tisdag

whats up fellahs? jag har lämnat in min hemtenta! tjoho vad skönt. förvisso gjorde jag det redan i förmiddags men ändå! gick upp vid sju idag också så att jag skulle hinna träffa min lilla godbit maria. vi åt lunch och strosade (älskar det ordet) på gränby och handlade lite nya outfits till lördag. vi (jag?) bestämde nämligen att vi ska gå ut då! FATTA ATT JAG SKA FÅ GÅ UT TVÅ HELGER I RAD! åh lycklig. alla som vill får gärna följa med, det enda som krävs är att man är toktaggad! på söndag är det även paranormal acitivity som gäller, så om någon annan än sanne och maria vågar/vill se den är nu mer än välkomna att hojta!

efter gränby cyklade jag hem i en av alla 1000 snöstormsattacker som förekommit idag. det var inte sådär jättemysigt så jag bestämde mig för att ta bussen till träningen. då hade det såklart slutat snöa & jag missade precis den bussen jag tänkt ta och den efter var skitsen så jag ser det nog som ett tecken att jag + buss = falskt. idag hade jag tänkt att springa en mil på löpbandet, insåg att jag aldrig provat göra det, men planerna ändrades drygt halvvägs för att jag var tvungen att passa min tvättid plus blev lite hungrig. heheh. jobbigt det där med hunger. tog tillfället i akt att göra några chins, och fanimig, hade jag haft jill där hade jag nog kunna gjort en på 10kg hjälpvikt. gaaah nu är det nära mitt mål alltså! SKÖJ!

nu ikväll har jag alltså tvättat och så har jag ätit soppa. hade handlat för annan middag idag med maria men jag köpte även min älskade laxost (♥) så jag behövde en anledning att få äta mackor. hä-hä. sen har jag mest frusit & skypat med anna. sist jag kollade termometern var det -16 ute. vad sker!? vågar inte gå och kolla igen. nu ska jag kolla på paradise hotel i min renbäddade säng. kizzez and hugz


updt: -17,6

måndagsnöje

hahah helt fantastisk!!


- -

hejsan. jag har haft en fucking awesome helg! i fredags var jag i skolan och hade en dugga. det gick rätt bra. sen fick jag tillbaka min första tenta och som alla redan vet så klarade jag den med 4 poäng från full jävla pott! så jävla stolt & chockad! på eftermiddagen var jag och mamma och lekte på stan och sen på kvällen blev det förfest hos jill och utgång på birger. ni vet ju redan hur den kvällen slutade. heheh. fick skjuts hem och efter att nästan varit med om en bilolycka lyckades jag somna, vaknade upp och det var mörkt ute och jag dog av hunger. kvällen slutade iaf på resturang med mamma bosse+ massa ungar (hehe mina syskon t ex) hade sjukt kul. kvällen avslutades i min soffa med ben and jerrys

igår började jag dagen med att gå och handla på ica. sen var jag och handlade på willys på väg till friskis. haha nu kanske ni undrar varför jag handlar två gånger men det är för att jag inte orkar bära. sen var jag alltså och tränade och när jag kom hem ställde jag mig och bakade typ 70 lussebullar. det var ganska jobbigt. pappa och annika kom förbi och fikade och hjälpte mig med en hylla & på kvällen var jag och åt på koh pangan med rebecca sanne nathalie emely och maria. supermysigt. åt dock asstark mat, och jag råkade spilla lite på min hand och nu har jag fått någon sorts utslag där och det svider fortfarande. haah ??!

