tisdag

idag började min franska igen. det gick bra .. det var en norsk gutt där också. och anna såklart! wii ..öh.
efteråt var anna här och lunchade lite.nu är jag aptrött, längtar till ikväll när jag får sova. innan dess ska jag dock jobba och träna! see ya wiggahs

söndag

där svishade helgen förbi. gosh vad trött jag är. borde sova men min bästaste bästa vän tvingar mig att vara kvar. här är min nya jacka iaf, fast den är snyggare irl ..

kmjkjk llk

haha fan vad ful jag var på den första bilden

torsdag

hr fått massa gjort idag. jag är så duktig hoho.. sen var estelle här en stund, jobbade en supersnabbis och nu ska jag iväg och träna.. sen är det FREDAG! yess

pas de

jag har noll blogglust at the moment faktiskt.
my mind is somewhere else så att säga heheh

fortfarande tisdag

idag har jag varit på stan med anna och mikaela. impulsköpte dyr jacka. jag ärlikamed dum. men den var väldigt fin och så där. en jacka måste man ju ha. sen fikade jag och mikaela på hema när anna var tvungen att åka och jobba. sen åkte även vi hem och jobbade och nu på kvällskvisten har jag anna och emelie varit och tränat och sen har jag lekt hemma hos anna och duschat och så. för vi har inget varmvatten atm. eller värme. det är lite jobbigt men imorgon är det tillbaks igen!

igår fick jag koka vatten i vattenkokaren och tvätta mig i handfatet.. haha det var en rolig syn

HEJDÅ

tisdag

åååh jag har just köpt världens finaste jacka!

måndag

väldigt skön dag idag faktiskt .. har bara sovit, jobbat, tränat och kollat på lost.haha
jag lever iaf! nu ska jag sova!

ps

är nya facebook skitsegt för er också eller är det bara mig?

fortsättning på helgen

sov hos a på fredagen med andra ord, eller sov och sov. jag var skitrött, men kunde inte somna.. sov ungefär 1½ timme innan vi gick upp och kollade på satc-filmen. fick skjuts av robert hem för anders skulle åka och jobba och hann inte ens ta av mitt smink (ärligt) innan sofia och felicia hämtade upp mig och anna för att åka och handla godsaker inför kvällen. hade ju hoppats på att få sova lite under dagen, men icke! på kvällen var vi fyra plus freja och sandro hemma hos sofia och åt tacos och förfestade. hon bor på ett slott typ. det är sjukt .. typ 7 vardagsrum och 11 gästrum. helt sjukt. sen åkte vi ner till louise och satte oss på en bar .. haha gick till studio 44 men ångrade oss i dörren av lite olika anledningar, började skälla ut vakten för att jag var så arg hah. sen skulle några äta och då får jag ett samtal av emelie sm gått ocht agit ut pengar at thon är inlåstpå ing (banken) HAHA.. hon var inlåst på riktigt .. kunde inte komma ut, så det var bara för oss att börja ringa runt alla nummer vi kunde hitta, efter en låång stund kom det massa poliser och hjälpte oss som ringde securitas och sen kunde dom få ut henne. haha stört .. under tiden hamnade sofia och felicia i världens catfight med en 100plusare, fick en hel milkshake över sig och felicia flög som en påse ner i marken och sådär. läskigt

vi gick vidare till baren igen hah nej orkar faktiskt inte tänka tillbaka och beskriv utförligare .. jag och anna tog en taxi hem vid halv sex  med en skitäcklig chaffis som slickade sig runt munnen hela tiden. nejtack put that in lirre

antog att vi skulle sova hela söndagen med tanke på den ickeexisterande sömnen under helgen, men icke .. vaknade vid halv elva och låg och tog det lugnt innan vi gick till sandro och snackish lite och gick en prommis och köpte ost och kex haa. det var gott. det var bilfridag i söndags också så det var folk överallt som skulle vara ute och springa och leka på vägarna bara därför hah ..

