torsdag

alltså natten mellan tisdag och onsdag vaknade jag tre eller fyra gånger av senfuckingdrag i vaderna! sendrag är verkligen en sån grej som jag glömmer bort att det ens existerar förrän man själv ligger där och krampar. sådär nu har jag det sagt! ville bara att ni skulle tycka synd om mig, nu har dock eftersmärtorna börjat lagt sig.. men ändå hähä

onsdag,

FAN VAD LESS JAG ÄR på att vara sjuk när det äntligen är sol. bara ligger ju här som en jävla säck och svettas. skulle mycket hellre jobba för då hade jag ju iaf tjänat pengar. det här tjänar man ingenting på. BLÄ!

igår var jag iaf ut hähä. var nog det värsta jag kunde göra inser jag idag men jag kände mig pigg under kvällen.. vi förfestade hos bella och sen blev det snerikes. där gick tiden väldigt fort och jag kände ingen typ, men men! nu ska jag kurera mig. vet inte hur. tror ni det hjälper med godis?


midsommar

har haft en supermysig midsommarhelg ute i skärgården! älskar't! vi har myst, spelat spel, varit på midsommarfirande, äääätit, badat bastu, gosat med bebisar, badat, lekt osv. har haft det jättebra om man bortser från jobbiga allergibekymmer. blir galen. det övergick senare i någon slags sjukdom tror jag för det blir bara värre och nu är jag inte ens omgiven av gräs så. känner för tillfället ingen smak & nu ikväll har jag även blivit döv på höger öra. det gör skitont verkligen. har dock bara ont i örat nu, i gårkväll gjorde det ont i hela ansiktet och jag var tvungen att somna pga smärtan hah. ingen feber nu under dagen iaf så jag satsar på att vara fullt frisk imorgon för då SKA jag gå ut. hähä. mamma tror dock att jag har bihåleinflammation och tycker att jag borde gå till doktorn. MEN MEN!

fördelar med att inte ha någon smak eller hörsel på krogen:
kan dricka vad som helst
slipper känna röklukt då mitt luktsinne inte existerar

nackdelar med att inte ha någon smak eller hörsel på krogen:
kommer skrika redan innan jag ens blir full för att jag inte hör min egen röst
kommer inte höra musiken på snerikes och därför kanske lite svårt att dansa i TAKT
risk att det uppstår konstiga situationer då jag svarar på frågor jag tror jag hör (hände på willys nyss nämligen)

torsdag

asså aaah haha. gissa vad jag har gjort idag? okej nej ni kommer aldrig gissa rätt. vaxat mig DOWN STAIRS så att säga! tycker att fitta låter så grovt när man inte använder det som skällsord & kussimurra tyckte jag kändes opassande.. haha roligt var det. hetsigt som fan och fitt-ont hähä men till slut blev man bedövad. PRÖVA hähä!

updt.
okej jag kan väl uppdatera om mina dagar när jag ändå håller på.
i tisdags lunchade jag med fina tjejer på stan och promenerade & fikade med min kontaktperson. på kvällen var jag och rebecca på skivstång/spin och sen blev vi bjudna på te och nybakade scones hos henne på kvällskvisten. smarrigt!

igår var jag ledig höll jag på att skriva. HAHA. men det kändes verkligen så. äntligen lite sol! jag tvättade några maskiner och låg ute på en filt och läste tidningar. löve it! på kvällen var jag på spinning & försökte sova tidigt men det gick sådär. läste att min favvobloggerska ska sluta blogga. ytterst tråkigt. oj nu lät det som att det var därför jag inte kunde somna hah. icke

idag gick jag upp i ottan för att cykla och jobba i spöregnet. det gick ju förvisso ganska bra med mitt regnställ plus stövlar till skillnad mot vissa andra jag mötte längst vägen. haha dom såg bittra ut! jag själv var torr och lycklig! (♥) jobbdagen gick trots regnet ganska fort då det kom en nying som jag skulle hjälpa med en grej. efteråt var jag på spinning & skivstång med rebecca. nu har jag precis försökt stresspacka lite. jag tycker det är sjuukt tråkigt att packa! det är konstigt för jag fullkomligt älskar ju allt som har med planering att göra. men men. borde försöka somna snart också för ska upp tidigt imöra. GLAD MIDSOMMAR!