ångest

har mått dåligt idag. inatt mensade jag ner en killes säng, do i need to say more?

torsdag,

hej frieeeeeeeendz! mysig dag. var på en rolig föreläsning idag med en grym föreläsare om konflikt-hantering. det är konstigt att man inte blir så pass inspirerad oftare (kanske dags för en del föreläsare att byta jobb kan jag känna..) efteråt halkade jag mig ner på stan för att luncha med sanne sanna maria och rebecca på rififi. sen blev det några timmar på stan och jag köpte t ex en sammetsklänning (!?) och en glittrig kjol (?!). jag, maria och sanna var även på det nya systembolaget, det var spännande.. undra hur pass nytt det är egentligen, säkert flera månader gammalt.. nykterist som jag är (blivit). (ofrivilligt).

väl hemma började jag julpynta ännu mer här hemma. mysigt är det. sen åt jag majssoppa igen! fyfan vad gott. synd att det är lite halv... nja underdrivet... extremt oaptitlig färg på den. annars skulle jag gladeligen bjudit er alla. jag har betalat räkningar idag också.. men det känns verkligen som att jag missat någon. vad har man för räkningar? jag har liksom bara två st pappers-räkningar denna månad. känns ovanligt lite. nu ikväll var jag lite våghalsig och tog cykeln till träningen igen hihi. gillar att vara lite wildandcrazy ni vet. eller så kan ni kalla mig dum i huvudet. det är okej och jag känner egentligen samma sak. accepterar ni det mer om jag byter till dubbdäck? vad kostar det?  (ska jag tillägga att jag inte vågar ta med iphonen för att lyssna på musik längre då jag inser hur stor risken är att jag ramlar och krossar den? hähä mån om mitt liv ni vet)

FREDAG IMORGON!!!

torsdag,

vi sa lunch kvart över tolv på åhléns babes, men det kanske är svårt att säga tid när det är sånt här väder men annars är det bara att dyka upp!

fortfarande onsdag,

jag har varit hemma idag med och skrivit hemtenta. det har gått ganska bra, ger mig själv här och nu en stor eloge för att jag lyckats ta mig upp kvart över sju båda dagarna fast jag typ inte behövt. har insett att jag faktiskt kan koncentrera mig bättre på förmiddagarna när det är lugnt och typ.. inga tvprogram som kan störa eller bloggar som är uppdaterade.. he-he-he.  pappa skulle ha kommit och hjälpt mig med två hyllor också men stackarn har spytt i veckan, mådde dock bättre igår & idag men jag lät honom inte komma innanför min dörr för jag vill & har verkligen inte tid att bli sjuk! istället ställde jag mig återigen och gjorde soppa. maria fick för sig att jag hamnat i någon sopp-period i måndags vilket inte stämde men som dock gjorde mig inspirerad. så nu jäklar! idag blev det en stark paprika&tomatsoppa med chili som jag typ hittat på själv (woot, sa jag det där? min dröm var ju att kunna fatta hur man gör soppor utan recept yeaay!) efteråt var jag på skivstång/kondition med jill och karin och kvällen avslutades härligt med en hel proteindrink på alla mina kläder & cykelfärd i snöovädret. meen hallååå, vad gör det, det är fredag om 48 timmar & då ska jag få gå ut!


lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? utsatt. Det innebär också att verksamheten måsta vidta åtgärder som dokumen-

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? en handkräm

3. Vad var det senaste du såg på tv? kollar på förkväll at this very moment

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 17:36 (hmm den var 17:59)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? orup som pratar om hans kompis som är ungkarl

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? heh.. igår. cyklade hem från träningen. men hallå, jag har faktiskt varit ner för trappan och hämtat posten iaf!

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? tittade på? på internet? läste väl någon blogg

8. Vad har du på dig? rosa mjukisdress och lila raggisar

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? minns inte

10. När skrattade du senast? igår (snyft, ofta jag inte har skrattat på hela dagen)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? haah elak! ingenting..

12. Har du sett något konstigt på sistone? kanske kan den där stormen utanför ses som konstig..

13. Vad tycker du om den här utmaningen? tråkig faktiskt men nu har jag ju börjat

14. Vilken var den senaste film du såg? hmm.. kikade minilite på "och så kom polly" när den var på tv sist

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? ett busskort (hähä skoja) (inte) en lägenhet, massa onödiga teknikprylar, allt jag vill helt sonika samt presenter till mina nära och kära

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. jag är egentligen en kille

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? tycker faktiskt ingenting behöver ändras

18. Tycker du om att dansa? jopp. svaret på förra frågan var ett skämt om du inte förstod.

19. George Bush? nathalie persson? (förresten måste jag få påpeka att jag inte hade någon aning om att orup stammade så extremt mycket.)

