tisdag

hej vänner!
redan tisdag idag. hade en ganska nääjz helg trots att den var överdrivet äventyrslös. hmm let's see. i fredags hade vi redovisning av vårt digitala temaarbete, det gick bra men vi fick en rest som vi måste fixa ihop. vi vet dock varken hur man gör eller när vi ska kunna göra det, men men.. efteråt firade jag och några tjejer i klassen sista dagen i skolan genom att gå och äta sushi. efteråt träffade jag min kontaktis, gick en promenad i solen & sen var jag och tränade.

på lördagen sov jag tills jag vaknade, åt frukost i lugn och ro och gjorde absolut ingenting efter det. var ganska tråkigt så jag åkte till hälsoalliansen och lekte med mamma som jobbade & lekte själv i gymmet. så himla kul att vara själv haha, man kan springa runt och skrika och frusta hur mycket man vill. körde skittungt så jag fick världens träningsvärk redan på kvällen vilket gjorde mig mycket glad! efteråt cyklade jag hem och åt lunch och duschade och fick för mig att jag skulle åka och handla. behövde egentligen inte, men jag hade ingenting att göra. frågetecken på den. då kom dock mamma förbi så vi cyklade tillsammans till gränby och strosade runt istället. på kvällen var jag, sanna och sanne och såg baksmällan 2. den var mycket rolig!

i söndags gjorde jag heller inte mycket på dagen. ni kanske undrar varför jag inte passar på att plugga till min tenta istället för att sitta och kolla in i en vägg? förstår er.. åkte till gränby igen för att fixa en mors dag-present och sen mötte jag upp karin och jill och lekte med dom. efteråt var jag och jill och tränade & sen blev det middag hos mor min. allt var sjukt gott, avokadosoppa med räkor&rom till förrätt, oxfilé till varmrätt och cheesecake till efterätt. helt min smak hörrni. (jag hade inte lämnat en lapp innan om önskemål på meny.. hähä)

IGÅR försökte jag dock börja plugga! men jag har liksom inte orkat köpa några böcker och vi har ju knappt haft några föreläsningar så har typ inga anteckningar heller så vet inte riktigt vad jag ska göra. sen ringde dom från jobbet så där var problemet löst hähä. var på cirkelfys på dagen & sen mötte jag upp min kontaktis för en promenad innan jag åkte hem och åt lunch, pluggade en supersnabbis & sen åkte och jobbade.

idag ställde jag klockan på sju för att kunna ligga kvar i sängen och kollade lite på bb som jag missade igår men det gick inte så bra.. minns EN grej från hela programmet, resten sov jag haha. men har iaf skrivit lite begrepp och påbörjat en gammal tenta idag så det känns bra. sen var jag på lunchspinning & nu ska jag återigen åka och jobba!

3 dagar till sommarlov, 6 dagar till barcelona! OMG!

--

zxc


lördag

hörrni. igår hade dom ringt från jobbet och jag sköt lite på att ringa tillbaka för jag ville säkra mig om vilka dagar jag skulla kunnat jobba. tänkte mig att lördag-dag och söndag-dag funkade bra efter mycket om och men. när jag sedan ringde tillbaka behövde dom inte alls få in personal!? mycket jobbigt för mig för jag har redan sett dom pengarna på kontot & gjort planer för pengarna i huvudet. irriterande. haha.

i några bloggar jag läser har dom börjat gjort intervjuer med sig själva istället för att bara skriva långa inlägg. (långa? hah nathalie nu ska vi inte överdriva.) så i give it a try!

har du sovit gott idag?

nja. kunde inte somna igårkväll, har vaknat & varit mongo i sömnen och fått för mig att jag hade någon som sov här och sovit allmänt dåligt

men då kanske det var skönt när du väl vaknade då?

nej för jag hade sprängande huvudvärk och ögonen var ihoplimmade. plus slem & ont i hela halsen

va, varför då? låter som att någon förgiftat dig?

