söndag

förfestade hemma hos sandro igår med andra ord. väldigt trevligt var det att sitta där på balkongen i värmen och bara njuta och dricka hallonöl. det tokfestade i huset bredvid så någon timme senare hade någon varit in där och hämtat 1½ liter martini, det gillas. av dom som gillar martini då!

åkte ner på stan, hann utav outgrundlig anledning med sista metron.. har inte hänt på evigheter och det var ju ytterst skönt. gick till orileys och dansade lite och gick till le you. men när vi betalat och allting så kommer inte killarna in. ja så är livet i bryssel.. vi fick iaf tillbaka pengarna som tur var.

gick till planet och sen avslutades kvällen på sultan. fick skjuts av jeff hem, taaaaaack! plus att jag åt kebab igår! icke bra nathalie men jag var ju tvungen, var ju första helgen ute i bryssel på jäättelänge men det gick nog bra, åt bara sallad på dagen igår så


 

my homeboy och nån rädd tjej

pääärtey

har varit nera på hema och fikat med anna och emelie. druckit urgod café glace och pratat massor, åh vad skönt att hon är tillbaka i brysselland! nääjz.

nu har jag precis målat naglarna och ska väl sminka mig snart, sen väntas förfest hemma hos sandro och sen utgång.
hääppyyy timeees!

kväller

imorgon kan jag ju sova hur länge jag vill, så varför är ingen inne på msn och har skoj med mig? jo för folk har ett liv och är inte hemma en fredagkväll. och ännu värre, mina vänner är MED varandra och har superskoj och sanna upplever just nu sin sista utgång i uppsala för i år, typ. hoppas ni har skoj fräändz

själv har jag varit på mappa med emelie, estelle, sophie och sandro och druckit öl. framboisen. åh vad underbart gott det var

imorgon är det lördag!

latah

godnatt katt.

tjugotvå

ikväll känner jag lite så att jag inte behöver stressa mig i säng. det är ju liksom fredag imorgon och även om jag vill dö eller döda någon annan för att jag är så trött imorgon så kan jag ju iaf tänka att "imorgon får jag sova ut". bara det är ju en befrielse i sig.

imorgon är för övrigt familjen bortbjudna på middag, så kan ni ge mig lite förslag på vad jag ska äta är ni snälla? något gott tack som går att göra till en person lirre!

nej nu ska jag plöja igenom några avsnitt av sjukhuset. hörs kanske sen folks

slutjobbat

oh finally har jag slutat jobbat. jobbat 8-19 idag. KÄNN PÅ DEN! o haft åtta killar i huset.. höwhöwhöw. en av killarna var dock en au pair. han var trevlig! han kom från västerås

nej nu ska jag kolla igenom alla bloggar. åh vad det är skönt att inte sitta vid datorn på dagen för att sen sätta sig här och få en fräsh uppdatering och maaassor att läsa.
låter som et psyko

trött kväll återigen

yo nathalie här. neej är det sant, vi gick ju in på din blogg

alltså jag är så trött så trött. ska gå och lägga mig nu och igår gick jag och lade mig ännu tidigare. sjukt långa dagar, men imorgon ska vi åka på lite utflykt och så skavi ha lite playdates på eftermiddagen.

idag har jag och emelie +barn och nath+barn varit på ett flygplansmuseum, det var lite skoj! efteråt åt barnen mellis i parken, varsågod för les information!

ikväll har jag äntligen träffat mikaela! var och fikade med henne, emelie och thomas på la terasse och hade det mysigt. lite kallt att sitta ute nu faktiskt. förstår inte, det är ju bara augusti ..

lite bitter och avis kan jag väl erkänna att jag är, alla där hemma får ju gå på säsongsavslutning på birger och här sitter jag som en gammal rucka och ska lägga mig och sova. jag hatar att sova! eller snarare , jag älskar att sova! men jag hatar att sova när jag inte får sova hur länge jag vill. jag tror fanimig jag hellre är uppe hela natten. ska nog prova nån dag. typ imorgon.

nej nu blir det sängen, jallabajj!

tröttsamt

det är jobbigt att vara en arbetande kvinna. eller ja, att jobba 100%. jobbar gör jag ju. eller jag tror nog jag jobbar typ 130% at the moment.

trött är jag iaf och efter två avsnitt av sjukhuset tänker nathalie nu gå och lägga sig. hejpa!