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? tänker jag inte säga för då kommer garanterat någon vara jobbig och säga "ååh det har jag också tänkt" bläblä

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? säkert, trivs rätt bra just nu dock!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? välkommen

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? haha va fan.. ingen kommer ändå görat


onsdag,

godmorgon frieeendz, känns som att det var länge sen jag såg några av er. finns det några som vill luncha imorgon klockan tolv? jajaja!

tisdag,

hade en jättehärlig pensionärshelg som vanligt. i lördags vaknade jag vid halv nio, man inser att man vaknar för tidigt när jag varken fick tag i mamma eller pappa. på dagen fick jag iaf lite hjälp av pappa i lägenheten och sen var jag & elenore plus familj hos honom på middag och fick träffa hans nya mö. det var mysigt.
på söndagen vaknade jag ännu tidigare och på dagen var jag, mamma och gabriel på ikea och shoppedishoppade. fick upp en gardinstång och ihop en hylla och på kvällen var jag och tränade. utan mina fina träningskompizar, så jäkla mycket tråkigare att vara där ensam hah

igår var jag i skolan cirka hela dagen & sen köpte jag nytt kanebo, LYCKA(!!!) & fikade med maria. sen blev det skivstång med jillsan! roligt som vanligt men jag upptäckte något sorts klickande i ena knät vilket störde mig, hatar att mesa när man väl är där. sen kom jag hem och lagade soppa! slurpi vad gott det var. majssoppa, någon som vill ha recipe? snabbt att göra & få grejer of course.

idag har jag varit hemma hela dagen och skrivit hemtenta. förutom en liten promenad till årstahallen i snöstormen för att handla och tränat nu ikväll. det har iaf gått relativt bra med hemtentan, hoppas få ner allt imorgon så jag bara kan göra lite finschliiiip sen likzom. på tal om handlingen, vet ni vad jag köpte? fishermans friend med cherrysmak ENBART för att jag läste igår att stilrobin gillade dom. jag har aldrig i hela mitt liv ens tänkt tanken att köpa fisherman (förutom på krogen hähä) och så fort han skriver om det så köper jag. fast i bloggarnas makt..

söndag

jag hatar när man inte är trött och har massor att spana på på internet men man känner pressen att sova.

fredag

ååh underbara efterlängtade fredag! hoppas ni mår bra kära läsare. ni är dåliga på att höra av er/ge lite respons tillbaka när jag försöker tycker jag. idag har jag ingen litteratur att läsa. eller jo det har jag, men inte med mig.. synd att jag sitter på en hård jävla stol på bussen som jag typ ramlar av på samt gick och lade mig halv nio igår, annars kunde jag ju passat på att sova (som jag önskat att jag fått hela veckan när jag försökt läsa med halvöppna ögon) idag är sista dagen på praktiken, makes me sad. kommer nog gråta en skvätt när jag säger hejdå till barnen. idag håller jag även tummarna att min lägenhet blir klar idag, då ska jag leka hemma hela helgen! har varit ute så mycket den här veckan så frisk luft är inget jag behöver på att bra tag!

Tisdag

hej vänner, sitter på bussen och har just läst ut min första kursbok som jag ska ta mig igenom, ingen sova här inte! praktiken flyter på bra, älskar alla barn plus personal! skulle det inte ha varit för avståndet skulle det verkligen varit helt perfekt. igårmorse när jag väntade på bussen hände för övrigt en konstig grej. eller hände och hände, en kvinna satt där mitt bland alla och grät helt hysteriskt. så jäkla konstig situation.. ingen gjorde något heller, till slut frågade jag (som kommit sist av alla) om något hade hänt (haha rätt uppenbart..) & ifall jag kunde göra något. hon var dock helt crazy och börjar skrika.. men skrek iaf mitt i allt att taaaack ändå att du bryr dig!!! Ingen jävel som gör det här, vuxna människor!!! Alla blev lite nervösa men jag undrar vad som hänt.. hon skrek något om tid men jag känner att man som vuxen inte börjar stortrivs i en kvart bland folk för att man typ missar bussen.. hoppas inget allvarligt iaf! aja nu ska jag gå av. Vi hörs när vi hörs, ska bo hos mamma nu medan lägenheten fixas. Puuzz

söndag,

igår bjöd mamma mig på mat och mys, vi kollade på film och bosses son emil kom förbi och hängde ett tag också. sen sov jag över & bjöds på lyxfrukost imorse.