ja det kan man tro. jag bestämde mig dock igårkväll att jag inte kan ignorera min gräsallergi längre. har inte kunnat andas på två dagar utan att anstränga mig och det är lite jobbigt. alla andra symtom kan jag leva med, men andningen är ganska livsavgörande så att siiga

men minns du inte att du kände så jätteofta när du var liten? & trodde att du skulle dö?

jo det gör jag verkligen.. men jag trodde att det var normalt och att alla kände så flera gånger om dagen. visste ju inget annat. *poor gal*

men stackare.

jag vet.. hade en jobbig barndom

nehe du nu skojar du allt?

ja det gör jag. humöret är på topp

vad bra. så du mår bra nu efter nattens bravader?

ja det kan man väl säga. dumt att klaga. har tagit allergitabletter & alvedon & ätit så när den härliga kombinationen börjar verka tror jag att jag är fit for fight!

men gud vad bra du! puss!

bölfia

är det ett tecken på att jag grinar för sällan när jag börjar störtgrina till big brother bara för att martin fick träffa hans syster?

lista från forni

(haha som att jag kände henne?)


Matvanor:

Bästa maträtt? alltså kan omöjligt välja en. säger mammas mat
Bästa efterrätt? något med choklad av något slag
Bästa dryck? cola light eller vatten
Hatdryck och maträtt? sambucca & ..vet inte.
Bästa alkoholdryck? vitt vin
Använder du smör på smörgåsen? helst mosad avokado och flingsalt!
Smågodis eller färdiga påsar? smågodis! har blivit en sån sjuk godisråtta. undra om det kommer märkas hos tandis?
Bästa soppan? majssoppa ju!
Favoritglass? ben&jerrys, magnum mandel eller piggelin

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? runt tusen kanske? vet verkligen inte? 2000?
Har du mer skor än kläder? nej verkligen inte
Favoritplagg? klänning!
Favoritfärg på kläder? säger nog svart men massa färg om man är lite brun!
Favoritfrisyr: uppsatt men tycker det är finast nedsläppt så jag föööörsööööker.
Bästa mönster: vet ej
Bästa accessoar: klocka. och örhängen förvisso. tycker det är så fult att ha hål men inga örhängen. (händer mig ofta att jag glömmer buhu)
Underkläder? hanky panky-liknande, fast billig variant SÅKLART.. man är väl student.
Hatplagg? vet inte.. orkar inte tänka.. varför gör jag den här listan..

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? jag pluggar heltid OCH jobbar extra OCH är kontaktperson.
Vad vill du bli? lycklig! hähä. & världens bästa lärare om man ser till rubriken.. vilket jag antar att man borde..
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? ja bättre än jag trodde! eller hade inte så mycket förväntningar men trivs väldigt väldigt bra.
Är lönen viktigast? nej då hade jag nog valt någon annan utbildning

Lite allt möjligt:

Har du barn? nej det vet ni ju! men vill inget hellre än att ha, och det vet ni ju också.
Är otrohet okej? NEJ
Älskar du någon? ja
Betyder familjen mycket för dig? ja verkligen
Vart åker du helst på semester? till värmen!
Bästa klimatet? VARMT&SKÖNT. det är ett klimat.
Hemmafest eller krogen? förfest, krogen, efterfest! (♥)

onsdag,

hur jävla bra var inte gårdagen då!?
alla var sjukt snygga, på bra humör & vi hade otroligt flyt med både väder och kö! kunde inte blivit bättre faktiskt, thumbs up!

