!!

älskar mitt liv!!



..

f:X\to Y är en tvåställig relation RX\times Y sådan att \forall x\in X\ \exists y\in Y(R(x,y)\land\forall z\in Y(R(x,z)\rightarrow z=y)).

vi hörs på fredag.

skärtorsdag

MEN HEJ VÄNNER! nu blev ni glatt överraskade va? ser att ni fortfarande klickar in er. sorrii att jag inte uppdaterat på överdrivet länge men det har hänt lite jobbiga saker plus att jag har haft sjukt mycket att göra! men nu jävlar ska jag försöka uppdatera åt er varje dag!

förra helgen bjöd sannas på skit-jävla-god tre-rätters-middag! det var mysigt men blev en rätt tidig kväll som alltid nowadays haha. på lördagen var jag och mamma på lite äventyr & avslutade med en lunch på stan i solen. på eftermiddagen var vi på spinning på friskis och på kvällen firade vi gabriel hemma hos mamma. åt den godaste efterätten jag någonsin ätit i form av cheesecake med block+vit choklad och passionsfrukt typ. indescribable. på söndagen var jag och jill och tränade och på kvällen jobbade jag. lugn men skön heeeeeeeelg!
veckan har segat på.. skrivit PM hela dagarna och efter det direkt slängt mig till jobbet och inte kommit hem förrän mitt i natten. mitt i allt gick även min cykel sönder, ytterst olägligt men sånt som händer (lite för ofta när det gäller mig och min cykel kan jag känna dock..)

nu har flera i min PMgrupp åkt hem för att fira påsk så vi sköt upp skrivandet & jag valde att hoppa en viktig lektion hähä för jag tycker jag var värd lite ledighet. JÄVLIGT SKÖNT! sov tills jag vaknade, var ute på lite promme & sen har jag ätit frukost framför biggest looser. nu måste jag ta mig iväg till gränby känner jag.
ni kanske undrar när jag ska börja plugga till min tenta nästa vecka? känns som att ni började plugga till era förra veckan.. själv börjar jag på onsdag. så går det när man mitt i allt blir tvingad till att skriva PM

FÖRRESTEN! klarade min äckel FOSS-omtenta så nu ska jag ut och bränna alla gamla anteckningar PLUS nailade ett starkt VG på språktentan! TJOHO!


-


skalaarbete

det här sysslade jag och kajsa med i fredags hela dagen. nog för att jag älskar att pyssla men det kändes som en lite föör rolig sysselsättning dagen före tenta..

fredag

klockan står på 05.40. håll tummarna för mig imorgon är ni snälla så syns vi på stan sen.
LÄNGTAR

torsdag

alltså jesus amalia, det är HELT FANTASTISKT att inte gå i skolan/plugga en hel dag och sedan 6,5 h jobb efter det. ska uppskatta dessa dagar every-freaking-day from now on!

imorgon är det fredag!
(då måste man lyssna på friday-låten! älskar den, men det räcker med en gång /vecka ..)
imorgon när jag vaknar ska jag bara sova en gång till innan jag skrivit tentan. åh

& så bäddade jag rent i sängen imorse också. :') snyft vad underbart. ♥

tisdag

skall försöka hålla en positiv anda i bloggen hädanefter! så tråkigt att sprida dålig energi. det är dock svårt när man drabbats av en smärre depression..

igår var jag i skolan. FÖRSOV MIG! haha. inte hänt på mycket länge. men alla bäbistankar jag hade i huvudet gjorde mig förvirrad! så jag missade första föreläsningen, men åkte dit till lektionen kl 10. fick inte så mycket gjort..  hähä.. sen på eftermiddagen hade vi lektion plus utematte. alltså fyfan om någon skulle sett oss. (eh vilket folk gjorde) tjugo universitetsstudenter stod utomhus i världens blåst med för lite kläder och lekte lekar. observera att detta inte är någon slags nollning utan lektionstid haha. efter skolan handlade jag en snabbis på hemköp och åkte hem och försökte mig på lite bakning inför kvällen. var iväg och spinnade lite & sen på kvällen kom mamma och bosse på middag. mycket mysigt

idag har jag varit på föreläsning och nu är jag hemma på vår tre timmar långa rast och pluggar och äter lunch.  nu ska jag strax åka tillbaka för en lektion & sen ska jag snabbt iväg och jobba 15.30-23. HÖRS!


söndag

ni fattar inte hur trött jag är på att sitta och plugga på en jävla helg. på att SITTA OCH PLUGGA DYGNET JÄVLA RUNT.
morgonläsningen uppmuntrade inte direkt det hela heller. tror jag måste hoppa av skolan.


lördag

hej vänner!
läääägetrå!? har ni gjort något kul sen sist?

igår hade jag bara föreläsning på morgonen & jag var så jävla trött när jag vaknade! har sovit sjukt oroligt den här veckan, vaknat vid 5 nästan varje dag och trott att jag ska gå upp. vet inte varför för jag har inte direkt haft något speciellt att tänka på.
efter skolan åkte jag iaf iväg på lite cirkelfys. fick massa uppmuntran av ledaren, asroligt ju! sen var jag hem och pluggade, var superduktig fast jag höll på att somna hela tiden. på kvällen var jag och jill på magnus pass & jag är mycket glad att han är tillbaka haha!

idag har jag också bara pluggat. hunnit med att tvätta också. och imorse var jag, sanna & rebecca på skivstång/spin. vet inte riktigt vad som hände där för jag skulle ju ha vilodag idag hade jag bestämt.. nu ska jag bara hämta upp lite tvätt & sen åka iväg på middag hemma hos sanne. mys!

förövrigt så längtar jag till nästa lördag efter tentan för då ska jag shoppa! i veckan var jag och jill på tjej-kväll på gina tricot och jag hade bestämt mig för att införskaffa mig lite nya kläder.. hittade inget? så nu jävlar. noterade dock att jag kallat det "tröstshopping" i min kalender, säger väl lite om hur mitt inre tror att det kommer gå på tentan..

-

haha så jävla rolig! (klicka)

älskar för övrigt kommentarerna, typ "fyfan vad elakt att hänga ut sådär!" haha, SKYLL DIG SJÄLV DUDE!

fredag

äääääääääääääääääär sååååååååååååååååååå tröööööööööööööööööött.

RSS 2.0