tisdagkväll,

nu har jag just ätit kvällsmål.. asså dom göder mig här borta!! det enda jag gör är att äta.. sen sist har jag hunnit med middag, kaffe & nu då massa mackor plus 2 glas oboy (haha okej det var frivilligt.. men fy zzzatan vad gott det var) känner mig lite lätt stressad inför morgondagen.. hur många ska på pubrundor imorgon förresten? finns det någon chans (risk hehh) att vi hamnar på samma ställen nån gång tror ni?

tisdag

yooo babes. uppdatering från quintiles dååårå. i morse tog jag blodprov varje kvart.. sen fick jag till slut äta frukost vilket var jävligt nice för jag var döhungrig. har sovit heeelt stört dåligt inatt. sprungit upp tusen ggr för att jag trott att jag måste gå upp. klockan 2 (observera att jag somnade runt halv kanske) så fick jag för mig att klockan var 6 och vågade inte somna om. eeh? alltså jag var verkligen vaken jättelänge innan jag insåg att siffran 2 inte är samma som siffran 6. det är konstigt faaan.. så när jag äntligen fick slå mig ner i sängen så vilade/sov jag några timmar. sen blev det blod varje timme & nu bara varannan. haha så jävla chill. gör ju ingenting liksom.. bara ligger här.  tänker på hur pengarna rullar in. fått god lunch & bulle osv. snart vankas det middag.. bra för jag är hungrig! först lite blodprov bara. men det är verkligen coollugnt för jag har en kanyl så det känns knappt. lite konstig känsla bara när den sitter där. plus att det ibland typ skvätter lite blod haha



Jaaaaa

hallå förresten! andreas kommer till mig nästa torsdag!!!!

måndag

jag har varit uppe sen typ kl 7 helt i onödan. skulle tvätta men sen tog jag för lång tid på mig och då får man tydligen ta andras tvättid! gaah hade ingen aning. så det blev varken rena kläder eller sömn. roligt!

hade ju dock tid att göra mig iordning i lugn och ro kan man säga. lyckades ändå pricka in den värsta av dom värsta regnskurarna när jag cyklade ner på stan. galet vad det regnade. STÖRT. kirrade en bok och lite behövligt smink innan jag gick till universitetsaulan och lyssnade. det var ganska tråkigt. sen tog jag och kajsa en sväng förbi blåsen innan jag än en gång gick ner på stan.. handlade lite skolprylar och ett par gymhanskar! yeaah nu kan jag ju nästan känna mig hemma bland dudesen på gymet. kände att det var otroligt välbehövligt inför chinsövningarna. sen mötte jag upp jill för träning, 3 timmar! duktiga!

kom hem kvart i nio, usch vilken lååång dag. imorgon blir det upp i ottan igen, godnatt lovers

söndag

kära fina blogg! det var länge sen jag var här och skrev. URSÄKTA!

sen sist har jag ju då varit och haft världens bästa helg i göteborg. dom som bryr sig har nog redan full koll på läget vad vi gjorde osv så det känns lite överflödigt att skriva det haha!

vad har jag gjort sen jag kom hem då? shit vad jag inte minns.. vart på quintiles of course.. jaa juste och sen har jag ju varit på förfest hos sanna med efterföljande utgång på snerikes. roligt! heh. dagen efter var jag mamma och bosse till ikea och åt lunch och shoppade lite. på kvällen var jag hemma hos sanne och firade hennes födelsedag och åt mycket god sushi.

i torsdags började jag då skolan! det var roligt. på kvällen började vår inspark och avslutades på stocken. mucho fun! i fredags åkte jag till stockholm och åt lunch (SUSHI, har cravings varje sekund allvarligt) och shoppade lite med anna. på kvällen mötte vi upp mamma & nina och var på inspelningen av vem kan slå filip och fredrik. askul var det! man fick mat och fika och öl & goodiebags och allt. och jag fullkomligt älskar gratisgrejer så jag kände mig lite som i himlen.