denna dag har varit så jäävla lång. känns som den pågått i typ tre dagar. men icke, även detta dygn hade 24 timmar sörrni!
började dagen med frukost hos mamma. jag åt alla frukostgrejer jag gillar och lite till. och vad tror ni jag hittar i skafferiet om inte en provsmak av chokladflingorna jag åt med anna sist!? så jag avslutade frukostfesten med chokladflingor och mjölk. hohojaja, så. jävla. gott. bästa bakisgrejen ever! efter ett tag började jag röra mig hemmåt för att sen finna styrkan att gå och handla cola på ica. när jag kom hem hade jag fått smsförslag om date på jalla vilket jag inte var sen på att haka. spenderade några timmar där typ haha, med sanna maria och rebecca innan jag mötte upp niklas och gabriel och gick på shoppingtur. mycket mysigt! jag vill också shoppa massa nya kläder! hämtade min cykel på snärkan och gick sen med niklas och kirrade en ny mobil till honom. vi var på the phonehouse i forumgallerian och fyfaan vilken otrevlig, okunnig, jobbig personal. ska aldrig mer gå dit. nu ikväll har jag varit på skivstång, handlat & ätit godis till biggest loser häh. nu ska jag äntligen sova.. är sjuukt trött!

puss på er godingar

måndag,

idag har vi gruppat hemma hos kajsa och vi anser oss numera färdiga haha. jag gillart! efter lite lunch och prat pallrade jag mig iväg på stan och letade efter något att ha på mig imorgon. det gick inte så bra men fick med mig lite annat hem, så det var väl kul ändå! sen var jag och sanne hemma hos sanna och fikade på ballen innan jag var på mammas spinning. glömmer alltid att hon har 75 minuter på måndagar, härlig överraskning sådär .. efteråt var vi och handlade en sväng och jag har även hunnit med att tvätta nu ikväll. dock hade den inte torkat klart så jag måste upp imorgon innan första tvättiden börjar och hämta den. varsågod för infon!
tjingeling

gråtvarning

naaw alltså jag dör så gulligt!

jag tänker aldrig nöja mig


söndag

gårdagen blev en bra dag trots jobb! det gick fort att jobba, vi var ute lite och jag fick gott sommarfika.

hann hem en sväng efter jobbet och städa lite, åkte en snabbis till krillpill och på kvällen var vi hemma hos ellinor och grillade, spelade kubb och hade det trevligt!

idag har jag sovit och varit ute och pallat nya syréner hääh. slängt min kaffebryggare också som jag, som ni vet, haft sönder.. TACK sanna för att du är världens bästa och lånar ut din! nu ska jag fixa till mig lite och cykla till mormor&morfar och äta lunch och mysa

lördag

god morgon vänner! sitter på jobbet nu, men det gör inte så mycket för det är sol och jag är ledig ikväll och imorgon. i torsdags bestämde jag och min grupp att vi ville vara lediga så det var vi. jag var och fikade med saga på dagen, var och tränade med karin och erika och på kvällen var jag och storhandlade med mamma. igår var jag på cirkelfys på förmiddagen. jobbigaste gången på hela året! jag låg seriöst ner på marken av utmattning efter nästan varje övning.. haha galet var det. jag hade bestämt mig för att springa hem för att se hur lång tid det tar men hade inte direkt dom bästa förutsättningarna med andra ord.. tog iaf bara tio minuter om ni undrade! väl hemma förberedde jag massa mat, hann plugga lite och sådär. sådär är lika med dricka kaffe i solen och palla syrénkvistar hähä. på kvällsingen var jag på magnus nästsista pass för terminen. sen kom mina kära vänner på trerätters och mys. nu ska jag fortsätta på melodikrysset i (för stunden) min ensamhet!

baksmällan

haah har ni sett att baksmällan 2 har premiär den 25 maj? fett kul! typ min favvofilm juu

onsdag

hej homiez

har känt mig mycket stressad men samtidigt lugn idag. har farit och flängt överallt känner jag. var på spinning imorse & var tvungen att duscha och fixa mig där innan skolan. att inte sminka mig hemma är lika med fult smink för mig. har alltså varit extremt ful idag. hann inte föna håret eller köpa frukost heller & var tvungen att stressa till skolan. EJ SKOJ! väl framme åt jag skolfrukost (ni kanske njuter av att köpa frukost i cafeterian men det enda jag gjorde var att sakna min filmjölk....) & fortsatte på vårt grupparbete. gick mycket bra & vi har kommit skitlångt & allt är bara perfekt! sen hade vi seminarium som var viktigt som jag inte hann gå på hela för att jag var tvungen att slänga mig iväg till jobbet. jag är dålig för jag orkade inte gå på hela föreläsningen om samma ämne som var igår så där rök väl ungefär halva totalpoängen på tentan ..

