torsdag

hr fått massa gjort idag. jag är så duktig hoho.. sen var estelle här en stund, jobbade en supersnabbis och nu ska jag iväg och träna.. sen är det FREDAG! yess

Kommentarer
Postat av: rebecca

inte sur? du låter så. och det är onödigt tycker jag, för vi är kompisar och då behöver du inte använda en sådan ton. istället kan vi väl prata om hur man bäst löser sånt här eller om det finns nåt annat alternativ eller om det är bäst att avvakta. sånt som kompisar pratar om.



för visst har jag vetat hela tiden att du vill komma den veckan, men jag har INTE vetat att det är samma vecka som min bror har höstlov och därför eventuellt skulle vara den bästa veckan för min familj att komma. och som du sa - familjen har första tjing.



om du vill kan jag fortfarande höra av mig så fort jag får besked, men det får du bestämma ifall du fortfarande tycker att det är någon idé. puss

2008-09-26 @ 16:32:08
Postat av: rebecca

nu har jag iaf pratat med min mamma och för henne spelar det ingen roll om hon kommer på höstlovet eller inte, eftersom hon ändå måste försöka komma över en helg. så om du vill så får du komma hit v 44. men nu kanske det inte går längre?

2008-09-27 @ 15:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0