igår sov jag jättedåligt så jag var på morgonpass på friskis med jill. vi blev dock kvar en stund så jag fick sen stressa hem och fixa mig innan jag blev övertalad om lite alkoholdrickande. så jag slängde mig till gränby & sen vidare till flogsta för att möta upp min nollningsgrupp. mycket roligt! sen slängde jag mig vidare hem till mig för att hämta mer alkohol + diverse mat till kräftskivan. tog cykeln till bella och hade det gööööött! sen var jag och maria på v-dala & hade oss. haha har nog aldrig dansat så mkt på krogen. gotta love lågklackat heheh.

sen fick jag sovsällskap efter en sväng förbi donken där vi även fick se bråk med kanske 20 personer iblandade. obehagligt.  idag har jag mest hängt en sväng med marro på morgonen och sen har jag ÄNTLIGEN städat min lägenhet.. ååh ni anar inte hur mkt jag har längtat. fint blev det. har även hunnit med att handla & träna och nu har jag bara hängt hela kvällen. så jäkla sköööönt.. ska nog tom sova snart tror jag.

dags för bloggsing guuurrls! puss

-

säg inte till nån.. men jag är så jävla kär.

tisdag

fan vad jag är määääääääääääätt.. blir så trött på mig själv som hetsäter. haha jag gör fan det och det är en sjukdom!! måste bort. har ätit så jävla dåligt idag, bara fett kolhydrater och socker. SPYR!

i morse var jag på quintiles, det gick bra, inga barn gjorda & min vilopuls var ännu lägre.. har en vilopuls på 40. stört, och det är inte ens när jag sover.. alltså det är ju förvisso bra att ha det, men det är lite obehagligt när maskinen börja låta varje gång. (ska ju egentligen typ användas på sjukhus där folk är sjuka, that's why) fint dock när sjuksyrrorna skryter. var fastande sen midnatt & jag får ju frukost där efteråt. tryckte i mig fyra rostmackor framför tvn där i min ensamhet. jävla fetto hah, men gott vare

efteråt åkte jag hem till mamma och lekte en stund. stackars bosse var magsjuk så jag var mest nervös och låste in honom i mammas rum haha. sen var jag hem och började tvätta halv elva, var och handlade lite & bakade äppelpaj. sen kom maria sanne och nathalie hit och fikade i några timmar, mysigt! sen åt jag middag och mamma kom och hämtade mig och vi åkte och tränade. synd att det var vikarie för mamma ville gärna gå på anna-lena. synd också att ledarens nya pass var lite halvtråkigt. eller inte tråkigt, men okänd muziik. det löser sig

men nu till hetsätningen igen då. efter träningen var jag och mamma på willys och vi lekte hitta protein-leken. känner att jag inte äter tillräckligt protein, och jag vill bli fetingstark så det är viktigt! förutom alla proteinkällor som är rätt uppenbara så hittade vi sardiner i tomatsås (mkt mer än makrill om ni bryr er) så mamma köpte det till mig. det var billigt också. så det åt jag och det var gott! mycket smarrigt. åt det på knäckemackor och sen blev jag dödsmätt. men så kände jag att det är ändå bäst att jag äter upp lite grejer innan jag åker till andreas så typ en kvart senare står jag ändå och hetsäter massa melon och annat skit. menar inte att melon är speciellt onyttigt men det är ju så JÄVLA onödigt!! 1. jag får ont i magen 2. det kostar pengar 3. jag blir helt svullen 4. i längden blir jag tjock 5. känner mig dålig. blir så trött på mig själv

så det var allt för mig idag. hehh så jävla kul läsning!!!