igår gjorde jag inte så mycket skoj, var i skolan hela dagen, gick en promenad med min kontaktis & tränade med karin.

jag är pigg? samtidigt trött? njuter så jävla mycket av att sova nu för tiden skall ni veta. hejpa!

måndag

ååh vilken perfekt helg. har haft det sjukt bra!
i fredags åkte jag till stockholm och lekte med anna. förfest hemma hos henne & anton och sen blev det trädgården för hela slanten. hade skitkul! på lördagen försökte vi sova bort bakfyllan men det gick sådär så vi startade dagen med chokladflingor och mjölk. var. så. jävla. gott. normalt bakissug? sen blev jag med hjälp av diverse lekar övertalad av dom att stanna kvar till söndagen haha, so i did! (skulle nog inte ha behövts så mycket övertalning hähä) myste hela dagen och sen lagade vi stuvade makaroner och falukorv till middag och på kvällen kollade vi på skräckfilm. ÄNTLIGEN! hihi

igår åt jag & anna frukost i lugn och ro och sen begav jag mig hemåt trots regnet. hade gärna stannat några veckor till! var och handlade lite, tränade med jill & karin och sen bjöd mamma & bosse mig på middag

idag har jag varit i skolan.. haft redovisning & påbörjat vårt temaarbete. på eftermiddagen var jag och fikade med sanna & maria och spinnade.

berätta om er helg!


-

haha, det här var ju sjukt kul! tycker mig känna igen killen på bilden & fortsätter med att läsa texten, och vänta.. den där mejlen känner jag igen. haha vi två har någon gång, någon stans hookat. kul ju! världen är liten haha

torsdag

hörrni, det är torsdag! aaaawesome!
idag har jag varit ledig och det har varit en superhärlig dag. suttit ute i solen och pluggat och sen läst tidningar. alltså, jag har under våren prenumererat på typ tre olika tidningar men aldrig hunnit läsa dom så det känns sjukt lyxigt haha. sen på kvällen har jag varit och tränat. ett ypperligt bra team idag med karin, erika & carro. sjukt kul! sen har jag även färgat håret, det är dock fortfarande blött så vet inte riktigt ännu hur det blev.. och det slog mig nu att jag bäddade rent i sängen i morse så jag tror jag går och lägger mig nu

torsdag

hörrni, det är torsdag! aaaawesome!
idag har jag varit ledig och det har varit en superhärlig dag. suttit ute i solen och pluggat och sen läst tidningar. alltså, jag har under våren prenumererat på typ tre olika tidningar men aldrig hunnit läsa dom så det känns sjukt lyxigt haha. sen på kvällen har jag varit och tränat. ett ypperligt bra team idag med karin, erika & carro. sjukt kul! sen har jag även färgat håret, det är dock fortfarande blött så vet inte riktigt hur det blev. och det slog mig nu att jag bäddade rent i sängen i morse så jag tror jag går och lägger mig nu

onsdag

jag har ångrat mig! jag gillar grupparbeten igen! i måndags när jag var på personalmöte hade min grupp hunnit få jättemycket gjort, så vi är i princip klara nu. det gör mig mycket mycket glad!