sen gick vi hem till mig vid 18 och hängde lite ..sen var helgen slut! very nice helg .. väldigt.. nu längtar jag bara till nästa haha. men det är ju faktiskt måndag, bara fyra dagar kvar wawawiwa!


haha rolig lista

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
vi har väldigt roligt.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
du bara försvann!
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
det blir 6 euro var ;-)
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
B-)
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
E pavag nu! ;-)
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
men fuck you, anna ska inte med killen, hon kan väl nöja sig med hans nummer?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
haha jo det var icke meningen att tycke synd om mig o en timme mer eller mindre men det är principen..
8. Vad vill du höra mest av allt?
aaa jag dör!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
hej hottie!
10. Din romantiska replik?
Im british, and im a lord ;)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
är ni på nato?

söndag

jag vill så gärna berätta allt sjukt som hänt denna helg haha .. kommer aldrig orka.
inte nog med att jag inte orkar så har jag och anna pratat norska dygnet runt nu i två dygn. eller tre. eller så. det är väldigt jobbigt, alla bloggar jag läst nu har jag läst i huvudet på norska och jag måste anstränga mig för att prata svenska. haha alltså kanske borde sätta en "" på norska iofs. det är ju inte direkt norska vi pratar .. men ändå. nu har jag ändrat denna lilla text fyra gånger. jag har glömt svenskan. hahaha

i fredags var vi på au pair träff. särskrivning. hatar att skriva saker med "au pair" framför. förstår icke hur man skriver det? au pair-träff? är det rätt journalistiktjejer?

vi åt scones och hade det trevligt. sen skulle vi ta en öl, men hamnade på celticas happy hour och helt plötsligt stod man där och var lite småberusad då .. underdrivet. sen kom a och dom andra och jag och sophie åkte till natohuset då och hade väldigt trevligt. myspys. eller ja. dom kom väl kanske 12. vi åkte väl kanske 5 så det var väl inte riktigt på en gång. haha en väldig rolig händelse inträffade under kvällen för mig och anna men jag våger inte skriva den här nu när jag inte har något lösenord haha 


varför slutade jag med lösen ..

nej nu orkar jag inte skriva mer haha .. vi tar lördag imorgon. satan så trött jag är, måste faktiskt sova nu .. på riktigt ..

lördag

sov ej hemma inatt. jag har sovit i 1½ timme YEAHH nu kör vi igen!
haha har varit såå sjukt taggad hela dagen men nu börjar tröttheten smyga sig på.. en kaffe till på det här ni!
tjollahopp


TACK

KÄRA NATHALIE!  du har verkligen gjort min dag!
e sa just att jag fått brev .. jag trodde typ hon sa fel, för ofta jag får brev liksom! men JA det hade jag .. fy tusan vad fin du är vännen .. gud vad glad jag blir! tack tack tack!

golden shower

sitter här nytränad och nyduschad och nymatad.
håret är inte torrt, men borstat.. så nu ligger det inslickat längst ryggen och dropparna bara rinner längst hela ryggen.. fan vad skönt det är! HAHA inte.. usch det här är sån äcklig känsla så det är inte sant.

kvääller

VET NI!? imorgon är det FREEEDAG.. åh är så taggad för helg. ska väl egentligen ta det lugnt imorgon, men känner jag imorgon så som jag känner nu så blir det partaj .. wiha!

ehm.. jaa har varit hos anna en sväng och sen var vi och tränade och nu har jag snabb-doveat mig lite. jag är så jävl hysterisk när jag dovear för jag är rädd att det ska hinna sjunka in. oftast måste jag vänta tills jag blir kall efter duschen för jag blir så svettig när jag smörjer in mig. hoppas ingen sett mig någon. det vore pinit. juste, reb jag och sanna hade ju en dove-kväll förrut. såg ni mig då. ängelsmiley på msn.