puss på er

-

hah, hittade en rolig blogg. så här får ni ett litet bloggtips. den handlar om sex och killar och ni gillar ju inte riktigt sånt så varsågoda för varningen

http://sofsthlm.devote.se

måndag,

idag har det varit sol! så jäkla härligt. har faktiskt unnat mig (asså det är stört att jag säger unna när det är något som kostar 59 kr) ett nytt solpuder. jag skulle bli glad om det iaf höll tills jag får lön denna gång. sen blev det fika med bella nathalie och kristin, och sen nathalie sanne och rebecca på waynes. jag och rebecca strosade i lite affärer innan jag mötte upp jill och tränade sm. sen var jag och försökte våldgästa mamma igen men hon var inte hemma då heller. stön. så jag åkte hem och började laga mat och mitt i allt kom hon hem till mig istället med världens största godispåse. tror hon hade lite dåligt samvete hah. det var mys. nu ikväll har jag duschat, färgat ögonfransarna och blekt tänderna. någon som försöker bli snygg inför torsdag eller? eeh jaaaaaaaaaaaa..

måndag

haha, var tvungen att läsa sannas kommentar på förra inlägget för att förstå.. du är rolig du hah

nu är det en ny vecka! vecka 33 tom! inte för att jag lever i veckor, vet aldrig vad någon vecka är.. eller jo, nyår lär väl vara vecka 52 och första veckan i januari vecka 1. och stockholmsveckan är vecka 29. men där tog det slut!

har haft en väldigt trevlig helg trots att jag jobbat varje dag! om vi börjar med i torsdags så vill jag faktiskt berätta att jag gjorde KRÄM! så jävla rolig grej. haha men det var verkligen superenkelt och det är sjukt gott. på kvällen var jag, sanna & pia på bilbingo men vi vann inget. heh kanske ni förstod eftersom att jag inte gjort något storartat denna helg.

i fredags jobbade jag dagpass & sen var jag och tränade innan jag åkte hem och duschade och åt innan jag åkte hem till jill där jag spenderade kvällen.

efter en förstörd nattsömn var jag på skivstång kl 10 på lördagen och efter det åkte jag hem till morfar och åt lunch och lekte med honom. sen hann jag inte mer än hem och fixa mig innan jag åkte iväg och jobbade. efteråt var jag en sväng hos rebecca och lekte

igår blev det lunch och fika på stan innan jag var och joobbade, mycket mysigt. idag har jag sooovit. fyfan vad jag älskar att sova. sen var jag faktiskt och solade.. hallå jag får, orkar inte med att vara så här blek. men högst en gång till för annars blir jag rädd för cancer igen. efter det försökte jag få dricka kaffe hos mamma men där var det ingen hemma så nu har jag ställt mig och gjort mer kräm (haha?) och duschat. nu ska jag ner på stan och leka, men först ska jag nog äta lite kräm höhö.
hur många gånger har jag skrivit kräm i detta inlägg tro?

puss på er

-

lösgodis fralla med ny ost och mycket smör nyponsoppa hamburgare chips med dipp glass marylandcookies muffins briesalamimacka tacos potatisgratäng ostbågar youghurt med müsli baguett med skagenröra langos pizza vindruvor varma mackor ost och skinkpaj nachos med smält ost unicosallad pommes frites micropopcorn guacamole wienerbröd kolakakor stekt ägg nybakade bullar

är lite smått hungrig bara.

onsdag

yo fellahs. varför har bara nathalie bloggat när jag bad så snällt? du är duktig iaf nattis.

inatt sov jag då hos mamma vilket var jävligt skönt. känns så himla hemma. dock började jag flänga runt i sömnen så jag var nog lite förvirrad trots allt. mysfrukost med mamma imorse framför tvn gjorde inte saken sämre heller.
idag har jag varit och pumpat min cykel, det gick bra och jag tror inte att jag överpumpade! poäng till mig. sen bajkade jag vidare till mormor och morfar och fikade med dom plus sigge & gittan. orkar inte förklara vilka det är men dom är väldigt GOA! åt så mycket fikabröd att jag i princip sprack. jävligt onödigt men gott var det!

efter det begav jag mig vidare hem till sophie (från bryssel) och drack kaffe ännu en gång ute på hennes altan. trevligt! sen åkte jag och spinnade och gympade på friskis vilket var saaataanz kul. sen hem till mamma för smarrig middag & häng med bror plus joachim innan jag tog kosan hem hit och duschade.