måndag

i fredags hoppade jag in extra på jobbet. det var ändå svindåligt väder så jag kunde lika gärna passa på kände jag, so i did! efter jobbet var jag och tränade med jill & sen hem och snabbduscha. halv åtta mötte jag upp rebecca ellinor och sanne på kvarnen och vi inhandlade ingredienser till tacomiddag som vi åt hemma hos rebecca. pga magsjuka avbröts dock kvällen snabbt därefter haha!

på lördagen var jag och lekte med mamma på hälsoalliansen. passade på att träna lite & fick äta gott nybakat bröd. på kvällen åkte jag och maria till gränby och kollade i affärer men jag köpte ingenting! vi passade även på att handla middag för dyra peningar. väl hemma hos mig joinade även sanne & vi åt smarrig halloumisallad med massa asgoda tillbehör & så kollade vi på skräckfilm. den var dock inte läskig alls. tråkigt!

igår lekte jag med jill typ hela dagen. vi var på stan, fikade i regnet och tränade. väldigt mysigt! på kvällen kollade jag på den utvalde som jag sett fram emot att se men insåg tio minuter in i filmen att jag redan sett den.. kul jul!

idag har jag skypat med anna och varit på cirkelfys där jag även träffade my. hon har gått på det passet hela terminen tydligen. det anser jag också att jag har gjort men vi har aldrig setts! haha ekvationen går inte ihop.. någon av oss ljuger.. hmm.. efteråt åkte jag hem och snabbduschade, åt lunch & sen cyklade jag hem till maria en pyttesnabbis innan jag och sanna gick hem till henne och drack kaffe. alltså fine att alla hatar vädret just nu. men idag har det ju varit konstigare än på länge? ena halvtimmen spöregn och andra sol? hela dagen? fattar noll! hann med lite spinning innan jag begav mig på personalmöte där jag tog på mig tre pass till i juni men nu får det faktiskt vara nog hähä! nu ikväll har jag försökt kolla på johan falk-filmen. trodde dom filmerna var bra? denna var inte? tråkig? ingen handling typ?

gissningslek

EN ONEPIECE!


--

gissa vad jag har köpt gissa vad jag har köpt gissa vad jag har köpt!

(jill du får inte gissa!)

torsdag

since i got home har det inte hänt m y c k e t alls. i måndags njöt jag av att vara i min egen lägenhet, spinnade & åt middag plus myste hos mamma hela kvällen. i tisdags sov jag länge, träffade min kontakt-person, letade kuvertväska&solbrillor på stan utan resultat, var på skivstång, firade anna över telefon ett antal gånger & tvättade all tvätt sen barca typ. mycket skönt. har köpt så himla mycket fint! igår var jag på morgonspinning, fick besök av pappa som även hjälpte mig med min cykel & så jobbade jag 16.30-23.
nu skulle jag vilja träffa någon kompiz för det känns som att det var ett tag sen. jag vill ha sol & jag vill grilla!


onsdag

idag är det onsdag och jag är hemma från barcelona! vi har haft det superbra!

jag och sanna kom fram smidigt och enkelt trots att folk höll på att tuppa av när vi frågade efter vägen och menade att vi skulle gå.. förstod inte riktigt latheten vad gäller att gå för överallt motionerade folk som galna i övrigt

