torsdag

hej vänner!
det är torsdag idag, denna vecka har gått sjukt fort, dont ya think?
jag har varit ledig från skolan idag. denna vecka skulle varit fantastiskt skön om jag inte haft omtentan hängades över mig. ni vet sådär smygstart i nya kursen.. man kan chilla lite och skjuta upp allting, men behöver inte riktigt känna pressen över att ta tag i allt ännu. men ICKE! upp i morse skulle jag för att börja plugga. tycker faktiskt att det känns relativt bra ändå, har inte glömt så mycket som jag var rädd för att jag gjort. har utöver pluggandet iaf hunnit med lite spinning på dagen och nu ska jag iväg till jobbet. vad har ni gjort?

VÄNLIGA HÄLSNINGAR

-

så här glad, pigg & festsugen vill jag vara NU



tisdag

gaah är mycket stressad och irriterad över 1, min omtenta som börjar närma sig. 2, min nya kurs. (nu har jag fått det ur mig tänker jag, så nu behöver jag inte fokusera mer på det! hähä)

imorse hade jag föreläsning, orkar inte ens kommentera. sen åkte jag och handlade i snöstormen och åkte hem och pluggade lite och åt lunch. på eftermiddagen hade vi lektion & sen var jag och träffade min kontaktpersonstjej. nu har jag lagat plus ätit supersmarrig majssoppa. juste! har inte berättat att jag fick en ny spis igår. är mycket glad över det! skönt att ha plattor som funkar. nu ska jag strax cykla iväg på skivstång/intervall.. var ju på skivstång igår och vill egentligen inte gå på det två dagar i rad, men tjejen som är vikarie för passet hoppade av glädje igår när jag träffade henne för att hon sett att jag skulle gå på hennes pass (eeh haha) så jag känner mig lite lätt tvungen! ska bli mycket skoj dock!
tjuppiblupp!

fina underbara söta clara eiengård ♥

måndag,

helgen har varit mycket bra!
i fredags skrev jag tenta & var nere på stan och shoppade lite och lunchade med fina tjejer. sen var jag och sanna på spinning & på kvällen hade vi våffelfest hemma hos henne.
i lördags vaknade jag pigg och glad på morgonen så jag passade på att gå på lite skivstång & spinning. på dagen var jag, mamma och bosse på IKEA och köpte lite vårgrejer till mitt hem. sen så färgade jag även håret.. nu blir ni arga va! ni som älskade mitt råttfärgade hår
på kvällsingen blev det förfest hemma hos sanna följt utav utgång på birger. hade mycket sköj!
gårdagen var mindre skoj. finns många suspekta detaljer för dagen men det vill jag inte gå in på så här offentligt. när jag tog mig upp ur sängen vid halv sex åkte jag och åt pizza på stabby med sanna och maria och sen hade jag och sanna lite soffhäng

idag har jag börjat en ny kurs. vi har enbart litteratur på engelska vilket gör mig fett irriterad! har ju hört att det ska räcka att man går på föreläsningarna så går dom igenom litteraturen på svenska, men ICKE i min kurs hörrni. självstudier som heter duga. jävla skit, känns just nu jävligt omöjligt. tycker att dom borde nämnt när man sökte att man måste ha förkunskaper om engelska matematikbegrepp innan. är inget som man "råkar" lära sig längst vägen så att säga..
men nu till det viktigaste! efter min första föreläsning fick jag träffa clara. jag dör tusen gånger om! hon var så söt och underbar och alldeles perfekt. :')

sen bar det iväg till skolan igen för en till föreläsning, följt av lite träning & sen en sväng upp till gränby för att hämta lite paket. nu ska jag sova för den här tidsomställningen is killing me

torsdag

ge mitt dygn fler timmar!! blä vad jag känner mig stressad

men störst av allt:
VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS EMELY & MICKE SOM ÄNTLIGEN BLIVIT FÖRÄLDRAR!
kan inte ens skriva det utan att börja gråta haha. är så himla glad för er skull! :')

tisdag

fan vad underbart väder det var idag. åkte tidigare till skolan för att läsa en bok från biblioteket, så jag passade på att sätta mig i solen längst en vägg och det bokstavligt brände i ansiktet! helt jäkla underbart! (synd att det ska snöa i helgen..)

annars har dagen varit bra.. lärorikt seminarium, en snabbis på stan & lite skivstång/spin nu ikväll. och massa pluggande också såklart. haha, älskar att jag tillade "massa" för det stämmer verkligen inte.

nej nu ska jag kolla klart på big brother och sen äääntligen sova. är sinnesjukt trött!
& snart är tentaveckan slut tjejer!

måndag,

hej älsklingar! jag känner att jag saknar många av er!
länge sen jag skrev.. & ni vet hur det blir då..

igår fick jag äntligen träffa jill, en snabbis men ändå mysigt! idag har jag pluggat. fått ganska mycket gjort faktiskt. på förmiddagen var jag ner på stan och fick min knän & fötter kollade och det konstaterades att jag överpronerar. ganska vanligt, men oavsett vilket, jävligt jobbigt! köpte mig ett par riktiga & skitbra löpskor också som jag längtar efter att få använda. helst ute i solen när jag inte har en tenta hängades över mig tack! ska hämta ut inlägg som vi fixade också när jag fått CSN, så himla skönt med lite extra utgifter! efteråt var jag på cirkelfys och det var superkul idag

-


en lista

Jag har insett att min senaste kyss… var sjukt sexig och med en otippad person

Jag lyssnar på… fläkten från min dator

Du mår bäst när du… får skratta med dom jag håller kär!