ps. vet ni att jag blev undersökt flera gånger av Urban på "sjukhuset" när jag låg på akuten? höhö jag är typ känd juu

tjugotre;tjugonio

godnatt kompisar. nu ska jag försöka sova. en ny dag imorgon!
eeh

it's been a year

idag är det den 25 augusti. igår var det med anda ord den 24 och det var då jag åkte till bryssel för första gången förra året. jag har alltså varit borta i 366 dagar nu, konstigt .. tycker ni det känns som det?

idag var jag uppe klockan 8 för att jobba! killarna har inte börjar skolan än så det blir heldagar veckan ut. vi mötte iaf upp emelie plus barn i en park vid schuman och lekte lite idag så det var skönt.

imorgon blir det playdate med nath och eventuellt bad på poseidon. får se hur det går!

förövrigt ringde E mig idag .. jag kunde inte prata då för jag jobbade och bad han ringa upp senare, men kan tänka mig att han hade fullt upp då, så att säga, HEHEHE

MAAT

ops glömde skriva vad jag ätit.
skittråkigt jag kommer nog sluta göra det här haha

1 tallrik suryoughurt
2 äpplen
1 banan
1½ portion morotssoppa
1 knäckemacka med kalkon


PS jag har inte druckit alkohol på hela helgen!

trodde att det var för kallt

trodde att det var för kallt för myggjävlarna så här års men tydligen inte upptäckte jag när jag vaknade med sjukt många myggbett. kliar som fan gör det också så ni vet.

jag gör verkligen ingenting just nu. roa mig någon!?

wanted

har precis kollat på filmen wanted. en skjutfilm, vet inte varför jag ens fick för mig att se den haha. men bra var den! och angelina jolie är snyggo som vanligt!


frukt vs chips

  VS

åh kom till mig frukten jag är inte ett dugg sugen på chips, jag låååååååvar

MAAT

föörresten! nu har jag ju börjat med mitt nya liv så jag funderar på att skriva upp det jag ätit i bloggen för då skäms jag ju om jag vräkt i mig typ 16 mackor och ett halvt kilo oboy. säkert skittråkigt för er men ni behöver ej läsa in that case!

youghurt och flingor
2 bananer
2 nektarier
potatis, kött, sås, tomater, morötter
thé

looki looki, inget kaffe!
och dom brukar säga här hemma att man ska äta 5 frukt/grönsaksportioner om dagen och det ska jag gå in för nu! ni ser ju mitt fruktlast idag .. jesus liksom

kväller

brr jag fryser .. kallt är det här skall ni veta. inatt sov jag med strumpor och en extra filt. FAKTISKT .. it's tru-u-u-e.

har precis kommit hem efter en tretimmar lång fika med emelie på la terasse. jättemysigt att träffas igen och vi hade massor att prata om. estelle kom även hit idag på dagen och hälsade på lite. nu börjar det kännas lite mer normalt igen. och på måndag kommer mikka. och på fredag anna. grääääjt!

lördag

jaha, vad ska jag skriva om idag då? eller liksom .. nu. ehm. ja kanske onödigt att uppdatera tyckte ni? ja det tycker sannerligen jag med

här får ni en bild på mig när jag äter mat, hehehe nu blir ni sugna va!

jjj

lay all your love on me

ja FOLKS vad gör man en fredagkväll som denna? jag har tvättat en maskin, och kan inte tvätta nästa förrän minst hälften av föregående maskin har torkish .. så det kan jag inte heller göra! duschat har jag gjort, målat naglarna har jag äääntligen gjort och när min ende vän sanne valde krogen framför mig insåg jag att mina dagar var räknade. hehe pfht

men jag har faktiskt packat upp min väska. yeeh guldstjärna till dig nattis!

väääätni. jag var lite rädd idag när jag flög faktiskt pga madridhändelsen. läskigt jöh. det är nu ni nickar.

på tal om flygning så köpte jag äntligen le lovely puder på taxfreen idag. inhandlades även lite annat smink och puuff där var pengarna borta. jag köpte t ex den näst mörkaste touche éclat-grejen .. OCH dom hjälpte mig. det var som att dom trodde jag var en person med lite mörk hy. typ som emely eller jill. ack ack vad fel som hade. så jag kommer se ut som en fjortis i vinter! wii mee like

without


jag och nattis osminkade


back in brussels

två flygresor senare sitter jag nu här i mitt gamla rum i brysslan. känns bra, men lite ensamt just nu när jag vet att jag kunde myst med nathalie och sanna om jag vore hemma. men det känns bra! it's all good in the hood jao.

