måndag,

yo homies!
min helg har varit sjukt bra även fast jag jobbat. jobbade ju som sagt dag ist för kväll i fredags, så hann med att träna och äta god middag med marro. sen var vi och drack lite drinkar på konsertbaren med rebecca, nathalie och sen även sanne! trevlans

på lördagen åkte jag och sanne på lite äventyr i boländerna. kontot tömdes kan jag säga.. köpte så mycket onödiga grejer kan man tycka hah. inhandlade iaf en dammsugare vilket känns väldigt bra!

på kvällen jobbade jag & sen blev det lek hemma hos sanne, där även maria och nattis var

igååår hade jag en mycket skön dag! var ledig så hade typ inga måsten alls. var och handlade lite på ica och hämtade ut ett paket och sen bakade jag banan & vit choklad-muffins. välkomna hit på fika nu haha! sen cyklade jag i spöregn till träningen innan jag åkte hem till mamma och åt morsdagmiddag med familjen+några till haha.

idag har jag jobbat igen, haft personalmöte & tränat.. sen lagade maria mat till mig och sen tog vi en prommis till årstahallen och handlade lite stuff. intressant dag va! nu har jag mest duschat & väntar på satc. sen ska jag nog sova fast jag inte börjar förrän halv fem imorgon! men är så jävla trött så lika bra.

nu uppdaterar jag fast jag inte ens känner att jag behöver! (då inte ens the master of uppdateringsleken uppdaterat kändes det okej.. HOPPAS DET VAR!)

torsdag,

hej bloggen!

VET NI VAD, igår kände jag mig så trött så jag stängde av tvn efter första avsnittet av satc. framsteg eller vad!? idag ska datorn av kl elva igen, det är ett som är säkert..

har inget att uppdatera om idag heller så funderar med inspiration av nathalies förslag om att göra en lista.. ska bara hitta nån! hehh.

idag har jag jobbat, ovanligt va? sen var jag hemma och lagade korvstroganoff och kollade på förkväll innan jag var iväg och tränade. nu har jag bara duschat och hängt tvätt, mitt liv ser verkligen inte likadant ut i veckorna, visstä!?

nu ska jag nog gosa ner mig lite i sängen, heh, och imorgon är det fredag och jag ska göra roliga saker! haha PÖZZ.

onsdag,

hej bloggen!
jag har INGENTING att uppdatera om idag men tänker inte strunta i det, vi har ju TYP lovat varandra!
i vilket fall har jag bara jobbat, tränat & ätit mat. gått en sväng till ica och duschat har jag förvisso också gjort, men det var allt!

kan dock lägga in lite bilder från min mobil som jag "rensade" häromdagen








(mmsade denna bild till anna och sanna och dom dog lite av avundsjuka hihi)


puss och kram från mig, så här ser jag ut när jag leker söt! *tihi busig*


tisdag,

hej bloggen! när ni läser "hej bloggen!" måste ni alltid läsa det med ljus lite halvjobbig röst, så ni vet!

ledsen sanna men jag har liksom inte mycket  roligt att uppdatera om.. tänker dock inte vara dålig o strunta i't so here it goes..
idag är jag glad för jag har fått pengar! inga mer gratisnöjen nu inte! det är för mesar. (hehe eller mig om nån vecka) sen är jag glad över att jag fick byta mitt fredagkvälls-pass till ett dagpass så att jag får vara ledig någon kväll iaf så här på min lediga helg (för er som inte hänger med så blev det inte en jobb-fri helg) vad tycker ni om mina parenteser btw? vem är det som älskar det? sen är jag glad över mina nya skor jag köpte idag och en ny blusoo!

har sovit så sjuuukt dåligt inatt. kunde verkligen inte somna och var dödshungrig men kände inte direkt för att ställa mig o laga mat när det redan ljusnat ute. kvart i sex vaknade jag och längtade tills jag fick gå upp. blev väl ungefär 2 timmars orolig sömn inatt, men inget jag märker av nu? wierd..

så jag har jobbat & sen skulle jag ner på stan och fixa lite saker, där träffade jag även sanne så vi hängde lite.  sen blev det sent så vi var tvugna att äta middag på stan innan jag stack hem och bytte om i ilfart innan träningen.

nu är det satc och jag hade bestämt att klockan 23 ska datorn vara avstängd, sen får jag kolla båda avsnitten, sen SOVA. nu är klockan 23:21 och här sitter jag. vi får se hur bra det går resten av veckan då.. fortfarande några dagar kvar, to be to continued

-

varför inte lite mer uppdatering?
jag har rolig uppdatering,  jag och sanne åker till bulgarien om en månad :D

v

måndag,

okej sannis, this one's for you!

