tisdag

och så satt man här och försökte bli trött igen då. men trött är jag inte.. ska försöka tvinga mig att sova snart iaf

idag har jag jobbat like allways .. sen gick jag omkring o slaskade i slasket så jag blev dyngsur om hela fötterna, jävla kuk ge mig pengar så jag kan få köpa ett par jävla nya pjucks!


har haft en skitdålig dag förövrigt..bläää därav den positiva stämman här i bloggen om ni märker av den!

har iaf sökt tre jobb idag och köpt ett nytt busskort. och tvättat. och lagat mat och plockat ur diskmaskinen.. jag är så vuxen. nu är det bara lägenhet som fattas och jag hoppas på s23 eller drömmis på gröna gatan!

babaj mina snäckskal


aldrig mer oskuld

asså jag säger bara EUUH om programmet vi just såg på femman. handlade om en grabb som aldrig haft sex och därför gick en liten kurs i sex. det ingick även praktik så att säga. eller ja snarare kanske enbart, såg inte hela pga illamående

då har jag en fråga: hur många av er brukar vara i dessa situationer när ni har sex? ett klart rum där ni ligger på en säng med nåt lite vinrött överkast med lite olika guldiga brodyrer, lite ljus är tända mitt i det ljusa rummet samtidigt som en av partnerna springer runt med ett saltkar och SALTAR rummet för rätt touch. man börjar akten med ett gemensamt bad där man ska tvätta varandra likt en mamma tvättar sitt barn och sedan ska man ligga spritt språngandes i sängen o fläka ut sig bland buddha-statyer och elefanter som övervakar än. då mannen kommer efter en härlig runk så ska han ligga likt en hund med ena benet i luften o sprattla. sedan är det sexet som gäller, inga riktiga juck utan det är som små spasmer som kommer från mannens rumpparti i missionären för att göra det hela så häftigt som möligt. ingen skön musik eller belysning skall förekomma. använd gärna en rysk brytning för den rätta känslan och innan badet kan mannen i fråga lite sexigt försöka strippa av sig kläderna, helst så osäkert som möjligt för då blir partnern extra tänd


stämmer in? alla räcker upp en hand!

söndagkväll

ja här ligger jag i sängen som alla andra dagar med datorn i knät och väntar in john blund .. heheh
klockan är ju inte ens efter tolv så det är ju  pas de stress

helgen har varit vit som snö faktiskt och det är min andra vita helg i rad. jag känner mig skitduktig och urrensad haha, im not kiddin! men nästa helg .. yiihaa, som vi längtar!

i fredags jobbade jag först mördarpass till 18 typ själv. haha men nästan. sen på kvällen åkte jag och maria till nathalie där även modi var och kollade lets dance och spelade spel. på lördagen var jag och marro och handlade och sen hade vi middag hemma maria med emely rebecca och nathalie. ytterst smaskig mat blev det! sen hade jag och nattis en liten sleepover hemma hos maria och pratade flytt. JAG VILL FLYTTA! geeeeeee mig lägenheeeeeet



freeed uut

fredagnatt

lets face it, jag är en nattmänniska oavsett när jag går upp på morgonen, hur trött jag är under dagen och om jag jobbat till 18

torsdag

jobbar, kommer hem, äter och sitter vid datorn tills jag somnar typ.haha är det skoj att läsa om va?
hohoo men jag trivs rätt bra med tillvaron just nu om jag ska vara ärlig.. även om det låter tråkigt!

håller förtillfälllet på att göra blomkåls"potatis"-mos till matlådan imorgon.. det går bra för oss med detta!!


wawawiwa imorgon är det helg!


OCH DET BÄSTA AV ALLT: nästa helg kommer anna hit!

tisdag

fyfan, GRISAR vad trött jag ääääääär! kommer nog somna här bums
men måste duscha.. vad ska jag göra  .. problem

idag har jag jobbat första gången hoho

måndag

jaa .. jag blev trött runt halv tio och passade på att somna i soffan, vaknade till och sprang upp till sängen för att inte hinna bli pigg men pang.. låg och försökte en stund och sen kollade jag lite satc och nu hamnade jag här igen, gaah. undrar hur det går att gå upp halv åtta imorgon. har inte gått upp tidigt på jaa, hur länge mån tro?

mysigt att ligga i min feeeeta säng igen faktiskt. har ju trängts i en 90säng i 1½ års tid..

nighty kompisar

söndag

har köpt lite godis och ska kolla på a lot like love nu snart.
imorgon börjar ju egentligen våran lilla nysatsning med low carb high fat-kosten .. men kom på att det kanske är bättre att vänta till löning så att jag kan åka och handla upp skåpen utan att skämmas. nja vi får se. jag läste någonstans att det är bra att börja med att trappa ner innan för att slippa chocka kroppen och därmed kanske få lite problems till en början. mjo vi får se.. annars då, bilen går bra?

lördagnatt

vet ni..
jag har varit magsjuk /matförgiftad.
äckligt


jag har umgåtts med mina fina fina vänner, varit ute, hittat ett jobb, firat jul, det har blivit nytt år och jag har flyttat till sverige.
det känns konstigt men samtidigt helt normalt. en ganska annorlunda känsla


nu ikväll har jag jobbat, var nere på stan innan för att kolla efter en tröja jag vill ha på gina men tydligen stänger stan 17 på lördagar. hade inte en tanke på det ..

på måndag ska jag på intervju på provoice. heheh
imorgon ska jag sola. eller snarare, jag måste ..

lördag

JAG SKAAAA BÖRJA BLOGGA IGEEEN
hååååååååll ut


RSS 2.0