thursday

toorsdag! jag gick upp 11 fast jag börjar 17. wawawiwa! jag är så bra ..
sitter påklädd och färdigmeejkad och väntar på sofia och felicia, mina nya homiez, vi ska åka till IKEA .. iofs är jag fattig som en kyrkråtta så kan inte handla något men det blir är rolig utflykt.. icke sant piger!? jag råkade dock krasha mitt fjärde par tofflor i förrgår med massa hår och skit när jag klippte micka så det blir nog till att köpa ett par nya. det får man! hoho vågar inte kolla mitt kontoutdrag.. hejpahejpa!

det går bra nu

vad snabbt denna dag har gått!
och vad snabbt denna vecka går .. underbart! förra veckan var nog den segaste någonsin i världshistorien, thuuumbs up for snabba veckor! o långsamma helger.. hiiigh five!

idag har jag iofs jobbat lång dag eftersom killarna går kort dag i skolan på onsdagar. sandro var här med v och r och lekte, så det var nice.

nu på kvällen har vi varit massa folk och fikat på cheesecake. jag drack dream banana tills jag fick ont i magen. det är milkshake med typ banan, kokosnötsgrej (tror jag?) och glass och allt mums gott i .. den är underbar. vi var typ 9 personer som tog den.. hiihhohoo

plannade helgen och sådär. ser bra ut! längtar till helgen, är ytterst partysugen!
(HAHA fyfan vilken äcklig rad.. åh! underbart! toppenloppen!)

imorgon är det imorgon det är helg! nu ska jag luckilucki på senaste avsnittet av gossip girl som lade av sist.

haah upptäckte nu när jag klickade mig lite i huvudet mitt att jag hade en bula. vet inte HUR många gånger jag slog i mitt huvud igår. det var skrattretande.. anna och mikaela var med nästan varje gång så till slut typ smygde jag med min smärta för jag skämdes att jag slagit i mig igen haha, kläänti


här är jag med min bula. heheh färgat håret lite i smyg hhehe

childhood

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/, om 5000 av er bloggare gör samma sak är vi uppe i 100 000 kr till Childhoods verksamhet redan idag. Kom igen nu!


kväll

och så var det kväll igen och om ni vill veta så har jag varit och tränat med mikaela och anna och kollat gossip girl.
det är tråkigt att skriva utan bilder!! GAHH


dag

nu har anna och mikaela varit här och fikat och jag klippte mikka. det var trevligt! snart ska jag jobba .. hoho vad gör ni en dag som denna?

irritation

det är ju lite smått irriterande att inte min väckarklocka funkar på mobilen längre ..
framför allt när man liksom inte vaknar förrän typ 16 annars, vad göra?

måndag

oj, idag kära vänner har ni varit heta på gröten. typ 35 ggr mer klick än unika sidvisningar .. vem är min stalker!?
jag har icke uppdaterat .. har varit kjempedålig på det på sistone. hoppas kunna förbättrish mig snarast!

idag har jag hunnit med mycket. jag gillar att gå upp tidigt! jag är ju ändå trött vilken jävla tid jag går upp på dygnet ändå så! träffade anna på arts-loi och så skrev vi in henne på min franskakurs. åh vad kul att hamna i samma grupp! jätteskönt faktiskt.. sen var vi och handlade och gjorde lunch och så. hann även med att städa mitt rum, byta lakan och köra en tvätt innan jag började jobba! jag är så grym!

nu ikväll har jag tränat och kollat på lost. nästa måndag kommer jag komma till avsnitten jag inte sett! det ska bli sköjigt mina vänner.

nej nu ska jag snart lägga mig nyduschad i min nybäddade säng. hur skönt är inte det på en skala? jag skulle säga 5 av 5 toasters.. hoho sanne blev du gla' nu!

söndag

HAHAHa ..