har förövrigt inte ens sovit tre timmar i natt så jag undrar när jag kommer däcka ..

och det kändes skönt att börja jobba med att L frågade "varför ska du bara stanna ett halvår?" "jaa.. jag vet inte. vill du att jag stannar längre?" "ja.. för mig får du stanna hur länge du vill" och J tillägger "för du är verkligen en bra barnvakt" puss gullegrisar

kväll

har varit nere på stan och fikat med nathalie, rebecca och sanna nu en sista gång innan jag åker. vi hann med både panini och café linné och nästan se ett rån, heheh

ja hörrni, imorgon åker jag tillbaka till bryssel igen med andra ord. väskorna är nästa packade och ipoden laddad. ska spendera fem härliga timmar på köpenhamns flygplats också så blir nog lite småshoppning innan är jag rädd för.

vi hörs när jag är framme mina vänner! kram och puss!


sexton nitton

och så var det torsdag då. är lika med en dag kvar till jag återvänder till bryssel.
känns helt okej faktiskt, har varit här så länge nu och omväxling förnöjer som det så vackert heter.


regnar ute gör det också. och sanna har åkt till jobbet. har precis kollat på 100 girls. trodde jag sett den förrut, men icke. den var inte så bra. ni vet sådär bra så när man i slutet bara önskar att den ska ta slut så man får göra något annat. ungefär samma känsla som jag fick när jag såg ps i love you. hade hört så mycket bra om den och tårarna skulle falla, yaddayadda.. men jag tycker den var astråkig. tråkig, fjantig och låång.

inte var det mycket folk ute igår heller! man trodde nästan det var ett skämt men dom öppnade andra dansgolvet och det var ju fullt så lite folk måste det ju varit. folket kanske var på people. hehehh

näej, men känslan var att det enbart var 90tjejer där. och 90killar. alltså inget för mig. inte ens något för lammkötts-nattis. då äre illa! det enda jag tyckte var att dom kunde åka hem och lägga sig för dom ska minnsan till skolan idag. TAKE SOME FREAKIN RESPONSIBILITY!

done

ansiktet är sminkat, håret fönat och snart är kläderna på kroppen.. nu sticker jag iväg på förfest och sen finns vi på birger!
jalla bajj!


blekning

när jag var hemma hos sanna sist så färgade jag hennes hår, här kommer för-och efterbilderna.

hh

onsdag

och vad härligt det var att ligga kvar i sängen när resterande familjemedlemmar åkte iväg till jobb och skolor. mjau.

gick och hämtade ut min härliga skatteåterbäring på banken och sen jag gick till glitter och mötte upp emely. köpte mig ett par finfina örhängen för det fenomenala priset 29kr. kändes helt okej! sen gick vi och lunchade på subway. mötte upp nathalie som varit på arbetsintervju gjorde vi också. fick med mig en mysig luvtröja från Carlings och den där kortarmade svarta tröjan från gina också. så nöjda och glada traskade vi till systemet för att fylla våra påsar innan vi tog bussen hooome


sevärt

åh nu har vi varit och sett mamma mia! jättemysig, SÄ DÄN!
det satt två tjejer bredvid oss i biosalongen. det var ungefär 10 pers där och ändå sätter dom sig precis bredvid oss. alltså jag kanske är väldigt svensk, men varför sitter man inte hellre ensam med dom man valt att gå på bio med?

är precis hemkommen, jag och emely traskade hem och idag var det faktiskt ganska varmt ute. har ju kännts som höst nu ett tag.

här är min favoritscen i filmen


(som att ni brydde er)

tisdag

det känns lite halvskumt att inte ha en lösenordsskyddad blogg faktiskt. droppar in lite random kommentarer och varje gång blir jag lika confused haha.

nu har jag kletat in ansiktet mitt i smink .. eller ja, kletat och kletat ska jag nog inte säga. duktiga jag använder nästa aldrig foundation längre.  och om knappt en timme ska jag ta buss ner på stan och hooka upp med lite friends. det var grymt länge sen jag åkte lantisbuss faktiskt. grymt. haha

förresten, vi ska på bio också! mamma mia ska vi se. har hört att den ska vara så bra so it better be!