idag har jag varit och klippt mig. klippte hela 7 fucking cm!! hade som vanligt tänkt säga typ "ta så lite som möjligt, absolut högst 2 cm" (min standardrepik..) men är så trött på mitt risiga hår så när jag frågade hur mycket hon tyckte jag skulle ta så lät jag henne bestämma. gaaah! fattar ni hur mycket 7 cm är!?


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

typ så långt !!!!!!

blä

fyfan jag är verkligen (på väg att bli jätte-) sjuk. har ont ÖVERALLT, kan inte ens blinka och massa andra MEN men jag orkar inte klaga. hejdå nu ska min sjuka mamma få ta hand om mig

fredagkväll,

blå-hå-hå-hååååggen, det är fredag och jag har ont i magen (såklart) för jag har ätit 7 (såklart) portioner marängsvish (såklart) med mina fina vänner.

jag har ont i halsen.. och är svullen i höger (eh vad heter grejen som svullnar när man blir förkyld? tänker fan inte skriva lymfkörtlar även  om det är det det heter för så larvigt seriöst tänker jag inte beskriva det!) (dubbelparentes: utan att nämna namn minns jag en tjej i min förra klass, okej jag ångrar mig, nämner namn; my, som alltid skulle beskriva hennes smärta så sjukt tråkigt. normala människor säger ju typ "jag har mensvärk" men hon var mer "åh nej min femte livmodertapp har fått en lätt inflammation i samband med min vänstra menscykel vilket ger mig en fruktansvärd smärta i höger bukvägg") lite irri.

aja, det jag ville säga är att jag hoppas att jag inte blir sjuk. men har haft så här i tre dagar nu.. det blir värre på kvällen, brukar ju vanligtvis alltid vara värst på mornarna tycker jag.. kanske handlar om mitt hetsätande på kvällarna... hehe skoja... sånt gör ju inte jag...

nej nu skall jag sova mitt herrskap. FAN VAD SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT

TGIF

åååh jag är så glad över lägenhetsfixet så ni anar inte! är alldeles pirrig liksom! tänk att få ett hem och inte bara en sovplats liksom.. åååh

jag känner att jag borde plugga just nu.. har inte föreläsning förrän kl 13, orkade inte känna mig så degig så jag gick upp nio, varför kanske ni undrar? ja jag vet inte riktigt nu såhär i efterhand kan jag säga.. men nu tänkte jag åka ner på stan (det regnar=buss tjoho!) och boka en klipptid nu när jag sålde boken. ska även förbi banken tänkte jag och kolla om jag vågar spendera den oväntade summan. sen ska jag som sagt till skolan och efter det ska jag fika med marianne & sen träna. hur kvällen blir får jag se.. har lite för många förslag och då blir jag lätt lite lamslagen och orkar inte göra någonting. vad ska ni göra? leka med mig?

torsdag,

varför har ingen berättat att detta skulle bli min lyckodag!? är så jäkla glad, inget ska få förstöra min dag!

för det första har jag varit ledig (från skolan iaf, vi kan ju låtsas att jag varit ledig från hemtentan)
för det andra så har någon satt in 2551 kronor på mitt kort (banken ser inte från vem, men det är ingen privatperson så pengarna är ju nästintill mina nu!) för det tredje hittade jag helt jävla perfekta satsumas när jag handlade, för det fjärde så har mitt paket från proteinbutiken kommit och för det femte så kom dom från måleriföretaget och berättade att dom ska måla & tapetsera min lägenhet nästa ons&tors! WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

onsdagkväll,

vad gör ni allihopa? varför uppdaterar ni inte? varför ringer ni inte mig och vill leka?