idag har jag med andra ord suttit med grupparbetet, ätit lunch i solen med tjejerna & varit på en föreläsning. hann tom läsa ett kapitel i vår litteratur nu när jag kom hem innan jag käkade middag. just nu gör jag ingenting, vill gärna göra något! någon som vill leka i en timme from. nu?! snart ska jag iaf få cykla iväg och träna, makes me very happy! puzz


tisdag

hade en härlig helg trots att jag jobbade varje dag! sköntizz

igår var jag i skolan, hade föreläsning & efter det påbörjade vi vårt grupparbete innan jag var iväg på personalmöte. kom inte fram till så mycket som vanligt, men man får ju betalt och gott fika. igår fick vi dock en person avskedad vilket jag tycker var kul hihi. efteråt var jag och tränade och på kvällen skypade jag med anna!

idag har jag haft en skitbra dag! började dagen med en morgonpromenad och köpte god frukost (haha lät nästan som att jag köpt något ovanligt till frukost där va? icke sa nicke!) på vägen hem. sen har jag lunchat med mina fina gamla klassisar och mysit vid ån. efteråt var jag och fikade med elin & emil och myste! cyklade och handlade lite, åt middag & sen träffade jag jill för mys i eftermiddagssolen innan vi var och tränade tillsammans. älskar denna dag!

tjingtjing

måndag

Stockholm/Göteborg?

stockholm

Strand/Gräs?

strand

Lägenhet/Hus?

lägenhet, men hus sen när jag är gammal

Cykel/Buss

cykel, NI VET

Läsk/Vatten?

läsk, men i det långa loppet vatten

Bok/Film?

film

Blogg/Papper?

blogg, men mysigt att bläddra

Linda Rosing/Linda Skugge?

rosing hähä

Serier/Film?

serier

Landet/Storstan?

storstan.. hmm

 

fyfan vad tråkig jag är som gör världens tråkigaste lista istället för att uppdatera om mitt liv haha


torsdag

blääääääääääää.

--


tisdag

ledig tisdag idag! och det har verkligen varit helt underbart

har hunnit med massor idag, rensat bland kläder, läst en artikel, handlat, slängt massa skolpapper, lagat matlådor osv.. listan kan göras lång kan jag meddela! mycket skönt

nu på kvällsingen har jag varit hemma hos mamma och sen tränat med sanna maria och rebecca och kollat på desperate housewifes och bb. och nu ska jag sova (duktig som bloggade åt er fast jag helst ville sova)

-

vsdv


måndag

nu jävlar ska jag hålla igång bloggandet. så nu ska jag inte skjuta upp det utan nu kör jag på!

har haft en awesome helg! i fredags skrev jag tenta och yeahmotherfucker vad det fortfarande känns fantastiskt att ha den gjord. hann med lite cirkelfys efteråt vilket gjorde mig ytterst glad & efter det åkte jag hem och fixade mig i lugn och ro. på dagen var jag och lunchade med jill på unico och sen träffade jag min kontaktis för en snabbfika i solen. sen var jag å tränade lite med jillsan och handlade lite.. på kvällen åt jag smarrig middag och sen kom maria förbi mig efter jobbet och myste. underbar dag! jag trodde dock att jag skulle somna som en stock på kvällen pga mitt låga antal sovtimmar under veckan men icke..

vaknade hela morgonen och blev i princip glad när klockan ringde. asgod champagnefrukost hemma hos sanna klockan åtta & sen blev det ekonomikum hela dagen. kvällen spenderades med en ovanlig bunt killar så att säga hah

igår var en luuuugn dag. mycket skön! gjorde inget speciellt på dagen, var förbi mamma en sväng och kollade på webtv typ. på kvällsingen var jag och jill och tränade & sen mötte jag upp sanne sanna och rebecca för sushibuffé. sen var tanken bio, men jag och sanne sköt upp skräckfilmsbion (ev. lördag istället, några fler än vi som är på!?) väl hemma somnade jag mitt i big brother så det var nog lika bra att jag åkte hem. nu ska jag snart börja fixa mig i ordning för skolan! ny kurs idag! ba-baj

RSS 2.0