ehm. jag har faktiskt haft en helt underbar helg. den har varit toppen på alla sätt och vis faktiskt. skönt efter min deppvecka. på fredagen  var vi på au pair träff och efteråt följde anna med hit och myste och tog det lugnt. vi somnade typ vid halv fem efter några avsnitt av sjukhuset. haha yess jag har fått en sjukhushomie!

dagen efter vaknade vi vid halv elva är lika med ytterst lite sömn för en nathalie som sovit dåligt hela veckan. plöjde några avsnitt av sjukhuset, åt frukost och gick och shoppedishoppade på gb. sen hjälpte anna mig slinga mitt hår. det var sneeeeeelt.

på kvällen var vi på fest på natohuset! förresten kom tre tjejer 35 minuter för sent och 2 stycken 70 minuter för sent. ingen bad ens om ursäkt, INTE OKEJ era nya jäklar.. ofta vi ens väntade på dom.

alkoholen flödade och stämningen var på topp hela kvällen. sen åkte typ alla ner på stan förutom vi som skulle vänta lite och åka på klubb tänkte vi då. eller det var inte tanken från början heller men ändå. sen blev klockan typ 4 och det blev lite sent att åka in till stan kände vi ovana svenskar .. blev lite vattenkrig och truth or dare uppe i ett av rummen där alla låg insvepta som i kokonger av täcken. det var mysigt.

sen blev alla trötta så jag och en sweety norrman låg och pratade jättelänge och sen målade vi målarböcker. hehe det var ett tag sen man målade, kanske skulle man haft lite bättre förutsättningar. typ som en pennvässare och pennor som var lite "klarare" i färgerna, men det var skoj!

sov några timmar innan vi tog bussen hem i morse. det var en helvetesfärd utan dess like, vi gick på fel buss.. hamnade åt helvete, fick åka in till stan, ta metro, åka och byta metro och under tiden höll vi alla på att dö. vi hade också klänningar som nästan slutade på rumpan. hääppy times!

hann inte mer än hem innan jag stupade i säng och vaknade av att e frågade om jag ville ha middag. hoho
nidå, haft en bra helg eller?

lördag

fett med taggish på partaj!

så här glad är jag


ääääntligen

ÄNTLIGEN FREDAG!! ääääääääääntligen freeeeeeeeeeeeeeedaaaaaag!
blev så lycklig när jag insåg att jag inte var tvungen att jobba extra imorse att jag nästan frivilligt erbjöd mig att jobba ändå. åh lycka! berättade jag förresten att jag jobbat uppemot 5x så mycket som jag "ska" en del dagar denna vecka?

men det gööööööööör inget! livet leker! hahah förresten .. tycker det är töntigt att svara "livet leker" när någon frågar hur man mår .. haha man vill liksom va' lite tjääck (check, sjäck, skägg) och svara med något coolt. men du misslyckas! heheh jag har aaaaaaaaaldrig sagt så.. jag lååvar.

FREDAG IT IS! och jag har redan hunnit med och tränat, ätit frukost & lunch och gjort, okej inget mer.. men ändå!

kvällzing

okej. imorgon är det fredag.. tääääääänk positivt nathalie!
nu ikväll mår jag faktiskt lite bättre. men jag är så jävla slut. det är sanslöst. att vara fysiskt utmattad går liksom att vila bort. psykiskt är något jobbigare. 
idag när jag kollade mig i spegeln kände jag inte igen mig själv, ärligt alltså .. jag har aldrig lidit av påsar under ögonen eller liknande, har ALDRIG ens haft en liten påse. jag har knappt blivit lite röd under ögonen. när jag kollade mig i spegeln idag var jag blek. inte blek som i att jag inte sett sol, utan som om att blodcirkulationen inte fungerar. jag var helt LILA under ögonen. fick dock sluta 18:15 idag så jag hann med en träning på kvällen. tjejerna frågade hur jag mådde, sa att jag såg helt färdig ut. och då hade jag ändå conceal-at mig ett antal gånger för att se normal ut.
nej detta håller inte, men imorgon är det iaf helg. och jag grät tre gånger idag när jag jobbade.

annars var väl dagen bra. ehm.. eller något.