idag har varit en lite kämpig dag! har sovit så sjuukt dåligt. vaknade flera gånger varje timme hela natten, förstår inte varför.. så jag har varit extremt trött. men jag var på seminarie på morgonen, sen gick jag hem i slasket. det var inte en så trevlig promenad. väl hemma åt jag lasagne som jag gjorde igår och pluggade.. kollade på biggest loser & sålde en bok till en dude som bodde här i närheten. 200 kr, det gjorde mig glad, funderar på att unna mig en cola till helgen nu bara därför! hade inte riktigt räknat med brännandet av pengar i lördags (jo-ho tänker ni kanske nu, du visste ju hur mycket pengar du hade med dig ut! men nej, "medges ej" är ju något birger inte vill använda sig utav..) så jag känner mig lite fattig. eller ja, nu rik! 200 kr catshing. sen på eftermiddagen råkade jag somna i soffan. fyfan vad jag HATAR att göra det. var helt förvirrad när jag vaknade. och inte nog med det, jag (man?) var även svettig, hade ont i ögonen pga sminket, var betydligt tröttare än innan SAMT MISSADE VIKTIG PLUGGTID! inte direkt så att jag tar igen det så här på kvällskvisten för att jag är vaken nu likzom.

förresten! jag har ett tips som jag hittade på en blogg som jag provade igår, häll i lite kanel i kaffefiltret när ni brygger kaffe, blev värsta efterrätt/kanelbulle/myskaffet! varsågoda


questions


Vad kan du inte lämna huset/lägenheten utan?
nycklar. HEHE. tuggummi. puderdutt Vem är du kär i? jag vet inte Har du på dig strumpor just nu? näej. randiga lila raggsockor dock! Har du varit på bio under de senaste 5 dagarna? icke! önskar jag varit! Är du varm? svar ja. Vad är det sista du druckit? vatten Vad har du på dig just nu? mjukisar, raggsockor, trosor, bh, fleecetröja ♥ Senaste maten du åt? fiskbullar, ris & majs.. mhhm. åt tills jag sprack! du köpt några kläder/objekt under den senaste veckan? ja många åbjäkt, orkar inte tänka efter! Vilket är ditt favorit djur? tänker inte svara när du särskriver sådär åke. Din drömsemester? thailand med maria, nämen! det skulle jag visst få uppleva! typ snart! Värsta skadan du någonsin haft? har inte skadat mig allvarligt någon gång.. konstigt är väl det dock! Saknar du någon just nu? alltid! Vad är ditt hemliga vapen för att locka det motsatta könet? humor & charm. Vilka är dina planer för ikväll? lite skivstång/kondition med förhoppningsvis jill & dusch samt lite tvmys efter det. Nästa resa du ska ta? ta & ta.. till friskis? haha. ska åka långt på söndag hade jag tänkt! ska RESA ända bort till ramsta då. Vad vill du veta om framtiden? om jag blir lycklig och frisk. och detsamma för alla jag bryr mig om. Bär du någon parfym eller cologne? ja, oftast! har blivit mycket bättre på det, förrut kom jag aldrig ihåg att använda det.. använde det enbart när jag gick ut typ? luktar naturligt gott kan vi ju låtsas..hehe.. Vad lyssnar du på just nu? den här. Samlar du något? nej.. typ inte.. tråkigt tjej.. Senaste gången du blev stoppad av en polis? hehe när jag låg på marken vid svandammen i somras (obs sant) Vad står det i ditt senaste sms du fick? "haha bjussa mig nån dag, var ju sugen härom dagen" Gillar du stark sås? älskar stark sås! När tog du en dusch senast? igår 20.43 Vad gjorde du 00:00 i natt? kollade på paradise på datorn. hatar att repriserna går så sent nu förtiden! brukade ju se fram emot att krypa ner o mysa i sängen och somna till det. fattar dom inte det?