lägenheten var mysig med två sovrum, en toalett utan handfat och en knarrig säng. första dagen var det sol och jag & sanna hann inte mer än till lägenheten innan vi slängde oss ner på stranden. mycket skönt! kvällen spenderade vi i en galleria med zara & primark tills vi blev utslängda .. dagen efter blev det en vända till la rambla & lite affärer innan vi tyckte att solen sken såpass mycket att det var dags att slänga sig hem för stranden. det var dock lite för kallt & lite för blåsigt men det var iaf billigare än att ha oss i affärer. på kvällen åkte vi iväg till forever 21 & shoppade (återkommande aktivitet för veckan kan jag delge) i spöregnet & kvällen spenderade vi med pizza och kortspel i lägenheten i väntan på linda som kom någon gång där mitt i natten.
nu känner jag att jag börjar blanda ihop dagarna, men dagen efter tror jag vi spenderade längst en shoppinggata nära la rambla & på kvällen var vi ut! innan dess var vi på rebeccas favvoställe rosa negra och drack supergoda hallonmojitos och åt middag. kvällen var superkul & vi fick leka vip och dricka gratis champagne. på vägen hem hände dock en mycket tråkig och jobbig sak.. när vi gick ur taxin för att gå 20 meter till lägenheten så blev jag rånad. eller mja.. väskryckt kallas det nog eftersom vi inte blev skadade fysiskt. kunde ha gått värre men inte direkt superkul att bli av med min kamera plus minneskort med bland annat alla bilder från thailand, mina raybans, nycklar till lägenheten(!!), 20 euro, mitt läppstift, lindas plånbok (tom dock!) & själva väskan. det blev världens liv med typ 6 polisbilar men det fanns inte så mycket att göra!
dagen efter så tog vi oss återigen bort till primark och shoppade. på kvällen var vi och åt god paella vid hamnen och myste. på fredagen spöregnade det hela dagen så vi åkte till forever 21 igen och shoppade haha. told you att det var det enda vi gjorde typ. jag köpte 4 partyklänningar men kassörskan gjorde fel och jag behövde bara betala för 1 hihi. gjorde mig mycket glad! på kvällen trotsade vi vädret och partajade igen.
på lördagen var det sol! eller vi tyckte vi såg sol från balkongen så vi slängde oss ner på stranden. till en början låg jag med tröja & kofta som en filt (haha gå hem!!) och folk gick förbi med dunjacka men vi gav inte upp och på eftermiddagen sprack det upp och blev superfint. på kvällen var vi vid centrum och åt tapas och drack cava
sista dagen fick vi också sol, så vi låg på stranden och njöt och avslutade resan med kvällspromme i solen och middag i hamnen.

nu var jag väl duktig som uppdaterade så bra! har ju dock inga bilder pga kameran men så fort jag får tag i några ska ni få se! PUSS

natt

nu åker jag och sanna strax iväg mot arlanda för att äntligen åka till baaaaaarcelona!
där möter vi även upp linda & jag tror stenhårt på en helt perfekt vecka. see you when im back! PUSS

söndag

i fredags skrev jag tenta. sen fick jag sommarlov! SOMMARLOV! Jaaa ni har fattat vid det här laget, kanske. men ändå! är så himla glad fortfarande. efteråt cyklade jag hem i solen & lämnade träningskläder.. förde över lite pengar, drack cola och sånt där viktigt ni vet. sen åkte jag ner på stan och unnade mig ett nytt kanebo plus ny dutt till. ni kanske tycker det är patetiskt att unna sig en foundationsvamp men den kostar hundra riksdaler. ganska mkt anser jag. köpte även lite presenter till limila och sådär. åkte hem en sväng, var förbi och lekte hemma hos mamma & sen åkte jag hem till sanne för hemmagrillade hamburgare och kladdkaka. supergott & så himla mysigt att sitta ute och äta i bara shorts. LOVE IT!

igår fick jag punka på min cykel igen. eller jag tror den var på G redan i fredags för jag kände något suspekt på vägen hem från sanne så att säga. valde att ignorera det men det skulle jag inte gjort för fick bokstavligt springa med cykeln & världens tyngsta väska ner på friskis på morgonen. jävla skitcykel alltså. fatta att alla mina bokningsvarningar utom EN har varit pga. cykeln? inte okej. hann iaf få en plats när jag kom fram, dyngsvettig & jävlig. var på lite skivstång/spinning & efter lite dusch och fixning hämtade pappa och pia upp mig för att åka till elenore. dom har köpt en ny hundvalp PLUS fått kattunga. fem stycken. jag dog. fick supergod mat & sen rejsade vi hem för att jag skulle hinna till jobbet i tid. så igårkväll jobbade jag & nu ska strax börja igen. hörs sen!

SOMMARLOV

hallåå varför har ni inte skrivit ett kaotiskt blogginlägg om att ni känner er höga och att ni älskar livet mer än allt!? det är helt jävla stört hur lycklig jag är över att jag NUMERA HAR SOMMARLOV! jag döör! ååh ååh ååh

onsdag

det måste blivit något fel på blogg.se va? jag kan väl inte ha stresskrivit ett låångt inlägg åt er innan jobbet igår utan en endaste kommentar?

RSS 2.0