yes

hhh

fishbowl

nu ligger en portion fiskbullar och ris så fint, så fint i maggen min. fiskbullar är så sjukt underskattat. namnnamngott ju

uppe med tuppen

okaj, inte riktigt va. men jag har varit vaken en stund nu faktiskt. känns som att jag inte sover bort dagen .. haha. ni tycker nog att jag är sjuk nu va, men igår vaknade jag liksom halv tre och fick lite lätt ångest. före ett är bra med andra ord!

så vad göra idag? ehm .. ikväll ska jag till min mor igen iaf.

singing bee

nääääämen! nathalie har uppdaterat sin blogg, igen tänker ni .. jajamensan! only for you! vet ni vilka som ringde mig idag. en tjej som höll i singing bee. ni vet, mitt favoritprogram. fick lite små panik och trodde att någon anmält mig i smyg och visste inte hur jag skulle ta mig ur situationen. men så var inte fallet insåg jag innan svettpärlorna hunnit bildat en pöl över min läpp. phu. jag hade deltagit i en tävling på tv3's hemsida om någon jacka. och jag kunde alla svaren och hade kommit vidare i tävlingen. okej tillåtet att skratta nu. ofta jag för det första är med i en tävling över internet och två, ofta när priset är en jacka? okej, tävlingen gick iaf ut på liknande tävlingar som i singing bee och jag ville helt enkelt bara visa mina skills

men iaf, nu har jag gått vidare och har vunnit publikbiljetter till detta avsnitt som spelas in på torsdag och i pausen lottar dom ut jackorna typ. haha undra om jag får vara med i tävlingen om jag inte kommer dit? blir ju lite halvsvårt när jag inte äger ett körkort och alla jag känner har singing bee på top3 av hatprogram. well well

singingbee_240.jpg

en gång till

fan vilken grym bloggare jag känner mig som just nu. det är som att jag vill skriva av mig för dessa månader av frånvaro. fast det är ju ingen som vet att jag skriver det här. heheh vad skoj det kommer bli när ni upptäcker denna och tänker "men hallåå töntnattis som bara skriver i smyg" ungefär som att ni inte klarat er utan att läsa om mitt fabulösa liv. tror ni det finns ett ord som heter fabulös? ofta finns det ju såna där halv svengelska ord som användes förr i tiden. fabulös fabulös fabulös

tog mig just en hårdbrödmacka med ost hörrni. jag valde mellan hårdbröd och sånt där rostbröd som är lite halvbrunt. eller ja man kan ju intala sig själv att det är lite halvbrunt. är säkert bara lite brunt socker i för att det ska se nyttigare ut. men iaf jag tog mig en hårdmacka för att det är nyttigare, oh jag längtar till mitt nya liv börjar. det börjar på fredag. eller ska vi säga måndag. hehehe nej nu skojade jag med er, men på lördagmorgon börjar det. lovar. hoppas jag kan hålla det med tanke på att friskis inte kör i gång med vanliga schemat förrän typ september. vi håller tummarna

fan vad jag är dålig på att hålla mig till ämnet. hårdbrööö var ju le topic .. äter det i denna stund och försöker, verkligen försöker att inte smula ner pappas tangentbord. det går sådär .. hoppas det inte ramlar ner någon elak smula mellan tangenterna nu på pappas lilla jobbdator för då kommer jag nog få smisk .. och det vill man ju inte, hehehe

eftersom ..

okej, eftersom att jag inte har något att göra så kan jag ju berätta för er som inte visste om vad som hänt för någon vecka sen på björklingebadet här i uppsala. ja ni vet, ungefär 20 minuter från våra hem, jepps. några idioter till människor hade satt ner några stålrör på botten längst med bryggan. av vilken anledning? you tell me.. ingen aning, men förstår ni hur sjukt det är?! vad fan får man ut av en sån sak.. jag fattar verkligen inte.


bilden är fejkad.

kväll

idag har jag och sanna prommat i över 1½ timme, vi är bra! sen hade vi inte något mer att säga varandra så jag gick hem .. höhö icke. gick hem och duschade gjorde jag iaf, och sen var jag bjuden på avskeds-middag för mig och sanna hos familjen lindqvist. vi åt kräftor och hade ett hejdundrande partaj!

nu är klockan över ett och jag borde väl som resterande människor sova .. men jag är liksom inte trött. inte för fem öre. vad göra?

måndag

nu ska jag sätta mig och leka med designen, om jag orkar .. brukar ju ta ett tag och jag brukar bli halvt galen på köpet. we'll see.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0