spotify premium

heeej duudes. kan ni vara gulliga och göra mig en tjänst och snabbt bara bli medlem här http://www.gratispremium.com/?ref=694000 då får jag spotify premium nämligen. om ni sen värvar 6 st får ni också det! skitbraaao. även om ni inte orkar värva kan ni väl avvara 3 minuter och göra det för min skull? man måste utföra en gratiskampanj, ni kan ta ikeagrejen och bara klicka i vad ni vill (då kan ni också vinna 10 000 och en iphone4 btw) eller förresten, ta lovefilm så får ni hyra en film helt gratis! vill skiiitgärna ha spotify i mobilen jööö. PLEASE!

tisdag,

hallå, jag fattade inte att det skulle bli ett snökaos som höll i sig hela jäkla dagen. STÖN! nu ska jag försöka ta mig och träna ändå. DET FINNS INGA DÅLIGA VÄDER OM MAN VILL HA SMALA KLÄDER!!

måndag,

imorgon ska det snöa!

idag har jag varit i skolan och redovisat en bok. om ni inte har märkt det själva så är det jäkligt kallt ute också! kändes som att hån när jag slängde mig för att kolla på termometen när jag kom hem och den visade minus 1,2. 1,2 YNKA GRADER! var övertygad om att det stod -12 först. icke. gud vad underbart det ska bli med vinter..
efter skolan var jag och fyllde på mitt busskort så nu är jag prepared för regn/snökaos. jag har inte så mycket att dela med mig av ska jag säga.. ..är sugen på att duscha.. men det får vänta. ikväll ska jag äta fiskbullar, det längtar jag till! är grymt sugen på det med. det kan ju bli mitt mattips en dag som denna för det är såååå jäääävla gooott. nu ska jag slå på en kopp kaffe till och sen börja bege mig mot friskis för lite skivstång/spinning som jag lyckats få plats på, high five!

söndag

BLÅGGEN!!!! jag mår dåligt. INTE psykiskt dock! väldigt skönt. ganska ovanligt skulle man nästan kunna tillägga? ofta på dom här bakissöndagskvällarna brukar man ju lätt fälla en tår eller två (hmm. händer inte så ofta, ville bara att ni skulle förstår känslan) men har ont i magen. o i hela kroppen. har blåmärken på hela benen på mina redan vit-blåa ben. inte så smickrande. har kollat på ems & lite slutet på filip och fredrik. oj, råkade särskriva fredrik först. HAHA roligaste särskrivningen nånsin. fre drik. hah. okej inte så kul. skrattade lite för mig själv. och suckade. har suckat många gånger senaste timmarna. av utmattning liksom. men åter till fre-drik, såg ni mig på tv eller? jag gjorde, jag gjorde! nathalie ska vi ligga nu? har ätit chips och pizza till middag. heheh. har kollat på i anneli hela dagen. ni MÅSTE kolla, det är helt underbart. även om man inte är bakis så skrattar man hela tiden tror jag. runt fem klädde jag på mig träningskläder och skulle åka och träna. jag gick in och ut genom dörren TRE ggr innan jag insåg att det inte skulle gå för att jag höll på å kräkas. men men, det är väl tanken som räknas så jag blir nog smal å muskulös ändå. gick till ica istället och köpte som sagt chips och pizza. hohähäho. det var gott. jag känner att jag har beskrivit min dag lite baklänges. vaknade med en man bredvid mig, det störde mig. gillar inte att sova med folk som jag inte är kär i. mannen i fråga var iaf en gammal flamma så ni behöver inte bli så upphetsade. eller ja, det har aldrig flammat där förvisso.. men ni fattar.. han hade tydligen flickvän nu.. kul för henne.. aldrig ville han gå hem. jag var duktig och stod fast vid hk och han var lite förvirrad och sa saker som "förstår ingenting.. alla tjejer vill alltid att man ska vara kvar resten av livet och mysa o greja" när jag bokstavligt talat slängde hans kläder på honom. usch. hejdå. har medvetet inte entrat för att ni ska läsa i samma takt som min hjärna jobbar. oj konstig liknelse. orkar inte radera och skriva någotannat. hejsvejs igen

söndag

är så jävla bakis. är sjukt sugen på donken
(hehe inlägget under heeh)

förresten,

kolla på detta!


