Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.




  • jag & mina syskon funderar lite på att byta efternamn till elias
  • jag har fått en helt ny syn på livet efter jag börjat jobbat som personlig assistent
  • jag är jätterädd för döden
  • jag stör mig på människor som inte uppskattar
  • jag sover i en ställning som dom flesta skulle anse konstig/obekväm
  • jag kan berätta vad som helst för min familj
  • jag älskar färgen grön
  • jag tror att jag bär runt på onaturligt mycket kärlek
  • jag gillar inte att prata i telefon
  • jag är grymt bra på prioriteringar vad gäller mina pengar






en liten bild på mig där jag slappnar av och sådär.

# kör på den här så länge jag orkar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

söndag

varför i helvete är jag uppe nu undrar ni? sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli halv åtta.. jag är så jäävla trött att jag överväger att skjuta mig själv tur att jag inte har något vapen i närheten. förövrigt hade jag sjukt kul i fredags. dock var jag lite tipsy för att underdriva det hela vilket har gett mig en härlig ångest, men men så kan det gå.. (...)

torsdag,

idag har jag haft lektion i skolan och börjat räkna matte. S-V-Å-R-T! tycker inte det är okej när uppgifterna på våra lektioner (ärlikamed: frågorna på tentan) helt seriöst är 150 gånger svårare än övningarna på föreläsningarna.

efteråt stannade jag på stan och handlade lite för typ åttonde gången den här veckan känns det som, innan jag åkte hem och åt lunch och pluggade. sen tog jag en powernap. efter åtta minuter vaknade jag och fick smått panik över hur många timmar jag sovit för att jag var så pigg och energifylld. kändes lite skrattretande att jag då sovit i åtta minuter. där kan vi snacka powernap!

nu ikväll har jag varit ute och käkat med jill & karin, it made my day! (well, week..) ♥ och sen var jag och karin och tränade. stötte även på nattis som jag ej sett på läänge!

nu ligger jag i sängen och kvällsmyser med datorn.. ytterst länge sen, ska läsa lite bloggar nu och sen sova!

natti natti!

onsdag

imorgon är en ny dag. samt att jag ska få sova till kl åtta. fääcking awesome dudes! sorry för den dåliga entringen i förra inlägget (&detta) men jag skrev det från mobilen i aaall haaaast

tisdag

gaah var helt säkert på att jag försovit mig, slängde mig upp och började tvätta ansiktet och borstade tänderna och allt, sen tyckte jag det var skumt att det var vänner på tvn och inte vakna med the voice. insåg ett klockan var fem i sex och inte fem i sju, så jag kunde lägga mig och vila en sväng till. SKÖNT! sorri att jag inte uppdaterat, men jag är så stört trött hela tiden. slänger mig i säng runt nio nu.. kombon sömnbrist, oregelbundna mattider å läkemedel är inget för mig.. i fredags hängde jag på quintilies på morgonen - hem - skolan & sen var jag och lunchade med anna jessica helena och mikaela. supermys. sen blev det hem en sväng igen, bytte om och var iväg och kollade på en soffa innan jag var iväg och tränade med jill och karin. på kvällen var jag på bio med sanna och maria! lördagen började med morgonvisit på quintilies som vanligt, sen var jag ner på stan och shoppade bla. en ny bh på triumph, är mycket nöjd! klockan elva var jag och karin på skivstång/spin och den blev det tusen samtal innan det visade sig att Peter och sebastian kunde hjälpa mig att hämta soffan, blev mycket glad! sen kom mamma och bosse förbi och fikade innan vi åkte iväg och handlade bla en kaffebryggare (yes!) och mat på coop. på kvällen blev det mys och spel hos rebecca. igår var det söndag, quintilies igen och sen var jag och mamma iväg till gränby och shoppade lite och handlade mat. sen följde jag med till mamma och lekte med henne och väckte niklas. sen hjälpte mamma mig att färga håret. så nu är jag lightbrownie, sorry grrrls!

inspiration

så här ska jag ALDRIG mer se ut.

2011-01-20


usch lite jobbigt att lägga upp faktiskt.. men här får ni lite inspiration babes! NU GÅR VI OCH TRÄNAR!!

solsidan

haha, hörde på nyhetsmorgon igår att första avsnittet på nya säsongen sågs av 2,5 MILJONER TITTARE! fattar ni hur mycket det är!?


måndag,

det är måndag och jag har haft kursintro och sett en snygg kille som jag tror jag är kär i. hoppas vi hamnar i samma klass. egentligen finns det två, men jag såg en av dom flera gånger under nollningen och han är en sån jävla jobbig stockholmare så att man vill kräkas. synd för honom! och alla tjejer!

i fredags hade jag då tentan som gick åt helvete, men orkar dock inte tänka på det så mycket. tänker att jag kan ju allt annat som inte kom på tentan så jag borde ju lätt klara den om jag gör den typ på nästa tentatillfälle. efteråt åkte vi några i klassen och åt sushi och sen blev det myskväll hemma hos nathalie

i lördags var jag på jobbet och roffade åt mig det bästa jobbschemat. ibland (alltid hähä?) är det bra att vara omtyckt. sen var jag och tränade och sen ääääntligen hem och städa mitt hem! det var nästan kul och så fantastiskt jävla skönt när det var klart. plockade undan allt juligt = mer plats & gick och köpte fina matchande tulpaner för att få den totala vårkänslan. hann även med att kolla på en amerikans romantisk komedi som jag inte sett tidigare. den var fin!

igår tränade jag med sanna! eller jag tränade inte, jag tränade henne höhö. hon var superduktig och jag är mäkta imponerad. sen blev det träning plus mys med jillsan och ny säsong av solsidan

nu ligger jag här i min 90säng på quintiles och gottar mig. har inte tagit något läkemedel, har ingen kanyl, inga restriktioner - ingenting. man undrar lite varför jag får betalt?