nu ikväll har jag gjort viktiga saker t ex ansökt om csn! bra nathalie! det gick bra. tror jag.. och nu har jag precis haft godnattsamtal med andreas och jag tänker nu ,fast det är onödigt, skriva att faan vad jag längtar efter honom. vill ibland dö litegrann

och inte är dom klara med fönstrerna heller så jag måste upp kvart i sju och roa mig. vet dock inte med vad

MEN JAG ÄR GLAD!! som faaaaaaaan! puss

tisdag

hej vänner!
hur mååååår ni?
jag mår bra tackar som frågar!

helgen var som jag redan skrivit väldigt lyckad. det är verkligen bra att inte ha några förväntningar! hann mest med att vara bakis på fredagen, åka en vända till systembolaget och fylla på alkoholförrådet fast jag såg ut som stryk. sen åkte jag och bella ner och påbörjade förfesten i stadsparken innan alla andra kom och jag hade en mycket trevlig kväll!
på lördagen var jag bakis igen, och rebecca var även förbi och fikade innan vi begav oss till bella för middag och försök till alkohol. vi bestämde oss dock för att antingen inte dricka alls eller bli fulla. på dom tjugo minutrarna vi hade på oss att förfesta så hann jag få i mig en liter vin? ja fråga mig inte.  var en mycket trevlig kväll det määääd!

på söndagen vaknade jag ju med lite cykelångest såklart då min cykel stod borta vid fucking studenternas då det var omöjligt att ta sig hem på lördagnatten pga vädret. så jag fick ta mig en svettig jävla promenad dit bort men min cykel var hel vilket gjorde min dag! då åkte jag hem till mamma och åt upp allt dom ägde ungefär. sen var jag och jobbade som saaaagt

igår kom sanne & maria hit och fikade. eller man får nog inte säga fika för det fanns inge kaffebröööö, panik!! men jag ville faktiskt inte ut i spöregnet. sanna och pia joinade också en sväng. sen var jag och maria upp till gränby och lunchade & hängde med emely och sen åkte jag och tränade. på kvällen var jag på dragon palace med mor, bosse, emil, erik & linus och fikade innan vi var på bio och såg inception. skitbra film!

och idag då.. vaknade upp med ett jävla ryck kvart över sju över att fönstergubbarna står och hetsar vid dörren. synd att fyra av dom var unga och snygga och jag var nyvaken svullen röd och hade flätor. fick panik och visste inte vart jag skulle ta vägen men det blev en härlig bussresa till stenhagen för att kirra nycklar hem till mamma så jag kunde spendera dagen där. gillar inte att min nyckel numera har blivit bosses nyckel stunder som denna. men jag fick iaf äta en väldigt god frukost & slumra en sväng i niklas sköna säng innan jag åkte ner och mötte upp maria och sanna på stan för lite fika/lunch. sen var jag och mamma iväg till uppsala hem och beställde alla grejer som ska fixas. fick panik på alla val så jag lät tjejen som jobbade där och mamma bestämma till slut. inte okej.. sen var jag hem och åt innan jag åkte och tränade. och vet ni vad som hände idag? en tjej bröt foten!! så jävla hemskt, hon låg liksom och skrek av smärta.. aldrig hört något liknande, tur att det var hög musik för jag höll på att börja stortjuta av medlidande innan ambulansen kom. efter det var jag och fick massage!! fyfan vad lyckos mig. var helt underbart skönt. nu är jag hemma och hänger lite, men ska cykla till mamma snart och sova där så jag slipper gå upp halv sju imorgon och sätta mig själv på tågstationen

LÅNG BLOGG, NU ÄRE DAGS FÖR ER!

söndag

klockren helg. nu ska jag jobba!

fredag

jag ääääääääääälskar mitt liv!!!! woooho. fatta, jag är tom bakis och känner ändå att jag göööört!
gårdagen var så jävla lyckad! hade inga förväntningar alls, men det blev skitbra. förfest på balkongen hos bella med gott kallt vitt freakin lovely wine och härliga människor. promenad ner på stan och sen reggeafestival, hann dock varken se eller hänga något där för jag slängde mig direkt till gentleman med sanna och rebecca. SÅ JÄVLA KUL!! 
ser på mina bilder från igår att jag var lite full hehh. kolla t ex vilket kärleksfullt roligt sms jag skickat till sanna "Hej hjärtat.Du är världens bästa vän som ville våra med mig på gentleman. Kom du hem? Jag är hemma . Puss" haha ingen frågade vart du var nathalie?

