon började träna, inte kunde göra en enda armhävning. alltså förlåt men det är ju inte rimligt?! så svag kan man ju inte vara. framför allt inte om man släpar runt på en tjock bebis hela dagarna..

ikväll är det ensam mamma söker! tjoho

ps, lyssna på just a dream med nelly. så saaaaaaaaaatans bra!!

RSS 2.0