11 september

hörrni. även om det låter sjukt när jag säger att det var 7 år sen world trade center rasade.
OCH 5 år sedan anna lindh blev mördad, så är det faktiskt sant.

jag tycker alla ska skänka en liten tanke åt alla drabbade .. för att det hela är så ofattbart sjukt.


kväll.. igen

jag orkar inte leva i denna gråa bubbla längre ..
jag ska aldrig mer skratta ..
fan vad ful jag är när jag skrattar förresten
  

kvällzing

har jobbat hela dagen. blev väckt 07 i morse. skulle egentligen börjat 16. sånt gillar man ..
var och tränade med anna, passet var ganska kul. det var ju kul.
denna dag har sugit getballe.
köpte en kalender idag. råkade köpa på holländska. jag hatar holländska. franska är iaf fint. fanns inga agendor med spiraler. man skriver så fult när man måste trycka ner bokhelvetet. förstår ni vad jag menar. hejdå imorgon är det en ny dag.

grinpause

åh jag vill bara grina just nu..


(en tår)

argghh

varför syns inte mina kommentarer!?
varför har jag så ont i huvudet att  jag vill gråta!?
varför har jag varit så jävla grinig senaste två dagarna!?
neej gud let me out of this ..

MAAT

fan vad jag skriver om andra bloggar idag förresten.  men eftersom att många av mina vänner också är matmissbrukare så får jag skriva detta. läste igår i en grymt tråkig blogg.. hehe nej inte den larviga kopian utan jag försökte vara rolig. aja, jag läste iaf att han hade köpt glass. men han åt den inte, för han var inte sugen. och en annan blogggirlyy hade köpt chips igår. men hon åt dom idag istället, för igår var hon inte sugen!?

skitsamma om man är sugen, man käkar väl ändå? det är väl alltid gott? eller vadå o-sugen, man är väl alltid sugen på goda saker? nä someone plzz explain


mmhm maaaat *dregglar*

kvällsbloggiiZz

men gaaaaaaah .. nu kan jag inte lägga in bilder längre på den här jävla bloggen! inte samma problem som förrut, utan det händer bara inget när man klickar på klick-knappen.. jävla skitgrej. jag ska byta till metrobloggen nu. eller devote. hehehe naaaaaaaaaat ..

tråkigt med inga bilder. jag som hade tagit värsta snygga bilderna på mig själv i bikini. ah men okejrå.

just nu sitter jag i min lilla rosa dress. den är så söt. jag känner mig så fjollig i den. nästan så jag måste tvinna håret mellan fingrarna ni vet. heheh
kör fullt ut med illrosa nagellack och rosa tofflor. högklackade. haha skoja. såg ni att dom har det i satc när dom har "myskväll". noterade ni även hur många gånger carrie hade på det där svarta nitbältet? tyckte det var lite larvigt faktiskt. så snyggt var det absolut inte..


gömman

är det verkligen bb som skrivit senaste inlägget i hennes blogg? ytterst osammanhängande tycker jag .. kanske är det assistent-emelie som får slita hårt för pengarna eller så är hon full. eller trött.

nollett

vet inte riktigt hur jag ska skriva detta för att det inte ska låta fel ..
men tankarna dök återigen upp när jag läste en kommentar på my homies blogg där det stod ungefär  "vi finns kvar när du kommer hem"
rebecca är alltså utomlands och skrev att hon hade lite hemlängtan och fick en stöttande kommentar. so far so good. och jag vill inte på något sätt skrämma dig, men nu när jag varit borta i ett år så tänker jag lite annorlunda än innan jag åkte, om jag ska vara ärlig.