det blev en spontanutgång i lördags efter jobbet med fett hår. försökte verkligen låta bli men det gick inte hah. hade dock en väldigt trevlig kväll!

igår behövdes lite catchin up med sanne så vi lunchade och fikade innan jag gick och jobbade. och idag har jag varit ledig! tjoho!  mitt konto har ALDRIG varit så här tomt. har skypat med anna (gratis!) och sen bjöd jag in mig själv på kaffe hos sanne (gratis!) innan jag gick och tränade (gratis!). nu har jag precis varit på lägenhetsvisning (gratis!) med maria & nathalie och kanske borde ta en dusch (gratis!) ..heheh. orkar inte.. blev ändå inte så svettig...hha okej jag SKA duscha. snart! fan vad mycket gratisnöjen det finns när man försöker!

pööööss

lördag

hej bloggen! dooh. hur mår ni?

måste bara säga att jag älskar detta väder, får verkligen inte nog!


i torsdags var jag och sanne på stocken. det var asnice! sjukt länge sen jag var där men jag hade jätteroligt. förfestade  i slottsbacken också vilket inte gjorde sommaridyllen mindre direkt

igår var jag så bakis så jag trodde jag skulle dö. nästan iaf. lyckades somna om efter en stunds bökande inträngd i ett hörn i sängen för att jag hade överlevnadssaker i hela sängen och när jag vaknade mådde jag tusen gånger bättre. sjukt hur mycket man uppskattar att må bra när man varit bakis

skönt att bakisheten gick över för sen var jag ju iväg jobbade, gick smärtfritt.. efter det åkte jag hem till mamam och hängde med hennes vänner & blev bjuden på goda saker att äta hah. när klockan började närma sig halv två kände jag dock att jag borde åka hemåt trots att jag inte var ett dugg trött

idag har jag mest tränat & suttit ute på altanen och njutit. och nu ska jag åka och jobba! tjohheeej från en trevlig tjej

ps jag ska flytta 1 augusti, alla kontrakt är färdiga :D

onsdag,

och så hade vi onsdag igen,
dagarna snabbar verkligen på! men det gör mig inte så mycket, har känt mig sjukt tillfreds och lycklig med tillvaron senaste veckorna!

igår började jag jobbade halv fem så innan det hann jag sitta och njuta i solen och läsa och äta frukost på ballen. mycket mysigt .. hann med storshopping på apoteket för pengar jag INTE har och ett försök till glass på brantan med maria också

idag har jag varit och myst hos mormor och morfar & även träffat morfars syster+man som jag inte träffat på säkert ett år. sen cyklade jag vidare och hämtade upp sanne hemma hos sig innan vi köpte lunch och hängde vid ån. hann även göra mycket bra grejer t ex fixat nytt syntest till min övningskörning så nu har jag ju näst intill körkortet i min hand! sen gick jag och sanne och spontankollade på en resa innan jag gick på mina nya favoritpass på friskis.

nu ikväll har jag och maria mest ätit asgod middag ute & lyssnat på historier från alla barn på vår gård om en tant som varit tvungen att cykla till akuten för att hon blev riven av en katt. det är typ blod överallt här dock vilket är lite disguuuus.

nu ska jag nog kolla klart på a walk to remember som jag började kolla på typ igår. och så har det kommit nytt hills-avsnitt så detta blir en ypperligt bra kväll!


tisdag,

haha min blogg vägrar komma fram. vad synd! skrev väldigt många roliga saker som ni nu aldrig kommer få veta, hehh

igår var jag iaf ledig så passade på att åka till stockholm och luncha, shoppa & fika med anna. var mycket roligt och mysigt! på kvällen gjorde jag och marro hemmagjord pizza som var hur gott som helst!

idag har jag mest jobbat, var aspigg när jag vaknade i morse så ska nog gå och lägga mig runt halv ett-ett idag med för då verkar jag ha fått tillräckligt med sömn. om jag har något att göra på internet vill siiiga! sen cyklade jag hem på en sjukt underbar otroligt fantastisk väg utan sand och grus. LOVE IT! bort med all grus på st pers - cykelvägen också så tror jag ingen mer kommer klaga! kom hem och dammsög lite, otroligt välbehövligt.. och gjorde middag med pepparrot, our new thing kan man tycka. älskar att jag lärt mig gilla det för det är såå smarrigt! sen var jag på träning och nu har jag mest duschat, kollat på despi och druckit te med maria i soffan. puss!

måndag,

hallå, va fasen bloggen!
jag har ju mobilbloggat idag haha. seriös! men så verkar det inte ha kommit fram. får se om det kommer annars kan jag väl berätta om min dag igen om ni vill det!

