tisdag

idag har jag mått fett dåligt verkligen. sen jättebra och nu ganska nollställd
börjar bli van.

fredag

fan vad underbart kul det ska bli med italien på nyår. längtar som fan, älskar mitt liv väldigt mycket just nu!
idag är det fredag och jag är ledig! väldigt skönt det med. kursen igår var helt okej, något som var mer okej var att dom bjöd på resturang på lunchen, smilegubbe!

nu ska jag iväg och spendera helgen hos anna i stockholm. hoppas ni får en trevlig helg lovers!

onsdag

mys med bio en vardag, och såklart mys för att jag fick vara med linda!

mitt hår börjar för övrigt kännas lite fett.. försöker verkligen tänka hur länge sen det var jag tvättade det, men kommer inte ihåg. det är äckligt ..

nu ska jag lägga mig och kolla på nya avsnittet av the city. imorgon ska jag på kurs i arbetsmiljö för personliga assistenter.. blir sköj!

ciao


onsdag

idag vaknade jag kvart i två. INTE en ok tid! dock är kanske min halvtimmes sömn igår en förklaring, men ändå

idag till middag åt jag pancakes som jag varit sugen på i flera dagar och det var feting gott.

två meningar som började på "idag". inte så himlans korrekt kanske .. nej nu ska jag fräsha till mig innan linda hämtar mig och vi ska på bio. mys.

speachless

soorriiii men jag orkar verkligen inte blogga..

haha

hahhaa alltså jag tror jag dör av skratt, mina tårar bokstavligt SPRUTAR hahaha



tisdag

tänkte skriva "söndag" som rubrik.. så var det tisdag liksom, snart helg mao!

helgen har varit otroligt tråkig och lugn faktiskt .. gjorde inget av värde, var ute en sväng på lördagen och drack några öl dock!

imorse var jag och vaccinerade mig, DUKTIG VA! så nu har jag lite ont i armen, känner mig dock väldigt  bra! var inte så rädd heller! fast jag sovit väldigt oroligt inatt.. maria hade tom vaknat av att jag låg och skrek haha
under en av stunderna jag var uppe och sprang så snöade det jättemycket! det var fint!

sen idag var jag och lunchade med bella linda och rebecca och sen gick vi på stan en sväng och då var maria också med. (haha ni bryr er va? framför allt eftersom att det typ bara är ni som läser)

tjing tjing

fredag

igår var en mysig dag. var på stan med linda och köpte mitt älskade puder och två par skor. sanna, vet du btw att svampen till vårt puder kostar fucking 100 kr!? INTE OK PRIS! fikade också på gamla hederliga pannan. sen var jag och fixade till kallufsen igen, det blev lite mörkare och lite mer intensivare röd, men jag är nöjd

sen på kvällen var jag ensam hemma och linda kom hit och drack varm oboy och myste

nu gör jag inte så mycket, väntar på att börja jobba typ.. jobbar 16-16 fre-lör. och sen 16-07 sön-mån. lite halvkämpigt, men men.. nästa helg är jag iaf ledig ganska länge, och även helgen efter det.. och då ska jag till annii! längtar som fan verkligen.

nej ni får ha en mysig helg! nu vet ni ju hur jag jobbar så ni kan ju höra av er om ni vill UMGÅÅZ

förresten, är så jävla taggad för italien på nyår!

vcxv


måndag

måndag och ny vecka! eeh..
ska iväg och jobba dygn, men först fika med sanna bella och maria, kanske rebecca också?
det är dock synd om mig för jag brände míg på handen när jag skulle steka lax nyss, OOOONT

well well, hörs imorgon da!

söndag

SÖÖNDAG!
nej herremingud, nu är det dags för förändring! at this very moment så sitter vi här på gg och låtsas att våra pojkvänner är här/på ingående..INTE OK

i torsdags var jag och lunchade med sanna sanne och rebecca och under dagen var jag även på utbildning i ergonomi. var naaajs. på kvällen var jag och gabriel och hälsade på niklas på quintiles eller vad det nu heter!

på fredagen var jag och färgade håret och sen var jag en sväng på stan med emely, lina och malin. på kvällen blev det lite otippat förfest här framför idol och sen råkade vi spendera natten på akuten istället för utgång

på lördagen var jag sanna sanne nathalie och rebecca ute i hammarskog och fikade & sen på kvällen var jag hemma hos mamma och åt trerätters samt drack kaffedrinkar och åt tusen goda ostar. träffade hennes ny pöjk också, och det känns verkligen jättebra. kom fett bra överrens och satt där och gourmetåt. något jag gillar, heheh!

idag har jag varit med mormor och min moster samt kusiner och plockade svamp och sen haft glasspartajj här hemma på gg med marro nathalie rebecca bella isabell och linda. synd att inte fler kunde komma när man väl hittar på någe!

nu har vi ätit tacos här hemma och kollat på ensam mamma söker, något av mitt favoritprogram.. nu ska jag typ gå och sova och längta efter k

pöööööööööööss

RSS 2.0