jag undrar hur många som sa till mig "du behöver inte oroa dig, vi alla finns kvar när du kommer hem" eller en annan  "jag hälsar på, jag lovar" eller den härliga "jag ska skriva massor av brev!" förlåt mig, men in your face, 'kompisar'.

egentligen är det nog bra att åka iväg, man får rensa lite bland sina vänner. jag stödjer inte riktigt tankarna runt att man ska vara vänner för att man är vänner. om ni förstår vad jag menar. en vän kan man inte riktigt bara göra slut med, dumpa och gå vidare .. det är likzzzom lite annorlunda.

dealen med att vara kompisar för att man är rädd att vara ensam fattar jag faktiskt inte heller. to be honest är jag hellre ensam än umgås med någon som kallar sig för vän men inte beter sig som en.

man ska inte behöva "acceptera" saker med en kompis .. då finns det bättre människor att umgås med, jag lovar! ser ej heller någon anledning att vara kompisar bara för att man alltid har varit kompisar.

delete, delete .. nej men ärligt. oavsett hur länge ni är borta mina kära vänner, så kommer inget bli som förr .. men se det positivt istället, dom som finns kvar när du kommer hem, det är dom som är värda att ha kvar. (ja nu kan ni andra fuckers ta åt er, sannorlikheten är större att jag syftar på dig, än att jag inte gör det)

söndag

i morse var tanken att vi skulle till marknade och kika. men när jag slog upp mina blå stod regnet som spöööön in the backish så vi bangade. istället började jag min dag med x antal avsnitt av sjukhuset (som jag förövrigt gråter till varenda jäkla avsnitt nu för tiden) och sen kom anna hit och lekte lite .. vi färgade hennes hår och kollade på singing bee och lite så. sen blev det lite spontant sushimiddag för oss, vilket var guuuudomligt gott .. var jättesugen på det hela gårkvällen och äntligen fick jag det, ååh då gillar man livet. jag och anna hade sen en liten wasabi-contest.. eller ja, det var väl ingen tävling egentligen utan snarare lite jack ass-inspirerat. sen fick vi sjukt ont i magen och kunde knappt röra oss och lyssna på det värsta av allt.. hahaha.. sen fick vi mens! whatta liksom .. haha till saken hör också att annigirl käkar minipiller haha, sjuk grej.

jaja, när vi kunde röra oss och sminkat bort alla tårar vi gråtit pga le wasabi rörde vi oss mot cheesecake där sophie, emelie och en ny au pair, anna, var. mikaela joinade for a second innan vi drog till kinepolis och kollade bio. tanken var mama mia.. men den har inte premiär förrän 10 september (lite roligt att sverige har premiär tidigare än övriga europa, blir lite rörd i hjärtat..) men sen blev det sex and the city som både jag och anna redan sett på samma ställe, men det gjorde absolutely nuuuthin!

nej, slutbabblat .. säger ju verkligen inget roligt. varför är ingen på msn och får mig på skratthumör?
jag orkar inte ha mens.


( WASAB I)                                    ( MENS)

dagens daaag

vaknade helt pigg och mådde bra! det var ytterst skönt faktiskt. brukar inte hända sådär superofta en lördagmorgon.
hookade med anna runt 15 för att åka ner på stan. skulle köpa höstskorna jag har spanat in men dom var slut. irriterande, yes. köpte iaf min lilla söta paris hilton-rosa-plysh-dress. me like! hittade även en snyggo halsduk.

ikväll har jag barnvaktat och kollat på borat. haha så jävla rolig film.. meee like!

lördagmorgon

ja vad hände igår då? haha .. vet inte vad som händer med våra utekvällar längre.
men kvällen startade med första au pairträffen denna höst, det var väl sådär .. lite stel stämning, massor av nya som knappt vågade prata (förstårligt) och som skakade hand som en död fisk (inte okej.. INTE).
efteråt blev det lite ombyte och preparty hos sandro. en av dom nya tjejerna hänkade på, hon var väl charmig på sitt vis .. men något speciell.