Stockholms bästa stadsdel är… skulle bara kännas larvigt att svara något på denna fråga ha ha

Jag pratar… mycket, högljutt, fort & sluddrigt

Jag älskar/tycker om… att äta

Min bästa vän(ner) är… väldigt fin

Min första riktiga kyss… var med gustav engberg. haha

Jag avskyr när folk frågar påstår: att jag "har lätt för att gå ner i vikt/bli tränad" bullshit.

Kärlek är… det som gör livet värt att leva! älskar kärlek i alla dess former

Någonstans, tänker någon… "tänk om.."

Jag kommer alltid att vara… som jag är

Jag är hemligt förälskad i… en kille i min klass, en kille i min skola, en kille på gymmet, en kille på bussen (börjar trilla nedåt sen jag såg honom utan mössa dock... av pinn...) en friskisledare & 3 pojkar som jag känner (lite)

Sist jag grät var… förra veckan i telefon med mamma, haha av en skitrolig/töntig anledning

Min mobiltelefon är… livsviktig, älskad, underbar ♥

När jag vaknar på morgonen… springer jag på toa, kollar mig i spegeln & slänger på mig mjukiskläder som ligger ihopvikta bredvid sängen och väntar på mig.

Innan jag går och lägger mig… smörjer jag in mig på, förtillfället flertalet, ställen på kroppen med olika krämer, tar en flourtablett, gör kvällssurfen & sätter alarm på mobilen

Just nu tänker jag på… att inte kissa på mig

Bebisar är… oftast väldigt små, söta & oförstörda

Homosexuella är… motsatsen till heterosexuella

Blondinbella är… snygg, cool, inspirerande, erfaren

Ikväll ska jag… kissa, diska, ta bort smink, göra kvällsrutinerna
I morgon kommer jag… försöka plugga så mycket jag bara kan

Jag vill verkligen… bli bra i mitt knä


fredag

jag kan inte träna för mitt knä och jag vill seriöst bara gråta. något som gjorde mig glad var iaf att det var vikarie på mitt favvo-pass så det gör det hela lite lättare iaf. men känner på mig att jag är helt återställd imorgon, SÅ HIMLA SKÖNT!! (...)

tisdag

dagarna flyter lite ihop i veckorna tycker jag. men det gör inte så mycket, är bara svårare att komma ihåg vad man gjort när man ska skriva ner det hähä. men jag ♥ vardag ni vet.
igår var jag i skolan och fick äntligen leka med kajsa som varit i thailand i tre veckor! hade bara en föreläsning så sen var jag ner på stan en snabbis innan jag åkte hem och åt lunch och var iväg och handlande. vill säga att jag pluggade också men det tror jag fan inte jag gjorde. synd. vid fem var jag på jörgens spinning, ni har ju säkert redan läst om sannas en-minuts-försening, stackarn! kändes lite tråkigt för jag ville egentligen gå på cirkelfysen som var på dagen PLUS att jag hamnade bakom en så jävla oinspirerande & opepp tjej. alltså man behöver inte vara inspirerande som motionär men va faaan. får panik på alla som inte ens försöker och bara ger upp å sitter och suckar. visst, det är deras problem egentligen, meeen det stör mig när det är det enda jag får kolla på i en timme. men hur opepp jag än var från början så gick passet hur som helst bra. insåg även att jag gjort 3 spinningpass på 5 dagar. mycket för att vara mig!

idag har jag också varit i skolan of course. började med ett examinerande seminarium som gick bra följt av lunch plus sol & sen en bra samt inspirerande föreläsning på det! efter skolan sprang jag en mil och köttade mage. FAN om jag inte har träningsvärk i den imorgon alltså, då blir jag nog galen.. duktig var jag iaf! är sjukt dålig på att uppmuntra (kommer inte på något bättre ord!) mig själv vad gäller träningen har jag insett. så det ska jag göra något åt

imorgon är det redan onsdag! tänk om det blir sol? piiiiiiiiiiirrig

hähäh!

haha jag är så jävla rolig.


lördag,

har varit på världens bästa babyshower idag. inte så jättesvårt då det var den första å därmed enda babyshowern jag varit på, men ändå! innan dess hann jag med lite skivstång & spinning med karin och erika och snart ska jag iväg och äta sushi med maria, sanna & sanne. PÖRFÄCT DÄJ LIKZOM!