jag är glad idag för jag har fått hem kontrakt och bokat resa till gotland! tjobiidooo!

söndag,

nu är det söndagkväll och jag ligger i sängen. kvällssurfen är lika med favoritsurfen som vi brukar säga!

idag har jag mest tränat, vrickat foten (detta är ingen negativitetsblogg, men känner mig så jävla skadad just nu. orkar inte gå in på fler grejer haha men börjar fundera över min ålder. känner mig som 70+)
sen har jag skypat med anna & jobbat.

igår sen så fixade jag mest lite hemma och väntade på att min tvätt skulle bli klar överdrivet länge. sen blev det en fika hos rebecca innan jag jobbade.
idag träffade jag för övrigt ni vet vem på jobbet! heh vill ej skriva hans namn här. puss på er!

lördag,

heej kompisar!
nu är det helg, men det känns inte riktigt som det eftersom att jag jobbar.

men i onsdags och torsdags var jag ju ledig, och i onsdags vet ni redan var jag gjorde.. i torsdags var jag och fikade med saga & handlade med marro, efter det åt vi tacos och sen åkte jag och tränade. inte så nice combo, tacos+intensivpass..=spykänsla..

igår tränade jag med maria & anna och efter det var jag och lunchade med sanne. jag duschade ju där och här kan ni få lite exempel på vad jag glömde; shampoo och balsam, bh, tamponger.. osv. så jag gick bh-lös hela dagen igår haha. lite ovanlig känsla sådär. sen åt jag och sanne som sagt lunch, var och åt sushibuffé och jag slog personligt rekord.. åt så sjuukt många så jag höll på att spy/somna/dö. efter det gick vi på stan en sväng och sen var jag och jobbade

nu har jag precis ätit lite frukost/lunch, var på step kl 11 så nu lär jag ju kanske vara lite fräsch och duscha tänkte jag
trevlig helg!!

,


haha kolla på den här bilden, det är från när maria och emely bodde i åre. jag var aldrig där? så jävla lik mig?! trodde det var jag haha

vd



onsdag

heeej lovers!
läget?
det har varit en jättebra dag! för jag har helg vilket är lika med ledig både idag och imorgon! tjoho!
jag har varit och hämtat mammas cykel och hängt på lite olika affärer med henne. sen var vi och lunchade på gränby och shoppade lite. det var mysigt! kändisspot av ensam mamma söker-tjejen på lindex också

sen var jag i princip bara hem och bytte om innan jag och jill var och tränade. och efter det har jag mest duschat, ätit middag & varit hemma hos camilla (hon som jag förhoppningsvis ska byta lägenhet med) och druckit kaffe och pratat!

nu funderar jag på att 1, sova 2, kolla på the hills om det funkar 3, göra något ovettigt på internet..

puss på er och sov gott!


tisdag

heeeeeeeerrejävlar min träningsvärk idag alltså. haha kan knappt röra mig.
jobbade igår of cooourse. var sjukt trött dock, blev inte mycket sömn.. sen var jag på step och sm och sen lekte jag hemma hela kvällen, kollade på upplösningen av kommisarie winter och sen tog jag och maria en kvällspromenad till IKEA.

at this very moment väntar jag på att lite vatten ska börja koka.. intressant va? så att jag kan kirra min matlåda. nyss var besiktningsmannen här och kikade på lägenheten och det gick bra, vill skriva kontrakt n u u u!

sen tänkte jag ta mig ut i solen en sväng, ev åka hem till emely men får se om jag känner att jag hinner eller ej. sen jobbar jag ikväll. det var la min dag!

söndag

hahah, jag var så JÄVLA full igår! sjukt länge sen jag var så full. men hade skitkul haha. vaknade upp hemma, visste dock inte hur eller när jag kommit hem hah.  jag och maria var iaf på fest i hågaby typ. har dock mått oförskämt bra idag, uppskattar jag som fan!

valborg var jag jättelyckat, frukost hos rebecca & ekonomikum på dagen. på kvällen blev det pizza hos bella och sen kollade jag sanne och maria på film här hemma. spydde lite och somnade innan elva hah. så värt!

igår vaknade jag pigg och glad innan klockan nio. på dagen var jag och mamma till mormor & fikade. sen var vi och köpte en cykel till henne, på jysk & på ikea där mammi köpte lite grejer till mig. sweet. sen var vi på brandstation och fikade med bosse.  på kvällen blev det som sagt fezt & idag har vi mest hämtat våra cyklar som stod på stan, ätit på donken & sen kollade jag på film & tog en powernap. var förbi mamma och hjälpte henne med en grej & nu har jag precis ätit middag

pösspåer!
samt upp med bilder från valis!

RSS 2.0