jaa kvällen var väl en blandning av det mesta, polisen kom på förfesten, folk skrattade, grät, tjurade, bråkade, gjorde illa sig, mm men det var sköj!

nästa helg vankas NATOfest .. det om något ska bli riktigt skoj.

hethethet

hittade en så jävla snygg bild på någon av ohlsen-tvillingarna. haha alltså motivet då. eller ja.bilden, whatevAAAHH
nu ska jag ner på stan med anna. smell ya latah dude



uppe med tuppen

nu är jag vaken, frukostäten och färdig.. ska sticka och fika med en ny au pair och sen träna med henne och emelie på ett nytt ställe i maalbeek, åter komm er girrls!

frågan är

vart nathalie är på den här bilden? (hellberg alltså, jag har inte blivit scizofren. och jag är ju tom med på bilden, hihih)
just ja, det var ju den gången du hookade jude law och fick ligga.


annars är det ju en rätt härlig bild skulle jag vilja påstå. eller ja, en fin bit helt enkelt.
haha snacka om att använda fel ord vid fel tillfälle.

normal dag

förresten, är idag min första "normala" dag sen jag kom .. när jag jobbar sådär skönt och har tid att göra andra roliga saker. så anna var här på lunch och sen kom sandro hit på en kaffe. och nu ikväll har jag och emelie varit och tränat. passet var skoj! det är ju skoj! heheh

och imorgon girrrls, då är det fredag.. då sätter vi på oss våra juicydressar. haha nää.
men imorgon är det fredag och årets (säsongens snarare?) första au pair träff hålls .. en fredag kl 19, se vilken fin tid va! hm, vi försökte lägga fram förslaget att vi kanske kunde hålla träffarna lite längre så vi kunde förfesta på kyrkan, men vi fick bara vara där till kl nio. jaja, det löser sig.. det göre alltid!

idol

ikväll har jag kollat på några klipp från idol.. endast dom som gick vidare dock, tycker det känns lite 1993 att vara med och skoja lite i idol och vara lite rolig. that's not my cup of tea helt enkelt ..
.. men något som är min kopp te är dom där söta små killarna som sitter och sjunger och spelar gitarr. jag blir helt seriöst lite småpilsk, mjaau

hemmafru

har varit vaken sen halv elva, varit och handlat och bakat bröd. haha vad händer!? okej att brödet var shake&bake-grej men anyway. jag är så husmorlig .. SHAAAO MEEEI!!!

slängbortett

alltså, kan alla vara vänliga att rensa sina profiler på facebook!? nyss var jag inne på en sida där jag var tvungen att vänta så jäkla länge att jag typ hann gå och lägga mig innan sidan hade laddats. vad fan är grejen!? nån slags spärr mot att folk ska palla snoka eller!? tönterier.. RENSA säger jag ! bah sådär!

vilken tur att jag får kommentarer av okända människor om att IDOL har börjat. det är ju inget jag får missa! springer till tvn nu.

smööörja smöörja smörja

vilken tur att jag kunde glädja er med mitt förra inlägg. ska jag vara helt ärlig försökte jag inte ens vara rolig, men ändå fick jag er att skratta?! haha.. kan ni berätta åt vad? åt befrielsen från naglarna!?