igår började jag dagen med cirkelfys där jag t ex (skada 1:) stukade foten. efteråt stod jag och klädde på mig och pratade med en klasskompis när (skada 2:) jag slängde upp ryggen i kanten på ett skåp. jag har numera ett HÅL i ryggen. inte så skönt. sen åt jag lunch med min kontaktpersons-tjej & sen slängde jag mig iväg till skolan för seminarium. han som jag numera är kär i hade toffs igår. jag dog & är tusen gånger mer kär nu. det ryckte verkligen i äggstockarna så att säga

efter att ha varit iväg och handlat matlåda fortsatte jag min färd vidare mot jobbet där jag tillbringade kvällen. där (skada 3:) råkade jag även klämma fingret i en hjälpmedelmaskin.

summa allvarliga skador under dagen: 3


/yours truly nathalie

naket & otydligt

u like?


im the shit - HIT


en lista

När vaknade du imorse?
06.59

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
det kan inte vara morgon än

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
nja brukar låta folk få sova i fred

Vilket humör är du på?
bra såklart!

Vad har du på dig just nu?
trosor, en strumpa, mjukisar & huvtröja

Har du ont någonstans?
svar ja

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
är supermätt för jag åt nästan nyss middag

Hur mycket var din senaste lön på?
minns inte.. 2700 kanske?

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
ett häfte i skolan

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?
facebook

Vad ska du göra idag och ikväll?
jag ska kolla klart på halv åtta hos mig, bädda rent i sängen, försöka läsa lite & sen åka och träna

Vilken är den första låten du sätter på idag?
har redan satt på en låt och det var christina aguliera & TI's låt

Varför ska man läsa din blogg?
för att få veta vad jag sysslar med om dagarna

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
minns inte faktiskt

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
om någon ser min tattis så tror jag den kommer säga att den är fin (oavsett vad man tycker.. det säger man ju liksom)

När fotade du något senast, och vad?
fotade en av tattisarna för ungefär en timme sen

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
nixpix!

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
vardagsrumsbordet

Vad tror du att klockan är?
17:53 (17:51)

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
hoppar den frågan. orkar inte tänka hä-hä

hemlis

jag har tatuerat mig!

måndag,

hähä nu börjar jag äntligen bli lite pirrig

söndagkväll

i fredags var jag ledig. det var mycket skönt men i dagsläget så ångrar jag mig lite över hur jag valde att spendera dagen för jag borde ha pluggat inser jag nu ..

började iaf dagen med lite cirkelfys med sanna och karin, sen var jag och solade på dagen och på eftermiddagen var jag och klippte mig. på kvällen blev det förfest hemma hos jill följt av utgång på birger. wawawäää! avslutade kvällen med lite efterfest hemma hos sanna med gänget. hä-hä!

vaknade igår av att folk hetsade om bullbak, dop och diverse kafferep. sanna och jag valde istället att börja morgonen tillsammans framför ett avsnitt av gossip girl, jag fattade ingenting och valde att sova efter tre minuter. när vi hade slumrat några timmar tog vi oss i kragen och begav oss för en härlig promenad mot java för att gå på finlunch och äta sushi. på kvällen joinade även rebecca för lite äventyr, film & snääcks.

idag har jag inte hunnit med mycket. eller hunnit och hunnit, det var nog verkligen fel ord.. har helt enkelt inte gjort mycket. lagat matlådor och varit och tränat typ

imorgonkväll ska jag göra något skoj som är hemligt. GISSA VAD! säger svaret imorgonkväll om jag får lite gissningar. sanna du får inte gissa!

torsdag,

woop woop! bussen går snart så snabb update bara.
helgen var ashärlig. fredagen bestod av lite fix hemma, fika med rebecca & sanna på stan, mini-shopping, träning med jill & karin och sen middag, spel & mys på kvällen hemma hos rebecca. på lördagen var jag och skivstångade med karin & erika, på gränby med mamma & jobbade på kvällen. söndagen började med en sväng på friskis följt av feeezt hos mormor som fyllde 75. väldigt gott och trevligt. på kvällen kollade jag självklart på solsidan!

veckan har gått fort.. mest skola. orkar inte tänka efter vad jag har gjort..  idag har jag haft föreläsning på morgonen & sen hunnit med att tvätta, handla, plugga lite och sådär. nu ska jag iväg på HIT och sen ska jag jobba en sväng för att någon fått för sig att åka till fjällen med sina barn. eeh, ja det kan man väl göra men då får man söka ledigt innan känner jag spontant!

imorgon är det fredag och det har varit sol i två dagar!! jippi-ke-yeay!

tisdag,

jag vet att you guys just dying to know what i've been up to, men batteriet på datorn håller på att ta slut och jag orkar verkligen inte hämta sladden.. imorgon..

RSS 2.0