nu ligger jag i sängen har inte gjort annat än att äta idag.. äta och varvat kaffe och cola men ändå är jag astörstig och hungrig. vaknade med ett ryck fem i tio av att jag glömt medicinen haha. går inte så bra det här med tidsschemat men what evaahhh. nu önskar jag att jag kunde somna så jag blev av med den här äckliga huvudvärken som har förföljt mig hela dagen. doooooooooh.

tisdag

tisdag idag hörrni! morgonen på quintiles gick bara bra, fick dock ta TRE blodprov så jag ser ut som en narkoman nu.. mindre trevligt. annars var allt bra! hängde lite med några dudes som var där och testade diabetesmedicin, hoppas det är roligt folk när jag ska sova där ockzåå!

idag har jag donat massor i lägenheten! det har gått skitbra och nu är det inga kartonger eller sopsäckar kvar.. har tvättat 6 maskiner också haha.  sen slängde jag även en sopsäck med kläder för att det inte fick plats.. känner mig duktig på något vis men fattar inte vem jag ska prata med för att få cred? haha det är liksom inte coolt. bara onödigt att kasta kläder man vill ha. eller jag har ställt det i förrådet så länge så jag ska kunna skänka bort det. när jag tänker efter kan väl kläderna ligga där ett tag iofs. haha ja här var min tanke-blogg. härligt att ni får vara med när jag tänker va!

ikväll var jag på ett roligt spinningpass som jag ska börja gå på! älskar att dom fått upp nya schemat på hemsidan nu. haha tyck gärna att jag är laaarvig! efter det var jag tvungen att slänga mig hem så jag skulle hinna äta innan medicintimmen var kommen. jobbigt att äta efter ett schema.. undra hur noga man måste vara..

imorgon blir det jobb och sen reggeafestival, informera mig gärna under dagen!

PUZZ

tisdag

HEJ VÄNNER!!

hur mår ni?
det känns som att jag levt i en bubbla de senaste dagarna. hela slutet på förra veckan var det bara stress stress stress, men lördagen kom och flytten gick relativt smidig och bra. sköönt. på kvällen var jag iväg och jobbade, något stressande att veta att lägenheten ser ut som skit. sen kom jag hem och vaknade helt förvirrad i ett kalt rum haha. gick upp vid nio och väntade in andreas och vi har haft det så stört mysigt. åkte till gränby och åt lunch och handlade lite. sen på kvällen gjorde han  middag åt mig med förrätt och allt och så hyrde vi film. maten var jättegod och filmen den var dåålig hah.

igår var vi mest till swesafe & tjaffsade om nycklarna. eller jag tjaffsade inte så mycket, camilla hade tappat en i flytten  så dom ska komma och sätta nya lås här nu. 2000 kr för henne, stackarn. sen kom andreas på den ypperliga idén att åka till biltema och köpa saker så han kunde laga min cykel, so we did & sen åkte jag och jobbade. när jag sen fått skjuts hem så var cykeln & diverse andra småsaker hela & världens godaste kvällsfika ordninggjort. dör lite

dog ännu mer idag när jag var tvungen att gå ifrån honom och in på jobbet, var helt säker på att jag skulle börja böla i hissen, som tur var funkade den inte så jag var tvungen att ta trapporna och tänka på annat. så nu har han med andra ord åkt dom 55 milen hem igen.

nu ikväll har jag mest ätit middag och varit och tränat, imorgon ska jag upp i ottan igen och åka till Quintiles. får se hur det går jao! innan dess måååste jag hitta min mobilladdare för annars kommer jag inte upp imorgon. tror jag vet var den är faktiskt

PUSS!

RSS 2.0