idag kände jag att nu är det nog. jag har nog aldrig varit såhär blek i augusti (okej det är september nu, men var lika blek för tre dagar sen) någonsin. så idag var det dags. när jag kom hem efter träningen skrubbediskrubbade jag kroppen min och sen.. barapapapa! smörje in mig med dove.. okej jag VET att det är september, men jag var tvungen.. åh vardagslyx .. hehehe

tredje september

hörrni girrls, vet ni vad jag kom på. i förrgår skulle jag och björn varit tillsammans i fem år.. HAHA tänk om det var så. vad sött.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att roa er idag ..
jag och maria pratade dock om det igår, att ibland blir man bara glad när nån uppdaterar oavsett om det står något pissointressant. ja det kanske bara var vi iofs. heheh, men iaf ..  jag tänkte informera er om att jag klippte av mina naglar igår. visst är det en skön känsla så sääääg? man är extra känslig där nageln har suttit så man blir hela tiden medveten om att något hänt där. och jag känner någon sorts "bra"-känsla när jag klipper naglarna .. det är sant. typ som att jag tar hand om min kropp. heheh

nollnoll

förresten! jag köpte en ny tandborste häromdan. min gamla var så mjuk och jag gillar ju att ha något hårt i munnen.. heheh ..
nejdå. men tandborstar ska vara hårda så det känns rent och fräsht tycker jag! så jag körde till med en tandborste som det typ stod supermega deluxus hård på. tänkte att det måste ju vara något för mig .. det jobbiga är bara att den är så hård så jag får ont i hela tandköttet när jag borstar. men det är ju skönt det också! heheh hårt ska det va. baj


träääningsvärk

jaa det hade hon. åh vad skönt haha.

jobbat har jag gjort idag, halvdag så det var lugnt. likaså imorgon men torsdag och fredag är det lugna gatan igen, great!

fan vad datorn är seg då. ser inte ens vad jag skriver .. ehm. hoppas jag skriver rätt. jag hatar dig *wg34*TG'** nej jag skoja bara. haha det var inte en skul.

har varit och fikat med lite girrls nu ikväll. vi ville ha något latteliknande och hittade något snarlika på menyn när vi frågade om hjälp. skillnaden var att det var ungefär 1/7del kaffe i mjölken. smakade sådär skulle jag påstå. joråsateee

jesus is my homeboy

åh vet ni vad jag hörde häromdagen. för er som är jättereligösa är det tillåtet att sucka och skaka på huvudet åt hur dum jag är nu. nu.

okej så här lyder talesättet. "den som är utan synd kastar första stenen"
av någon anledning så tog någon upp det på förfesten i fredags och anna berättade om hur vackert hon tyckte det var. vi andra fattade ju inte så mycket men log väl för att vara snäll ni vet.
så igår när vi var och fikade kom detta på tal igen och jag frågade sophie, som hänger på kyrkan jämt och ständigt, vad det kom från. så berättade hon .. lyssna nu .. och låt tårarna flöda.. det ääär tillåtet. ungefär så här var det: random tjej har sex före äktenskapet och byborna ska stena henne till döds för denna förbjudna akt, men då kommer jesus och säger "den som är utan synd, kastar första stenen" alltså ååååååh :') börjar nästan gråta igen.. såå vackert. kurrkurr :')


killer

muhaha, härligt att ni uppskattar min brutalitet. dom ska tas dom där jävlarna!
okej men nu uppdaterar jag så att den ack så hemska bilden försvinner nattiZ, blir du glad nu!
 kanske ska slänga in en till bild på mig när jag är svullen..heheh vad säägs.


faan illa mår jag också. inte nog med att jag nästan födde en unge här på stengolvet nyss så håller jag på att spy nu också. och det får jag inte. faktiskt. jag försökte lite i lördags så vi skulle bli hungriga men det slutade med att det kom lite blod. nu är det verkligen slutlekt haha. spynattis heehhe

igår drack vi 50kronors cola på cheesecake.

och jippieyyey idag började friskis så självklart var vi där och kämpade. passet var tråkigt men fick höra i slutet att det bara var en vikarie. ja då blev jag glad i min lilla järrta.

nu är mördar-jobbar-veckan slut och j blir stor och börjar första klass imorgon. jag är lite stolt faktiskt, heheh

gigant

dödade just en spindel på mitt golv. tog ett papper och helt kallblodigt splashade jag ihop honom.. hehehehe



RSS 2.0