IMORGON SKIVSTÅNG TJEJER!
ser fram emot det som fan! do you? säg till om någon inte fått plats och vill ses tidigare så hookar jag om man inte vill vara själv! allt för er pals! puzz!

klipp


torsdag

OM ETT DYGN HAR JAG SKRIVIT MIN TENTA! då får jag äntligen tillbaka mitt liv! LÄNGTAR!
andra saker jag längtar efter: städa min lägenhet, gå ut med soporna, sminka mig (har sminkat mig 3 ggr sen thailand, vad hände där?)

onsdag

hej mina älsklingar!
SHIT NU ÄRE KÖRIGT SKA NI VETA!! haha okej ska inte överdriva. men fick ett lite lätt psykbryt igårkväll när jag fick reda på att alviks måleri ska komma och göra om tapeterna. detta på fredag, när jag måste plugga alt sova ut inför tentan. och inte nog med att dom skulle komma så behövde jag ju slänga ner allt på väggarna och dra ihop alla möbler, ni vet som förra gången, vilket tog typ två dagar. detta skulle jag EJ hinna med i denna stress MEEEEEEEEEEEEN barapapapa jag har löst det nu. ungefär så kan man skriva för att göra en kort historia lång. skulle förvisso kunnat göra den längre.. men antar att ni ej skulle orkat läsa
för att fortsätta på temat alviks måleri så ska dom även komma på måndag (när jag har upprop) och hämta mina innedörrar för att lackera. jag använder dom inte och kommer nog aldrig göra & kunde inte bry mig mindre om dom var lackerade eller ej när dom står i källaren. hoppas dom får plats i hissen säger jag bara annars bryter jag ihop. SKOJA!! klart jag inte kommer, för detta görs EFTER DEN HÄR JÄVLA KILLER-TENTAN! då kommer mitt liv bli helt amazing igen. som vanligt dåråååå hähä ni vet.

man skulle kunna säga att det var länge sen jag bloggade om man ser till mitt språk?

om jag känner mig pigg ikväll (IGÅR gick min jetlag över.. hoppas jag! i förrgår somnade jag liksom halv tio) så tänkte jag blogga om thailand åt er, men så länge tänkte jag dra min senaste vecka lite snabbt

på onsdagen kom jag hem och var död. på torsdagen fick jag äntligen träna! det var underbart, men sjukt jobbigt! på kvällen lekte jag, sanna & maria hemma hos henne och åt god mat och choklad. sanna både hämtade och lämnade mig.. ibland skäms jag över hur snäll du är. när jag får körkort skjutsar jag dig till barcelona och tillbaka.

på fredagen blev det träning, handling, en vända på systemet & sist men inte minst födelsedags-förfest för bella! det var supermysigt & linda kom hem vilket förgyllde min helg. hade en rolig kväll på birger & fick lite sovsällskap. på lördagen vaknade jag pigg som en lärka så jag och k åkte ner på stan och lekte lite innan jag mötte sanna och sanne för sushi. det var gudomligt - vi dog! sen åkte vi alla hem och svirade om till mjukisar innan samma liga lekte hemma hos sanna. vi lekte chips-leken  & tv-leken. senare på kvällen lekte jag med k igen hähä. på söndagen vaknade vi kl ett! oj vad hände där tänkte man. ville inte gå ner på stan i mjukisar så jag lånade ett par jeans av honom, är inte det det roligaste ni hört typ? satt perfekt. ska sno dom. sen var jag och fikade med linda, bella & anna och på kvällen firade jag jul med mamma, bosse, niklas & gabriel och deras (flick)vänner. mycket bra dag!

i måndags gjorde jag ingenting roligt, pluggade bara hela dagen förutom när jag var på mammas spinning med bosse & gymmade med emil. igår pluggade jag också BARA typ, förutom träning på kvällen. var på två pass (pga av nytt skitschema) och båda hade nya pass! tyck att jag är en tönt men fyfaaan vad det är roligt med nya pass när man gått på samma i ett halvår!

idag har jag pluggat (nähä?) och varit i skolan & lunchat samt pluggat med tjejerna. nu på kvällen har jag pulsmedlat och gymmat med jill. JAG FICK RAGG på gymmet! av en assnygg kille! trodde inte sånt hände faktiskt. synd att jag var ful hähä. efteråt fick jag skjuts hem av jill i hennes nya supersnygga bil! jag vill också ha körtkort och en bil.

nu ska jag duscha och smörja in min kropp som FALLER ISÄR! det är äckligt att se.

-

jag ska ha en vit månad! sorriiiii guuuuuuys, vet att ert nyårslöfte är mer utgångar meeendet kan inte hjälpas!

detta innebär att jag bara ska dricka ljus cider, vitt vin & sprit
nä jag ångrade mig, måste ju dricka öl också. rött vin kan jag dock skippa


hemma

& jag har seriöst varit i paradiset!


RSS 2.0