onsdagkväll,

igår var jag på föreläsning och efteråt var jag och maria och vaccinerade oss. det gjorde skitont verkligen. till och med coola maria tyckte att det gjorde ont & min smärta höll som vanligt i sig.. känner fortfarande av det. blä! sen var jag och maria och lunchade på 018 fortsatt av lite kaffe och sällskap av sanna. hängde där i flera timmar haha. på kvällen var jag på skivstång med jill som stukade foten, STACKARN! vet hur jävla ont det gör. men stålkvinna som hon är lekte vi tillsammans på gymmet idag ändå!

imorgon blev jag helt plötsligt ledig. eller skolk-ledig. mina klassisar skulle inte gå på workshopen & då vill inte jag det heller. trots att jag egentligen vill.. he-he-he

- -



onsdag,


DAGENS VILL HA: nyklippt hår
DAGENS KLÄDSEL: jeans & tshirt. haha shiet vad det lät alldagligt
DAGENS SMINK: min nya vardagssminkning som ej innefattar ögonskugga, det är ytterst spännande
DAGENS FRISYR: utsläppt & halvlockigt, nu uppsatt i en hög 80-talstoffs
DAGENS HÄNDELSE: haha det har verkligen inte hänt något speciellt. fått glada besked av uppsala hem
DAGENS LÅT: gubben i lådan
DAGENS PLANER: dagen är ju snart slut, men jag ska snart cykla iväg och träna
DAGENS SAKNAD: dont wanna think about it.
DAGENS DUMMASTE
DAGENS SJUKA: känner mig ständigt frussen & har halvont i armen. annars PÖRFÄKT
DAGENS DROG: kaffe .. alltid
DAGENS ROLIGASTE: träning!
DAGENS FAVORIT: ööheemp. ni kan ju tävla om den platsen
DAGENS KÖP: en cola i skolan & 5 frimärken på ica
DAGENS GODIS: nähädu. satsumas dock!
DAGENS HUMÖR: lite bättre än vardagslunket
DAGENS ORD: svårt. gårdagens ord var iaf "häej häej!" haha

tisdagkväll,

hej vänner! LÄNGE SEN! shame on me. minns knappt vad jag gjort sen sist.. måste tänka...pling! skrivit hemtenta. fy vad jobbigt, men fy vad skönt när det var klart. firade med att luncha med maria & träna med mammi. sen var jag hem och duschade innan mamma bjöd mig niklas och hennes kompis på lyxmiddag. på kvällen lekte jag vidare hemma hos bella med lite grrrls.

i lördags fortsatte jag firandet med att åka till gränby och shoppa lite. det var roligt så länge det varade. haha bittert det lät!? inte meningen. njuter fortfarande. på kvällsingen var jag och åt grekiskt med rebecca maria och sanna & sen var vi och såg the social network. myskväll

i söndags var jag mamma och niklas och fikade hos mormor & morfar, tränade med jillsan och kollade på ems som vanligt! igår var jag på ikea och rusta och lunchade med mamma. sen var jag i skolan följt av skivstång/spinning med jill och kim. idag har jag också varit i skolan, hade föreläsning om professionell närhet & distans, trodde det skulle vara mer lärorikt än det var dock.. hann hem & handlat. sen kom jill förbi en sväng och vi var och tränade på ulltuna, första gången för mig. kände sådär.. tacka vettja väderkvarn, där kan man känna sig hemma.  nu ikväll har jag ätit middag, duschat, skypat med anna & kollat på desperate. KUL VA!!!

lång update! eller jag försökte iaf. puzz.
(juste, viktigast av allt: jag och min favoritspontanakompis maria åker till thailand den 21 dec! WI-fucking-HO!)

tisdag,

okej fellaaahs, mitt matförslag denna vecka är barapapapa: BLODPUDDING! sinnesstört gott och kostar ca 5 kr. om man vill ha bacon & lingonsylt, cirka 10 kr. glöm ej att steka i cirka 2 timmar för det rätta krispet

RSS 2.0